Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#886850 Καταπληκτική συνταγή να πέσεις σε τρελό με κουμπούρι ή ψυχολογικά και να γίνετε θέμα στις ειδήσεις για όλους τους λάθους λόγους

Αλλά ας το ξαναπώ μια φορά, ποιος έχασε την παιδεία του για να την βρει ο Έλληνας
Άβαταρ μέλους
By g8777
#886865 Πονταρω 642 € ( το σουπερμαρκετ του Σαββατου) οτι το παλικαρι που γυρισε το βιντεο οδηγει και δικυκλο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
PaNick67 έγραψε:Οι ανθρωποι που παρκαρουν γραφοντας στα @@ τους θεσεις αναπηρων, οικογενειων με μωρα, φορτισης ηλεκτρικων, ειναι τοσο ζωα που θα κανουν μονοι τους χωρο. Στα παρκινγκ πολυκαταστηματων δε ουτε η ΕΛΑΣ μπορει να κοψει κληση γιατι ειναι ιδιωτικα, ουτε η ασφαλεια αποζημιωνει.
Κοινως δεν θες να μπλεξεις ειδικα με τον τυπο του Κορσα

Αυτό ακριβώς. Εγώ κι εσύ δεν θα μπλέξουμε.
Αν όμως ο τύπος με το κόρσα πέσει σε κανέναν θερμόαιμο που θέλει να φορτίσει και γίνει μακελειό, όλοι ξέρουμε ποιος πρέπει να φάει τις περισσότερες :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:
PaNick67 έγραψε:Οι ανθρωποι που παρκαρουν γραφοντας στα @@ τους θεσεις αναπηρων, οικογενειων με μωρα, φορτισης ηλεκτρικων, ειναι τοσο ζωα που θα κανουν μονοι τους χωρο. Στα παρκινγκ πολυκαταστηματων δε ουτε η ΕΛΑΣ μπορει να κοψει κληση γιατι ειναι ιδιωτικα, ουτε η ασφαλεια αποζημιωνει.
Κοινως δεν θες να μπλεξεις ειδικα με τον τυπο του Κορσα

Αυτό ακριβώς. Εγώ κι εσύ δεν θα μπλέξουμε.
Αν όμως ο τύπος με το κόρσα πέσει σε κανέναν θερμόαιμο που θέλει να φορτίσει και γίνει μακελειό, όλοι ξέρουμε ποιος πρέπει να φάει τις περισσότερες :lol:

Αλλο πρεπει κι αλλο τι μπορει να συμβει. Την φραση "και κερατας και δαρμενος" την ξερεις; :lol:
Γιατι εγω βλεπω ενα καινουργιο αμαξι και δυο παλια, το ενα πολυ παλιο. Θα ερθει σε κοντρα κανεις με ατομο που δεν γνωριζει τι καπνο φουμαρει εχοντας ολοκαινουργιο οχημα; Κι αν γινει κατι αντε να βρει το δικιο του;

Λεγοντας για δικιο, ειδα οδηγο ηλεκτρικου να ξεκουμπωνει το καλωδιο ωστε να σταματησει η χρεωση , να κλειδωνει το αμαξι και να φευγει. Αντε βγαλε ακρη :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
PaNick67 έγραψε:Γιατι εγω βλεπω ενα καινουργιο αμαξι και δυο παλια, το ενα πολυ παλιο. Θα ερθει σε κοντρα κανεις με ατομο που δεν γνωριζει τι καπνο φουμαρει εχοντας ολοκαινουργιο οχημα; Κι αν γινει κατι αντε να βρει το δικιο του;

Δεν διαφωνώ, γι αυτό λέω κι εγώ πως εμείς δεν θα ασχοληθούμε. Καθόμαστε κάπου με ποπ-κορν και ελπίζουμε να κερδίσει αυτός που πρέπει :s_cool (κι ας τις φάει τελικά :ninja: )

PaNick67 έγραψε:Λεγοντας για δικιο, ειδα οδηγο ηλεκτρικου να ξεκουμπωνει το καλωδιο ωστε να σταματησει η χρεωση , να κλειδωνει το αμαξι και να φευγει. Αντε βγαλε ακρη :lol:

