Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
mousatos έγραψε:Λέγεται οτι η honda έσταζε στη RB 10εκ για τον Τσουνόντα και οτι θα δώκει τώρα λίγα παραπάνω για να τον έχει δίπλα στον Μαξ.

Ο οποίος Μαξ τα έχει πάρει και δε θέλει Τσουνόντα δίπλα του (γιατί άραγε :shifty: ) και απειλεί ότι θα φύγει.

Ο Χόρνερ τώρα:

Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#886784 Νικ που το ειδες αυτο γραμμενο? :lol:

Οτι ο Μαξ δε θελει τον Ιαπωνα?
Πηρε μια φωτο το ματι μου αλλα δεν βρηκα την ειδηση.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Nikos! έγραψε:
mousatos έγραψε:Λέγεται οτι η honda έσταζε στη RB 10εκ για τον Τσουνόντα και οτι θα δώκει τώρα λίγα παραπάνω για να τον έχει δίπλα στον Μαξ.

Ο οποίος Μαξ τα έχει πάρει και δε θέλει Τσουνόντα δίπλα του (γιατί άραγε :shifty: ) και απειλεί ότι θα φύγει.

Επειδή φοβάται στούκα; :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Geo f1 έγραψε:Νικ που το ειδες αυτο γραμμενο? :lol:

https://x.com/FastestPitStop/status/1904652743580750146
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Geo f1 έγραψε:Νικ που το ειδες αυτο γραμμενο? :lol:

Red Bull chaos complete? Verstappen wanted to keep Lawson at Red Bull
— Despite Max Verstappen’s efforts to retain Liam Lawson as teammate, Red Bull has confirmed Yuki Tsunoda will take the second seat from the Japanese Grand Prix onward.
— According to reports that Verstappen directly told Red Bull management that Lawson should stay, but his input was ultimately disregarded by team boss Christian Horner and advisor Helmut Marko, who decided to finalize the switch after the Chinese Grand Prix.
— Verstappen reportedly views the move as misguided and emblematic of deeper issues within the team’s leadership. Rather than address performance concerns with the RB21, the team has shifted blame onto the driver.
— Internal unrest is growing as the four-time champion is said to be frustrated with what he perceives as emotional decision-making from Marko and a leadership unwilling to reflect on its own shortcomings.
— These events raise renewed questions about Verstappen’s long-term future. Already dissatisfied with the car’s competitiveness, and now openly ignored in strategic decisions, Verstappen may begin exploring options elsewhere if Red Bull’s instability continues.
#maxverstappen #liamlawson #redbullracing
VIA: [gpblog]

https://www.facebook.com/ThisIsFormula1 ... mDnQkXfbrl
Άβαταρ μέλους
By g8777
now openly ignored in strategic decisions

Ελα δεν το πιστεύω, δλδ μέχρι πρόσφατα
τα Μαξουλια ( = γιος,Γιος, Κέλλυ, Νέλσον) είχαν ενεργό ρόλο στα στρατετζικ ντισιζιονς; :s_empathy

Ελπίζω στην επόμενη ομάδα να μην

now openly ignored in strategic decisions
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#886796 Πάντως πέρσι ο Μαξ είχε avg quali gap με τον Τσέκο 0.62 και στην Κίνα σε δύο διαφορετικά quali είχε με τον Λόσον 0,75 (τα έκανα λίγο πρόχειρα) το οποίο δε μου φαίνεται και πολύ τραγική διαφορά αν σκεφτούμε ότι είναι από τις μεγάλες πίστες και ο Λόσον έχει μόνο 10 αγώνες εμπειρία
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Corto Maltese έγραψε:Πάντως πέρσι ο Μαξ είχε avg quali gap με τον Τσέκο 0.62 και στην Κίνα σε δύο διαφορετικά quali είχε με τον Λόσον 0,75 (τα έκανα λίγο πρόχειρα) το οποίο δε μου φαίνεται και πολύ τραγική διαφορά αν σκεφτούμε ότι είναι από τις μεγάλες πίστες και ο Λόσον έχει μόνο 10 αγώνες εμπειρία

Ναι οκ το θέμα είναι τα πράγματα να βελτιώνονται σε σχέση με πέρσι τόσο σε quali όσο και σε αγώνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#886806 Πάμε άλλη μια: έχουμε έναν οδηγό που έχει 12 σεζόν και νίκες σε μια διαφορά. Και τον αντικαθιστούμε με έναν που δεν έχει ούτε 12 αγώνες και η διαφορά είναι σχεδόν η ίδια. Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, ειδικά όταν η ίδια η ομάδα παραδέχεται ότι έχει κάνει ένα undriveable μονοθέσιο. Ο Λόσον μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει. Ο Άλμπον ήταν κι αυτός στα 6/10. Αλλά τότε το mid pack ήταν απλωμένο. Δε σε έφερνε το 1” στην 20η θέση
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#886811 Ο Μαξ προς Θεου δε φοβαται τον Τσουνοντα. Απλα τετοιες δηλωσεις θα τις βλεπουμε πιο συχνα πυκνα οσο προχωραει η σεζον.
Επειδη εγω το εχω δεδομενο οτι αυτη η χρονια του θα ναι τελευταια στους ταυρους.
Σιγα μην κατσει σε μια ομαδα που αλλαζουν οι κανονισμοι με μοτερ Φορντ απο το πουθενα.
Νωπες οι μνημες της επιστροφης Χοντα και ποσα χρονια της πηρε να φτιαξει δυνατο και αξιοπιστο μοτερ.

Συμφωνω παντως οταν υπαρχει προβλημα με το μονοθεσιο κοιτας να φτιαξεις το προβλημα αυτο. Και δεν αλλαζεις τον οδηγο μετα απο 2 αγωνες.
Που στην Ιαπωνια πιστευω και ο ενας και ο αλλος θα τα πηγαιναν καλα.
Ετσι και αλλιως χαμενα ειναι τα πρωταθληματα. Δωστου 2 μηνες ( 6-7 αγωνες) διορια. Εκει κοντα στην Imola και μετα παιρνεις αποφασεις...
Θα χουμε πολλα σοου με ολους αυτους αυτην τη χρονια
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#886834 Φέτος λένε οι Αλφα ταύροι οτι έχουν στήσει το μονοθέσιο για τις δοκιμές. να πηγαίνει καλά στις δοκιμές.