Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By bebes
glf έγραψε:Περίμενα τη λέξη ναρκοπέδιο στη συνέχεια :)

:lol: :lol: :lol: ευτυχώς οχι
mousatos έγραψε:Σουφλί - Μάνδρα - πρωτοκκλήσι ή Δέρειο ;
Μάλλον Δέρειο , εεε bebes ?

Πρωτοκκλήσι είναι ο νέος, η φωτό ειναι απο το χωριό προς το στρατόπεδο.
Εγω γυρναγα 4 μερες στα μέρη σου.
Ορεστιάδα (εχω περασει πολύ καιρό εκει ως παιδι), Διδυμότειχο, Αδριανούπολη, Κάραγατς.
Ηθελα να κανω βολτα και στο δασος της Δαδιας, αλλά ο καιρος δεν ηταν πολυ καλος. Πηγα μονο στο απολιθωμένο δάσος
Άβαταρ μέλους
By bebes
NiTse έγραψε:Το κομμάτι στην φώτο πάντως φαίνεται πολύ βατό. Η καναδέζα το έχει για πρωινό :lol:

προφανώς :innocent:
Για να μπήκα εγω με το outback φουλ φορτωμένο και λάστιχα "κανονικά', η καναδέζα δεν θα κουνούσε βλέφαρο.
Θα κουνιόταν όμως τα φαντάρια πίσω ειδικά στην αρχή και στο τέλος της "παράκαμψης" που ήταν κάπως απότομο.

Να πω την αλήθεια, ετσι όπως την είδα την πρώτη φορα νόμιζα οτι η Μπέιλι δεν λειτουργούσε, είδα οτι περνάω απο κάτω και περασα. Εκανα 1300 χιλ το τετραήμερο, έπρεπε να βαλω και λίγη εσάνς περιπέτειας :shifty:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Serf έγραψε:Στην πλατεία Συντάγματος του Βουκουρεστίου.

Εικόνα
Νομίζω πάνω σε αυτήν την πλατεία παραλίγο να με πυροβολήσουν, ήταν παλιά και τότε απαγορευόταν να περάσεις αλλά δεν το ήξερα και αναρωτιόμουνα γιατί όλοι πάνε γύρω γύρω....
Άβαταρ μέλους
By axel12p
REALZEUS έγραψε:Στο Σπίτι του Λαού; Αυτό από κάτω είναι σκαμμένο με χιλιόμετρα τούνελ.

Άβαταρ μέλους
By edmond
#891716 Εικόνα
Ούτε το πρώτο μου ήσουνα, ούτε και το τελευταίο. Με σένα όμως πρόλαβα και έκανα τα -μέχρι τώρα- καλύτερα πράγματα στη ζωή μου, όντας 16 ολάκερα χρόνια μαζί μου και έπειτα από 225.000 χλμ, σε εύκολα και δύσκολα, σε χαρές και λύπες.
Το είχα πετύχει στα κλεφτά πριν καναδυό χρόνια, αυτή τη φορά όμως το είχα μπροστά μου για πρπ 30" και το...ρούφηξα! :inlove:
Cυγκίνηcηc...
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#891720 Τα σημαντικά αυτοκίνητα είναι αυτά που κουβάλησαν τις αναμνήσεις μας. Το παράδοξο εδώ είναι πως τα αυτοκίνητα που κουβάλησαν τα παιδικά καθισματάκια, δεν τα θυμάμαι ως κάτι ιδιαίτερο, μάλλον γιατί με ενδιέφερε πλέον το περιεχόμενο του καθίσματος!

Πιο σημαντικά τα αυτοκίνητα της νιότης μας νομίζω, τότε που όλος μας ο κόσμος συχνά γύρναγε γύρω από αυτά (ταξίδια, διακοπές, αγάπες, σεξ κλπ).