Ακόμα χειρότερος από τους θερμικούς που καταλαμβάνουν θέση φόρτισης.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#886907 Είναι τόσες πολλές φορές που ονειρεύομαι να είχα ένα μεγάλο τζιπ (Defender, LandCruiser ή έστω και GrandVitara) με εργάτη ή καλό ιμάντα και φελιζολένιους προφλαχτήρες και να τραβάω/σπρώχνω οχήματα ηλιθίων αναίσθητων γαιδουριών και να τα αφήνω στη μέση του δρόμου.... :twisted:
Άβαταρ μέλους
By bebes
sknipper έγραψε:Είναι τόσες πολλές φορές που ονειρεύομαι να είχα ένα μεγάλο τζιπ (Defender, LandCruiser ή έστω και GrandVitara) με εργάτη ή καλό ιμάντα και φελιζολένιους προφλαχτήρες και να τραβάω/σπρώχνω οχήματα ηλιθίων αναίσθητων γαιδουριών και να τα αφήνω στη μέση του δρόμου.... :twisted:

To ειχα κανει μερικές φορες με το Vitara (V6) που είχα και είναι κατι που μοο έλλειψε οταν πηρα το σουμπαρού.
Η μια εισοδος του παρκινκ μου ειναι σε κεντρικο δρόμο, που παλια ειχαμε 3 τραπεζες, ενα γνωστο ζαχαροπλαστειο και τυροπιταδικα (24/7) σε ακτίνα 50 μέτρων απο την είσοδο.
Οσο και να κόρναρα, καποιες φορες δεν εμφανιζόταν κανεις μεχρι που άρχιζα να...σπρώχνω με τον προφυλακτήρα.
Μετα το πρώτο "άγγιγμα" σε δευτερόλεπτα ερχόταν ο ενδιαφερόμενος :innocent:
Άβαταρ μέλους
By bill33
bebes έγραψε:
sknipper έγραψε:Είναι τόσες πολλές φορές που ονειρεύομαι να είχα ένα μεγάλο τζιπ (Defender, LandCruiser ή έστω και GrandVitara) με εργάτη ή καλό ιμάντα και φελιζολένιους προφλαχτήρες και να τραβάω/σπρώχνω οχήματα ηλιθίων αναίσθητων γαιδουριών και να τα αφήνω στη μέση του δρόμου.... :twisted:

To ειχα κανει μερικές φορες με το Vitara (V6) που είχα και είναι κατι που μοο έλλειψε οταν πηρα το σουμπαρού.
Η μια εισοδος του παρκινκ μου ειναι σε κεντρικο δρόμο, που παλια ειχαμε 3 τραπεζες, ενα γνωστο ζαχαροπλαστειο και τυροπιταδικα (24/7) σε ακτίνα 50 μέτρων απο την είσοδο.
Οσο και να κόρναρα, καποιες φορες δεν εμφανιζόταν κανεις μεχρι που άρχιζα να...σπρώχνω με τον προφυλακτήρα.
Μετα το πρώτο "άγγιγμα" σε δευτερόλεπτα ερχόταν ο ενδιαφερόμενος :innocent:

αυτόματο :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#886954 Μμμμ, πας εκεί και το στήνεις για δωρεάν πλύσιμο. Μετά το γυρίζεις και με την όπισθεν να κάνει και το πίσω μέρος. :lol:
Καλή ιδέα πάντως, και δεν σου κάνει και ζημιά.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#887361 Πιο όμορφο μπροστά, αλλά νιώθω πως έχασε κάτι από τον πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα του!

Άβαταρ μέλους
By Chris
#887363 Ο ξεχωριστός του χαρακτήρας βρίσκεται πίσω. Ελπίζω να μην άλλαξαν ούτε φλας εκεί, τέτοια ομορφιά δεν την πειράζεις

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#887364 Σίγουρα κάτι αλλάξανε και προς το καλύτερο. Γιατί τώρα αντέχω να το κοιτάω για να δω αν έχει διαφορά. Πριν δεν δεχόμουνα ούτε να το κοιτάξω... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Chris έγραψε:Ο ξεχωριστός του χαρακτήρας βρίσκεται πίσω. Ελπίζω να μην άλλαξαν ούτε φλας εκεί, τέτοια ομορφιά δεν την πειράζεις

Αυτο ειναι που λεμε "βιτσια ειναι αυτα".

Εμενα κατι τετοια χαμηλοκωλικα αμαξια μου φαινονται τρισαθλια.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#887374 Ελα ρε γκρανπρι μασημενο πρέπει να στο δώσω? Ειρωνικά το λέω, είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί στους δρόμους τα τελευταία χρονια
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chris έγραψε:Ο ξεχωριστός του χαρακτήρας βρίσκεται πίσω. Ελπίζω να μην άλλαξαν ούτε φλας εκεί, τέτοια ομορφιά δεν την πειράζεις

Εικόνα

Ναι, δεν αλλαξαν πολλα πισω, η ομορφια αυτη παραμενει.

Ευτυχως που στην τιμη που το δινουν δεν το αγοραζει κανεις και κυκλοφορουν ελαχιστα :lol: :lol: :lol: