Chris έγραψε:στην πόρτα δεξιά όπως βλέπουμε? μάλλον κάποιο φρεάτιο
H διαρροή υπάρχει και ας μην τη βλέπουμε εμείς....
Επί του θέματος, δεν πιστεύω σώνει και καλά ότι το ρετρό είναι νομοτελειακά και όμορφο (το πρώτο "new beetle" πχ δε μου άρεσε) αλλά σίγουρα αποτελεί πηγή έμπνευσης που απαιτεί όμως εξαιρετική μαεστρία για να βγάλει κάτι καλό...
Ξεχωρίζω το 500 (αν και κουνελογαμήστρα, σαν ντιζάιν δεν παίζεται)
Και φυσικά τις μοντέρνες βέσπες

http://vespamotorsport.com/wp-content/u ... e_view.jpg
Αυτό που βλέπω να γίνεται συνέχεια είναι ότι κάποιος σχεδιαστής για παλυτελή αυτοκίνητα λανσάρει ένα στυλάκι (πχ φώτα με led γραμμές ή κούφια, όπως στις bmw, τρύπες από τον πόλεμο των άστρων κ.α.) και όλοι οι υπόλοιποι πάνε κουτουρού και τα αντιγράφουν (πως γινόταν παλιά με τα φώτα porsche του 323; ).
Μου έκανε εντύπωση σήμερα που πέρασα από μια seat που είχαν τα αμάξια στην έκθεση με αναμμένα τα led για να τραβάνε τον κόσμο (και τις μύγες!). Και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα το βάλουν πάνω πάνω στη λίστα με τα πλεονεκτήματα του κάθε μοντέλου!!!
../ ___ \
(O\ | /O)
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
2006 Fiat Panda 1.2 4x4 Climbing LPG off road animal
http://cdn1.autoexpress.co.uk/sites/autoexpressuk/files/styles/gallery_adv/public/9/59//mx-5_2015_exterior_11.jpg?itok=QRCzlIeeΔεν το περίμενα να το πω αυτό αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και οι Γιαπωνέζοι...
../ ___ \
(O\ | /O)
D-Jet έγραψε:Δεν το περίμενα να το πω αυτό αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και οι Γιαπωνέζοι...![]()
![]()
Αυτό είναι κλισέ ειδικού τύπου

Το αγαπημένο μου MX-5 μακράν (με δευτερο το mk1 και τρίτο το καινούριο - ας είναι το καλύτερο όλων)
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
IKE έγραψε:Αυτό είναι κλισέ ειδικού τύπου
Σου ορκίζομαι ότι το σκέφτηκα μόνος μου!!!
Από ό,τι διαβάζω για τα specs του πρέπει να είναι καταπληκτικό και να ταιριάζει περισσότερο στο ΝΑ παρά στο NC, που μάλλον είναι πολύ ογκώδες (αισθητικά λέω, δεν ξέρω διαστάσεις).
Γενικα δε γουσταρω την κουλτούρα του ΜΧ, όπως διαμορφώθηκε τελικά (μπάντες, καγκουρόσαυροι κλπ) αλλά σαν αρχές σχεδιασμού ξεκίνησε με το να είναι το απολύτως βασικό, αυτό δηλαδή που θα έπρεπε να είναι κάθε σπορ ανοιχτό αυτοκίνητο ΙΜΗΟ. Ούτε λούσα ούτε 350 άλογα αλλά ένα καλό, μικροκαμωμένο πλαίσιο, μια ζωντανή μηχανή και πίσω κίνηση... Δίκαια θεωρήθηκε τότε ότι αποτελούσε τη μετενσάρκωση του (καλού κομματιού) του εγγλέζικου ρόντστερ που άδικα κατέσφαξε ο σωρός των gt από τα μέσα του '70 και μετά...
Να, κάτι σαν και αυτό:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ba/d5/3d/bad53d4c1383f13d4d766ff3b892d797.jpgΧωρίς τα προβλήματα... τι καλύτερο;
Μετά το gt86 (που θα ήθελαν πολλοί σουπερ-ντουπερ λούξουρυ σπορ ευρωπαίοι να είχαν φτιάξει), το οποίο και πάλι αισθητικά δε μου λέει πολλά αλλά νομίζω στοχεύει και πετυχαίνει απόλυτα το σκοπό για τον οποίο σχεδιάστηκε, νομίζω ότι κάποιοι πρέπει να δουν το καινούργιο ΜΧ5 για να καταλάβουν τι έφτιαχναν κάποτε μπας και ξυπνήσουν...
../ ___ \
(O\ | /O)
../ ___ \
(O\ | /O)

Από το Moto G
Fiat Panda 7,6l/100km