Giuseppe Busso έγραψε:Είχαν το πλεονέκτημα να είναι 4-5 Χάμιλτον και Λεκλέρκ αλλάζοντας την αεροτομή στον Μονεγάσκο και έφεραν 4ο τον Μαξ. Βγάλτε τα μάτια σας ηλίθιοι.
Πώς θα το έκαναν αυτό όταν ο λεκ με τη πτέρυγα που είχε γυρνούσε πιο γρήγορα από τον χαμ ;
Ο Μαξ έκανε πολύ καλύτερη διαχείριση. Θα τον είχε περάσει έτσι κι αλλιώς
< >
bibendum έγραψε:Οκον στα ψέμματα 7ος
Ο αγώνας της χαας φοβερός ! Για μένα driver of the day ο Bearman
< >
Nikos! έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Είχαν το πλεονέκτημα να είναι 4-5 Χάμιλτον και Λεκλέρκ αλλάζοντας την αεροτομή στον Μονεγάσκο και έφεραν 4ο τον Μαξ. Βγάλτε τα μάτια σας ηλίθιοι.
Πώς θα το έκαναν αυτό όταν ο λεκ με τη πτέρυγα που είχε γυρνούσε πιο γρήγορα από τον χαμ ;
< >
Πες μου τι κέρδισαν με τα team orders. Ποιο ήταν το νόημα;
Giuseppe Busso έγραψε:Nikos! έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Είχαν το πλεονέκτημα να είναι 4-5 Χάμιλτον και Λεκλέρκ αλλάζοντας την αεροτομή στον Μονεγάσκο και έφεραν 4ο τον Μαξ. Βγάλτε τα μάτια σας ηλίθιοι.
< >
Πες μου τι κέρδισαν με τα team orders. Ποιο ήταν το νόημα;
Η συμφωνία που έχουν οι ομάδες είναι ότι αν ένας οδηγός είναι πιο γρήγορος τον αφήνεις.
Ο λεκ ήταν πιο γρήγορος οπότε ήταν σωστό να τον αφήσουν να πιάσει τον ρασσελ και τελικά ήταν σωστή η απόφαση γιατί θα έχανε θέση ο χαμ και από τον Μαξ οπότε τον έβαλαν να έχει φρέσκια hard μήπως και βγει κανένα sc.
Τελικά η ομάδα τερμάτισε 5/6 όπως ξεκίνησε
Δεν υπήρχε ρυθμός για κάτι περισσότερο.
< >
Τα της στρατηγικής της Ferrari, δεν βλέπω κάτι μεμπτό, καλά κάνανε και τους αλλάξανε θέση αφού ο Lec ήταν πιο γρήγορος.
Μακλάρεν ξεκάθαρα μπροστά
< >
BARHonda έγραψε:Τα της στρατηγικής της Ferrari, δεν βλέπω κάτι μεμπτό, καλά κάνανε και τους αλλάξανε θέση αφού ο Lec ήταν πιο γρήγορος.
https://www.facebook.com/photo?fbid=121 ... 1255985966
Ας διαβάσουμε μερικά σχόλια των τιφόζι.
Με έξτρα πιτ, 2σεκ πίσω κλπ.
Μου επιτρέπεις να διαφωνώ.
**επίσης κάποια στιγμή να ασχοληθούμε με το μένος που δείχνει απέναντι στον συνάδελφό του, ο Σαρλ Λεκλέρκ, ενώ αντίπαλοι είναι άλλες ομάδες.
( βλεπω και γνωστο συμφορουμιτη στα σχολια. Τον μικερφουλη εννοω)
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY

Δεν κάναμε το 1-2 στην Αυστραλία, αλλά το κάναμε στην Κίνα που φαινόταν πιο δύσκολο.
Αν και πολύ νωρίς, η McLaren παίρνει μεγάλο προβάδισμα για το κατασκευαστών.
Κατά τα άλλα σκέφτομαι να παραγγείλω αυτά τα άσπρα για το Megane. Λογικά θα μου βγάλουν 2-3... δεκαετίες.
Άλλος ένας υποσχόμενος αγώνας που καταστρέφουν τα άθλια ελαστικά της Pirelli, τα πρώτα στην ιστορία που δεν έχουν απότομη πτώση απόδοσης ποτέ. Απλά τα βάζεις και πας μέχρι το τέλος no matter what.
Πιο καλά από όλους το έχει καταλάβει ο Russell, που περιμένει ποιος θα κάνει την παπαρια να πάει για extra pit stop και να κερδίσει αλά SPA.
Απλά πλέον το έχουν πάρει χαμπάρι όλοι.
Τα μόνα αξιοσημείωτα ήταν η ανάσταση του Max στο τέλος, η προσπέραση του Norris όταν χρειάστηκε και οι πολύ δυνατές Haas.

Giuseppe Busso έγραψε:BARHonda έγραψε:Τα της στρατηγικής της Ferrari, δεν βλέπω κάτι μεμπτό, καλά κάνανε και τους αλλάξανε θέση αφού ο Lec ήταν πιο γρήγορος.
https://www.facebook.com/photo?fbid=121 ... 1255985966
Ας διαβάσουμε μερικά σχόλια των τιφόζι.
Με έξτρα πιτ, 2σεκ πίσω κλπ.
Μου επιτρέπεις να διαφωνώ.
**επίσης κάποια στιγμή να ασχοληθούμε με το μένος που δείχνει απέναντι στον συνάδελφό του, ο Σαρλ Λεκλέρκ, ενώ αντίπαλοι είναι άλλες ομάδες.
Νομίζω βλέπεις φαντάσματα. Δεν υπάρχει κανένα μένος το αντίθετο θα έλεγα και φουλ ρισπεκτ αν βλέπεις τι λέει τώρα στο post race στο f1 tv.
Χαμ απλά δεν είχε καλύτερο ρυθμό σήμερα. Δεν είναι κακό. Θα το βρει.
Άκουσα τώρα τον Λεκ. Έχασε λέει αρκετό downforce με τη σπασμένη αεροτομή και λέει αυτό που έχω πει κάπου πιο πάνω. Χάνουν σε quali pace.
< >
Giuseppe Busso έγραψε:Κάτσε τώρα, έβγαλε Λεώνη ο ΤΠ.
Επειδη εχω σε φραγη τον Αντ1, μπορεις να μου πεις τί εσυνεβην;
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY