Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
saxon_747 έγραψε:
Nikos! έγραψε:Βεβαίως. Όταν δημοσιεύσαμε ισολογισμό έγινε έλεγχος από λογιστή.

Μέσα εκεί περιγράφονται τα έσοδα από τις ετήσιες συνδρομές και τα μπαζάρ το ταμείο και τα έξοδα.

Έχεις κάποια άλλη απορία ;

< >

Το ίδιο κάνει κάθε σύλλογος (και των Τεμπών), αλλά δε μου απαντάς: μπορώ να δω τον ισολογισμό του συλλόγου του σχολείου;

Ναι μπορώ στείλε μου το μέιλ σου.

Θα μου στείλεις των τεμπων να δω κάτι ;

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Nikos! έγραψε:
saxon_747 έγραψε:
Nikos! έγραψε:Βεβαίως. Όταν δημοσιεύσαμε ισολογισμό έγινε έλεγχος από λογιστή.

Μέσα εκεί περιγράφονται τα έσοδα από τις ετήσιες συνδρομές και τα μπαζάρ το ταμείο και τα έξοδα.

Έχεις κάποια άλλη απορία ;

< >

Το ίδιο κάνει κάθε σύλλογος (και των Τεμπών), αλλά δε μου απαντάς: μπορώ να δω τον ισολογισμό του συλλόγου του σχολείου;

Ναι μπορώ στείλε μου το μέιλ σου.

Θα μου στείλεις των τεμπων να δω κάτι ;

< >

Στείλε email στον ταμεία του συλλόγου των Τεμπών αν ενδιαφέρεσαι τόσο.

Αλλά ανέβασε και τον ισολογισμό του σχολείου εδώ, δεν χρειάζεται να μου στείλεις εμαιλ
Άβαταρ μέλους
By Serf
#886600 Συζήτηση χωρίς νόημα. Καταλαβαίνω ότι πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία έχουν τα μέλη του οποιουδήποτε συλλόγου, είτε αφορά γονείς και κηδεμόνες είτε συγγενείς θυμάτων των Τεμπών. Τίποτα περίεργο/ διαφορετικό. Όποιος θέλει (και έχει δικαίωμα βάσει εκάστοτε καταστατικού) γράφεται στο συλλογο που τον ενδιαφέρει και αντλεί τα στοιχεία που θέλει. Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε. Όπως δεν έχω άμεσα πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου γονέων του χ σχολείου, δεν έχω ούτε στου συλλόγου των Τεμπών. Το δεύτερο δε μου φαίνεται περίεργο και συνάμα το πρώτο φυσιολογικό. Προφανώς οποίος έχει μέλος-φίλο μπορεί να τα ζητήσει.

Μακάρι με τον ίδιο ζήλο να μας ενδιέφεραν τα οικονομικά αποτελέσματα ενός σκασμού Δημοσίων φορέων που χρηματοδοτουνται από εμάς.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Serf έγραψε:Συζήτηση χωρίς νόημα. Καταλαβαίνω ότι πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία έχουν τα μέλη του οποιουδήποτε συλλόγου, είτε αφορά γονείς και κηδεμόνες είτε συγγενείς θυμάτων των Τεμπών. Τίποτα περίεργο/ διαφορετικό. Όποιος θέλει (και έχει δικαίωμα βάσει εκάστοτε καταστατικού) γράφεται στο συλλογο που τον ενδιαφέρει και αντλεί τα στοιχεία που θέλει. Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε. Όπως δεν έχω άμεσα πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου γονέων του χ σχολείου, δεν έχω ούτε στου συλλόγου των Τεμπών. Το δεύτερο δε μου φαίνεται περίεργο και συνάμα το πρώτο φυσιολογικό. Προφανώς οποίος έχει μέλος-φίλο μπορεί να τα ζητήσει.

Μακάρι με τον ίδιο ζήλο να μας ενδιέφεραν τα οικονομικά αποτελέσματα ενός σκασμού Δημοσίων φορέων που χρηματοδοτουνται από εμάς.

