Geo f1 έγραψε:Και μεις πηραμε 33€ αυξηση
Tον μήνα;
Geo f1 έγραψε:Και μεις πηραμε 33€ αυξηση
mousatos έγραψε:αν πάω σε άλλο υποκατάστημα γίνεται η ακύρωση ή πρέπει να πάω στο ίδιο ; Geo ?
mousatos έγραψε::dizzy: 30ε με χρέωσε η πειραιώς για έκδοση χρεωστικής και επικαιροποίηση λογαριασμού.
και αντι για 5 χρόνια η κάρτα τελικά έχει διάρκεια 2,5 .![]()
Πρέπει να'βαλα συνολικά καμιά 15 υπογραφές και φάγαμε για μια κωλοκάρτα πάνω από μια ώρα με την υπάλληλο. Χρειάστηκαν δε και 3 εγκρίσεις από ανώτερους υπαλλήλους.
για μια κωλοκάρτα .
), υπάρχει και εκεί.

εμείς δουλεύουμε μόνο με ραντεβού αλλά θα προσπαθήσω να σας εξυπηρετήσω " , αρχικά δεν μπορούσε να μπει στο IRIS , μετά μπήκε αλλά δε φαινόταν να υπάρχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο μάλλον επειδή δεν περάστηκε ακόμη μέσα , είπε. Προσπάθησε να επικοινωνήσει με την κυρία που έκανε την χθεσινή συναλλαγή στο άλλο υποκατάστημα αλλά ήταν απασχολημένη . Αναμονή . Με τη δεύτερη την πέτυχε , μιλήσανε , αλλά για να προχωρήσει η διαδικασία έπρεπε να κλείσω νέο ραντεβού το οποίο στο συγκεκριμένο κατάστημα σήμαινε μετά από 13 μέρες
. Τους είπα σε 13 μέρες δε θα βρίσκομαι στην πόλη και τους αποχαιρέτησα θυμωμένα .
), πήρα εγω τηλ στο τηλεφωνικο κέντρο και (τωρα θυμηθηκα) τους έστειλα σε email που μου είπαν το έντυπο ακύρωσης.sknipper έγραψε:Είναι τόσα πολλά μικρά πράματα που σε κάνουν να στεναχωριέσαι λιγότερο που δεν ζεις Ελλάδα.
mousatos έγραψε:Υπήρχε και η δυνατότητα τηλεφωνικού ραντεβού μέσω του e-banking , να γίνει η διαδικασία τηλεφωνικά , αλλά είπα να μη μπλέξω , εξάλλου υπάρχει ακόμη χρόνος για ξόδεμα , βόλτα στο κέντρο την άλλη βδομάδα.
Ε απο αυτο συμβαν καταλαβαινουμε ολοι (ή σχεδον ολ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]