Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#886170 Καλημέρα, όχι, δεν είναι στην περιοχή μου τα συγκεκριμένα μαγαζιά οπότε τα αγνοούσα, αν πιστεύεις όμως ότι δεν θα έχουν το γνωστό απαξιωτικό ύφος για παλιά μηχανάκια, αξίζει να κάνω μια ερώτηση

Τέτοιο είναι:

:inlove:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#888443 https://parkodeth.gr

Θέλουμε ένα αληθινό μητροπολιτικό πάρκο στο κέντρο της πόλης μας; ‘Η θέλουμε νέα ξενοδοχεία κι εμπορικά κέντρα;
Θέλουμε να αποκατασταθούν τα ιστορικά κτίρια της ΔΕΘ; Ή θέλουμε να αντικατασταθούν από τσιμεντένια μεγαθήρια;
Θέλουμε οι μεγάλες εκθέσεις να αναπτυχθούν σε νέο χώρο, εκτός πόλης; Ή θέλουμε να ασφυκτιούν σε ένα ήδη κορεσμένο κέντρο;
Θέλουμε ισόρροπη ανάπτυξη σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα; Ή θέλουμε άγονους ανταγωνισμούς με τους διπλανούς μας δήμους;
Θέλουμε να κρίνουμε εμείς τί είναι καλό για το μέλλον της πόλης μας; Ή θέλουμε να αποφασίσει για εμάς το Υπερταμείο κι η κυβέρνηση;

Η Θεσσαλονίκη του αύριο ξεκινά με την υπογραφή σου σήμερα!
Υπόγραψε το αίτημα προς το Δημοτικό Συμβουλίο Θεσσαλονίκης, ζητώντας τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το μέλλον της ΔΕΘ.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#888449 Θα θέλαμε πάντως και να γίνουν και χώροι άθλησης γιατί τα περισσότερα παιδιά κάνουν προπονήσεις στις 10 το βράδυ λόγω έλλειψης γηπέδων
Άβαταρ μέλους
By bebes
#888461 Πολλά και ωραία μπορούν να γίνουν στον χώρο, το θέμα ειναι αν θα βρουν χρηματοδότηση, ή θα επικαλεστούν την έλλειψη χρημάτων για να μπεί επενδυτής-χρηματοδότης (βλέπε Ελληνικό)
Άβαταρ μέλους
By Morx
glf έγραψε:Μπαίνει φωτο-ραντάρ στον περιφερειακό στα έργα του flyover

Ξερουμε σημειο και αν λειτουργεί;
Άβαταρ μέλους
By glf
#891684 Το είδα σε φώτο από γνωστό που είναι στα έργα, αλλά δε ξέρω ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
By otso
#895115 Ρε καρντασια σε ολα τα φαγητα βαζετε κυμινο , με το που ανοιγεις το σακουλακι ερχεται μια σιχαμερη μυρωδια .
Εχω μια συνταγη για κεφτεδες που λεει να βαλω . Θα πανε για πεταμα αν βαλω ;
Στα μερη μας λεγαμε σμυρνεικους τους κεφτεδες με κανελλα . Κοιτωντας στο νετ ομως βλεπω τα παντα με κυμινο , πουθενα συνταγη με κανελλα.