Η συζήτηση είναι εσκεμμένα αποπροσανατολισμένη γιατί η ουσία είναι αλλού.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#886602 Ότι η Καρυστιανου είναι

Πουτανα

Κλέφτρα

Απλυτη

Ψευτογιατρος

Υποχείριο των ξένων κέντρων για να ρίξουν τον Μωυσή.

Κατά τα άλλα πρέπει να κοιταχτω εγώ στον καθρέπτη.

Νικοπαππα έχουμε καμία πρόσφατη γελοιογραφία εύκαιρη;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Serf έγραψε:Μακάρι με τον ίδιο ζήλο να μας ενδιέφεραν τα οικονομικά αποτελέσματα ενός σκασμού Δημοσίων φορέων που χρηματοδοτουνται από εμάς.

Αυτό ακριβώς θέλω να πω αλλά κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν . :s_dunno

Nikos! έγραψε:Η συζήτηση είναι εσκεμμένα αποπροσανατολισμένη γιατί η ουσία είναι αλλού.
< >

Συμφωνούμε. Γι'αυτό μην ρωτάς δήθεν αθώα "τι γίνονται τα λεφτά από τις συναυλίες". Η ουσία είναι αλλού.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Ότι η Καρυστιανου είναι

Πουτανα

Κλέφτρα

Απλυτη

Ψευτογιατρος

Υποχείριο των ξένων κέντρων για να ρίξουν τον Μωυσή.

Κατά τα άλλα πρέπει να κοιταχτω εγώ στον καθρέπτη.

Νικοπαππα έχουμε καμία πρόσφατη γελοιογραφία εύκαιρη;

Πες ότι της πήραν και τα παιδιά. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#886606 Της πήραν και τα παιδιά.
Λογικό επακόλουθο όταν το 2022 έκανε διακοπές χωρίς αυτά, μόνο με τον γκόμενο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#886607 Το μόνο που πρέπει να ειπωθεί για την Καρυστιανου είναι οτι πρέπει ο Αρβανίτης να την ξανακαλεσει στις Βρυξέλλες.

Τώρα που κλιμακωνεται το ενδιαφέρον για το θέμα θα πρεπε ο σύριζα να της δίνει τη μέγιστη δημοσιότητα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#886608 Τι αμόκ και φθόνος είναι αυτός; Μια χαρά κάνει σαν πολιτικός. Αρκεί να κρατήσει τις ίδιες αξίες και μην χωθεί στα σκατά.
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
#886609 Φανταστείτε το παρακάτω :

Η Θεοντόρα Κούβελου του Παύλου ρωτάει τον καθρέφτη της, όπως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία 35 χρόνια :

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου ποια είναι η πιο φέρελπις χαροκαμένη καριόλα πολιτικός της χώρας;

Και ο καθρέφτης μετά από 35 ολόκληρα χρόνια τολμάει να απαντήσει :

Η Καρυστιανού βασίλισσά μου, ξυδάκι.

Shοκ.

Εγώ τους καταλαβαίνω τους νεοδημοκράτες υπηκόους. Αυτά τα Τέμπη θα μας γαμήσουν και τα παραμύθια με τα οποία μεγαλώσαμε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#886610 για να δουμε εδω θα εχουν καμια απορια τα τριμπουρδελα οπως με την Καρυστιανου?
https://youtu.be/-2Bywjq_Xgw
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
dimviii έγραψε:για να δουμε εδω θα εχουν καμια απορια τα τριμπουρδελα όπως με την Καρυστιανου?
https://youtu.be/-2Bywjq_Xgw

Έ όχι δα, εδω υπάρχει εμπιστοσύνη. Φοράνε γραβάτες και δεν έχουν δώσει δικαίωμα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Χρήστος Λάππας έγραψε:Saxo747, είσαι συντονιστής σε αυτό το forum?

Όχι.