Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Bayern7 έγραψε:Δεν το χει το spotify. Μόνο η τεράστια Apple.
Και το Spotify προσφέρει αντίστοιχο κόλπο όμως όχι για όλα αλλά μόνο σε κάποια από αυτά που έχουν τα λόγια (που τα παίρνει από το Musixmatch).
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#876072 Δεν έχω πετύχει αλλαγή έντασης στους στίχους στο spotify, παρά μόνο προβολή στίχων, αλλά γραμμή γραμμή, όχι λέξη λέξη.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#876124 Η LG μου απάντησε άκυρο, πως δεν μπορούν να παίζουν 2 πηγές ήχου παράλληλα. οκ δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.

Έχω στείλει σε Rode + Behringer για πρόταση. Θα μου έκανε και λύση mixer με spdif (optical) in and out, αλλά ούτε εκεί βρίσκω κάτι.

Στο ali βρήκα κάτι λύσεις αλλά δεν δίνω τόσα για αναξιόπιστες unbranded κινεζιές
https://vi.aliexpress.com/item/1005007306091756.html
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#876326 Τελικά πήρα έναν ανταπτορα από οπτική σε rca κι έναν από rca σε οπτική, οπότε μένει να βρω και σοβαρό μικτη και μικρόφωνα

Η μόνη βλακεία είναι ότι πρέπει να αποσυνδεσω τι HDMI από τη soundbar για να παίξει η οπτική, ακόμα κι αν έχω επιλέξει οπτική στην τηλεόραση. Μάλλον κάτι με το earc παίζει
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#876980 Παίζει καμία budget προσφορά vfm αυτές τις ημέρες για smart tv 48-50 ιντσών για τους γονείς μου;
Δεν τους ενδιαφέρει OLED κλπ. Τηλεόραση + netflix και άντε αν τους περάσω και καμιά άλλη πλατφόρμα. Σημαντικό είναι επίσης να έχει και bluetooth σύνδεση με ακουστικά και παράλληλα να παίζει και από το ηχείο της τηλεόρασης αν θέλει να ακούει κάποιος άλλος.

Dimitris_P έγραψε:Τελικά πήρα έναν ανταπτορα από οπτική σε rca κι έναν από rca σε οπτική, οπότε μένει να βρω και σοβαρό μικτη και μικρόφωνα

Η μόνη βλακεία είναι ότι πρέπει να αποσυνδεσω τι HDMI από τη soundbar για να παίξει η οπτική, ακόμα κι αν έχω επιλέξει οπτική στην τηλεόραση. Μάλλον κάτι με το earc παίζει

Τα επέστρεψα τελικά και παίζω με τον ενισχυτή τοποθετημένο σε άλλο σημείο παίρνοντας τον ήχο μέσω bluetooth. Δεν έχω προλάβει ακόμα να κάνω εκτενή δοκιμή.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#886396 Στα 2 χρονια και ενα μηνα.....
lg c2 oled :s_mad :s_mad

Εικόνα
Εικόνα

Για να δουμε τι θα μας πει αυριο το Public + η LG.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Geo f1 έγραψε:Στα 2 χρονια και ενα μηνα.....
lg c2 oled :s_mad :s_mad

Εικόνα
Εικόνα

Για να δουμε τι θα μας πει αυριο το Public + η LG.

Απαράδεκτο!! Να ζητήσεις αντικατάσταση και όχι επισκευή εφόσον είναι εντός εγγύησης.

Αν είναι εκτός δεν αξίζει να τη φτιάξεις.

Να με ακούς χαχα

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#886408 xaxaxax Niko

Θα δουμε τι θα γινει.
Ειχα κανει επεκταση εγγυησης με το αναλογο κοστος κατα την αγορα της,.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Geo f1 έγραψε:xaxaxax Niko

Θα δουμε τι θα γινει.
Ειχα κανει επεκταση εγγυησης με το αναλογο κοστος κατα την αγορα της,.

Ε αν έχεις επέκταση θα στην αλλάξουν

< >
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#886444 Συγνώμη για το hijack, απλά δράττομαι της ευκαιρίας να κάνω κι εγώ την ερώτηση μου.

Δεν είναι κάτι που με επείγει, απλά μεσα στο επόμενο διάστημα θα κινηθουμε για την αγορά 65άρας, όποτε βγάλει ο Κωτσόβολος την κλασική προσφορά 100bonus πόντοι ανα ευρώ. Η χρήση είναι κυρίως cosmotetv, netflix και f1tv, και το μπάτζετ μας νομίζω είναι περιξ των 800ευρώ. Σκεφτόμαστε να την κρεμάσουμε στον τοιχο, άρα θα χρειαστουμε και μια καλή βάση.

Τι προτείνουμε;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Hellenic tifosi έγραψε:Συγνώμη για το hijack, απλά δράττομαι της ευκαιρίας να κάνω κι εγώ την ερώτηση μου.

Δεν είναι κάτι που με επείγει, απλά μεσα στο επόμενο διάστημα θα κινηθουμε για την αγορά 65άρας, όποτε βγάλει ο Κωτσόβολος την κλασική προσφορά 100bonus πόντοι ανα ευρώ. Η χρήση είναι κυρίως cosmotetv, netflix και f1tv, και το μπάτζετ μας νομίζω είναι περιξ των 800ευρώ. Σκεφτόμαστε να την κρεμάσουμε στον τοιχο, άρα θα χρειαστουμε και μια καλή βάση.

Τι προτείνουμε;

cosmote tv, netflix, f1tv πως βλέπεις? Με κάποιο box? Κάποιες τηλεοράσεις έχουν android και παίζουν απευθείας, δε ξέρω αν θες να το κοιτάξεις.