Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#84385 Έλα σοβαρέψου πληζ, εκτός αν έχεις ρίξει ρύζι εκεί μέσα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#84386 Eχει δικιο ο kyr. :iconcool: Καλα ρε κλαρινογαμπρουληδες, σε λιγο θα σας βαλουν ομπρελιτσα και οδοντογλυφιδα με ελια μεσα και θα τρεαξετε να πιειτε. Να μου χαθειτε ανοιωθοι.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#84479 Κι εμείς σοβαρά το λέμε. Αλλοιώνεις τη γεύση. Δεν καταλαβαίνεις τον καφέ. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τον καφέ. Κι εγώ παλιά πριν αρχίσω ν'ασχολούμαι με το άθλημα έβαζα. Μετά μαχαίρι. Μόνο αν δεν πίνεται βάλε.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#84489 Η κανέλα έχει δυνατότερα αρώματα από τον καφέ. Ως αποτέλεσμα, δεν καταλαβαίνεις τι πίνεις.
Βάζεις γάλα, βάζεις και κανέλα, τότε γιατί να πιεις καφέ;; Πιες κακάο ή σοκολάτα.
Φυσικά περί ορέξεως.....

Αν εσένα σου αρέσει geo εμάς μας περισσεύει. Αλλά απλά ΔΕΝ μπορεί να είναι "ωραίο καφεδάκι" που έγραψες.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
kyr80 έγραψε: Πιες κακάο ή σοκολάτα.

:thumbsup: Επίσημο ρόφημα Θεσσαλονικιών forumοσυναντήσεων.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#88720 Είμαι στην τελική ευθεία για αγορά μηχανής....
Τελικά η σιγουριά της υποστήριξης, με ρίχνει στην αγορά μιας εταιρίας που δεν εκτίμησα ποτέ...
Αλλά όταν φεύγεις από χρησιδάνειο που δεν σε ένοιαζαν οι βλάβες, γίνεσαι πιο πρακτικός. :(
Όπως στο θέμα μτχ. Όλοι προτείνουν AR ή πρόσφατα Citroen, αλλά έχουν γεμίσει Audi οι δρόμοι

Λοιπόν wega concept....
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#88780 Δε νομίζω να δίνει τέτοια μηχανή. Εκτός αν κόβει ο πελάτης τόνους. Τέτοια σίγουρα είχαν στην έκθεση, όπως λες. Ελληνική εταιρεία, αξιόλογη προσπάθεια. Αν εμείς ξεπεράσουμε σαν πελάτες την ξενομανία, θα πάνε καλύτερα.