Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
Serf έγραψε:Νομίζω το X το είχε αγοράσει ο ίδιος και όχι μια από τις γνωστές εταιρείες του.

Με δανεικά λεφτά απο τις τράπεζες δεν ήταν;Βαζοντας ενέχυρο μετοχες;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#887138 Έχω facebook (ότσν πρωτοβγήκε μου είπαν πρέπει να μπεις), linkedin (το ίδιο), twitter (για να βλέπω φωτό από 3ήμερη της κόρης), instagram (πάλι κάτι για την κόρη ή για την Φ1). Αλλά από πλευράς συμμετοχής σχεδόν μηδενική.
Πριν λίγες μέρες το email από instagram με έλεγε με άλλο όνομα. Κάποιος είχε μπει στο λογαριασμό μου, είχε αλλάξει όνομα και ακολουθούσε 30-50 αγνώστους. Δεν ασχολήθηκα να δω αν έχει ποστάρει κλπ ξεκίνησα διαδικασίες και είναι πάλι στο όνομά μου.
Νομίζω το θέμα ασφαλείας οπουδήποτε θα έπρεπε να στηρίζεται περισσότερο σε δακτυλικό αποτύπωμα ή τη φάτσα μας και λιγότερο σε κωδικούς (που αναγκαστικά χρησιμοποιείς τους ίδιους σε πολλά μέρη για να τους θυμάσαι). Και επειδή η πρόσβασή σου σε αυτά θα γίνεται από διάφορες συσκευές (τηλέφωνο, τάμπλετ, υπολογιστή προσωπικό ή δουλειάς ή αλλουνού αλλά και διάφορους browsers σε διάφορα λειτουργικά windows, android, macos-ios,unix) δεν ξέρω αν μπορείς με μια εφαρμογή από αυτές που κρατάνε και βάζουν τους κωδικούς σου να καλυφθείς.
Άβαταρ μέλους
By markvag
bill33 έγραψε:
Serf έγραψε:Νομίζω το X το είχε αγοράσει ο ίδιος και όχι μια από τις γνωστές εταιρείες του.

Με δανεικά λεφτά απο τις τράπεζες δεν ήταν;Βαζοντας ενέχυρο μετοχες;

Έβαλε κάπου 20δις δικά του (πουλώντας μετοχές της Τέσλα που είχε δηλώσει ότι δεν θα πουλήσει ποτέ και μετά απειλούσε την Τέσλα ότι θα αποχωρήσει αν δεν του δώσουν άλλες :lol: ) και τα υπόλοιπα διάφοροι επενδυτές. Οι οποίοι το τελευταίο διάστημα, άρχισαν να μην αισθάνονται πολύ άνετα, με την αξία της επένδυσής τους να έχει πέσει κατά 70%... :lol: :lol:

Οπότε, πήρε λεφτά άλλων επενδυτών και τα χρησιμοποίησε για να ξελασπώσει από την προηγούμενη απάτη... :inlove: Γιατί το twitter, συγνώμη το Χ, σε καμία περίπτωση δεν έχει τέτοια αξία σήμερα... Και το κορυφαίο είναι πως το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι απλά να καούν και οι δύο εταιρείες (που θα συμβεί), οπότε θα γυρίσει και θα πει απλά "παιδιά, δεν μας βγήκε" διανθισμένο με ολίγη συνωμοσιολογία (woke culture, κακοί αριστεροί, κτλ.).

Βέβαια, σε μία ευνομούμενη χώρα θα έμπαιναν τεράστια ερωτηματικά για conflict of interest, μιας και ο βασικός οφελημένος είναι ο ίδιος ο Μασκ, αλλά δεν έχω τέτοιες ελπίδες για τις ΗΠΑ πλέον...

Δεν μπορώ να πω, τον παραδέχομαι, απατεώνας τέτοιου επιπέδου δεν εμφανίζεται συχνά! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#893942 Προχθές με ξαναρώτησε το fb αν επιθυμώ προβολή χωρίς διαφημίσεις με χρέωση ή χωρίς χρέωση με διαφημίσεις, εννοείται ότι πάτησα το 2ο. Από τότε μου σκάνε posts από άσχετα group :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Προχθές με ξαναρώτησε το fb αν επιθυμώ προβολή χωρίς διαφημίσεις με χρέωση ή χωρίς χρέωση με διαφημίσεις, εννοείται ότι πάτησα το 2ο. Από τότε μου σκάνε posts από άσχετα group :thumbsdown:

Σε έχω γράψει στον ορεινό μέλισσα και στον λίγδα απο την Σαλονίκη.Να μάθεις να τα θες όλα τζάμπα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#893952 Υπάρχει πιο γελοίος από τον μέλισσα; Ποιος είναι ο λιγδας; Ο φαταούλας dj Chris ?
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Υπάρχει πιο γελοίος από τον μέλισσα; Ποιος είναι ο λιγδας; Ο φαταούλας dj Chris ?

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#903089 Χθες μου απενεργοποίησαν τον λογαριασμό FB.O λόγος δεν κατάλαβα ποιος ήταν,δεν παραβίασα κάποιον κανόνα ούτε και έγραψαν κάποια δικαιολογία πέρα απο το
Ο λογαριασμός σας στο Facebook έχει απενεργοποιηθεί προσωρινά. Αυτό συμβαίνει επειδή ο λογαριασμός, ή η δραστηριότητα σε αυτόν, δεν ακολουθεί τους Όρους της κοινότητας σχετικά με την ακεραιότητα λογαριασμού.

Αν πιστεύετε ότι απενεργοποιήσαμε προσωρινά τον λογαριασμό σας εσφαλμένα, έχετε 180 ημέρες για να υποβάλετε ένσταση κατά της απόφασής μας. Αν δεν ανταποκριθείτε εντός αυτής της προθεσμίας, ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί οριστικά.

μου ζήτησαν σελφι βίντεο το έκανα αλλά δεν....Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι είχα δύο ονόματα,το δικό μου και της :inlove: ......
anyway θα φτιάξω αλλον κάποια στιγμή.Εφτιαξα της :inlove: για να μπορεί να μιλάει με τους δικούς της (και να γλυτώσω απο την γκρινια της :lol: :lol: )