Τι μόκα και κόκα κοιτας;
EDDIE_147 έγραψε:Σωκράτη που έχεις μπλέξει;
Τι μόκα και κόκα κοιτας;
)
socratesn έγραψε:Πέραν αυτού, στο 95% των μετακινήσεών μας, το μόνο που θέλουμε οι περισσότεροι είναι carplay και στοιχειώδης άνεση να φτάνουμε stress free στους προορισμούς μας.
Scotch έγραψε:+1 Πολλά τα λεφτά για αυτό το 5% (και αν), για να αποκτηθεί/συντηρείται/διατηρείται οποιοδήποτε καλό θερμικό.+διαρροή ψυκτικού στην 320 αυτή την εβδομάδα.

bibendum έγραψε:Socrates το Renault Captur το κοίταξες μιας και καταλήγεις σε μικρό suv?
dimik έγραψε:Scotch έγραψε:+1 Πολλά τα λεφτά για αυτό το 5% (και αν), για να αποκτηθεί/συντηρείται/διατηρείται οποιοδήποτε καλό θερμικό.+διαρροή ψυκτικού στην 320 αυτή την εβδομάδα.

Scotch έγραψε:+1 Πολλά τα λεφτά για αυτό το 5% (και αν), για να αποκτηθεί/συντηρείται/διατηρείται οποιοδήποτε καλό θερμικό.
socratesn έγραψε:Εdit. Ακολουθεί μανιφέστο![]()
![]()
Η λογική είναι απλή, το αυτοκίνητο 9 στις 10 φορές χρησιμοποιείται για κάποιο ταξίδι ή κάποια απόδραση. χρειάζομαι κάτι που να με κινεί σχετικά γρήγορα, σχετικά άνετα, σχετικά οικονομικά και απροβλημάτιστα χωρίς να ζητήσει τίποτα πέραν της τακτικής του συντήρησης για τα επόμενα 3-4 χρόνια. Μετά καλά να μαστε, να έχει "ψωμί" μπροστά του ώστε να το πουλήσω/ανταλλάξω εύκολα για κάτι άλλο καλύτερο κ.ο.κ.
Σ' αυτά τα λεφτά παίζουν κυρίως μικρά αυτοκίνητα (τύπου Yaris, clio κλπ), τα οποία από κάθε άποψη δε μου λένε κάτι και μετά παίζουν τα (έστω και ως ψευδαίσθηση) λίγο μεγαλύτερα και λίγο πιο ικανά λόγω ύψους SUVακια, οπότε αναγκαστικά έχω στραφεί εκεί.
Με μτχ δε ξαναμπλέκω αν δε πρόκειται για Project car ή για αμάξι που το ξέρω καλά. Δε μπορώ να δώσω ένα τόσο σεβαστό ποσό και να ζω στην πρώτη στραβή με το άγχος του πως το χειρίστηκε ο προηγούμενος ή τι |λογοκρισία| έκανε η εκάστοτε αντιπροσωπεία ή συνεργείο.
Μεγαλώνουμε και κάθε μέρα έχουμε να κάνουμε με πόσα σοβαρά άγχη, δεν έχω την παραμικρή διάθεση να ξανααφιερώσω άγχος για κάτι τόσο ασήμαντο όσο το μεταφορικό μου μέσο.
socratesn έγραψε: και ας μη σ' έχει φορτώσει ποτέ οδική.
), έμαθα πως υπάρχουν και BMW άνω των 100Κ χλμ που δεν ζητάνε τίποτα, πλην καυσίμου...

, σίγουρα όμως συντηρούνταν και όσο λίγα αυτοκίνητα.
markvag έγραψε:Έχει την βελτιωμένη καδένα φαίνεταιsocratesn έγραψε: και ας μη σ' έχει φορτώσει ποτέ οδική.
Ε, καλά... περίμενε...![]()
![]()
![]()
Βέβαια, χθες σε κουβέντα με συγγενικό μου πρόσωπο, που αγόρασε πριν περίπου 3 χρόνια Χ3 2,0d του 2019 με 100Κ χλμ περίπου (και τώρα έχει 160Κ χλμ), έμαθα πως υπάρχουν και BMW άνω των 100Κ χλμ που δεν ζητάνε τίποτα, πλην καυσίμου...
![]()
Γίνονται και θαύματα σε αυτόν τον κόσμο...![]()

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]