Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:Και μεις πηραμε 33€ αυξηση :yahoo:

Tον μήνα;
Άβαταρ μέλους
By bebes
mousatos έγραψε:αν πάω σε άλλο υποκατάστημα γίνεται η ακύρωση ή πρέπει να πάω στο ίδιο ; Geo ?

Ακυρωσε την τηλεφωνικώς
Άβαταρ μέλους
By markvag
mousatos έγραψε::dizzy: 30ε με χρέωσε η πειραιώς για έκδοση χρεωστικής και επικαιροποίηση λογαριασμού.
και αντι για 5 χρόνια η κάρτα τελικά έχει διάρκεια 2,5 . :dizzy:
Πρέπει να'βαλα συνολικά καμιά 15 υπογραφές και φάγαμε για μια κωλοκάρτα πάνω από μια ώρα με την υπάλληλο. Χρειάστηκαν δε και 3 εγκρίσεις από ανώτερους υπαλλήλους.
για μια κωλοκάρτα . :dizzy:

Γι' αυτό με βλέπω πολύ σύντομα να κρατήσω μόνο τον λογαριασμό μισθοδοσίας μου σε Ελληνική τράπεζα και ΟΛΑ τα υπόλοιπα στη Revolut. Και αν μπορώ, ούτε τη μισθοδοσία!

Πλέον, μπορείς να έχεις και επαγγελματικό λογαριασμό και τον δέχεται και η εφορία, εφόσον είναι εντός ΕΕ (για τις δραστηριότητές της εντός ΕΕ η Revolut έχει έδρα στη Λιθουανία) και πραγματικά, να πάνε να γ@μηθούνε οι Ελληνικές τράπεζες. Ίδιες εγγυήσεις υπάρχουν, 100.000€ ανά λογαριασμό και καταθέτη από την ΕΚΤ, οπότε ότι ασφάλεια υπάρχει στην Ελλάδα (αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει ασφάλεια στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα :s_sarcastic ), υπάρχει και εκεί.

Φίλος εδώ πάνω, ελεύθερος επαγγελματίας, έκλεισε όλους τους λογαριασμούς του στις ελληνικές τράπεζες και δουλεύει μόνο με Revolut. Τον πέρασε στο taxis και όλα τέλεια. 1,6€ το μήνα συνδρομή η Revolut, η ΕΤΕ τον χρεώνε με διάφορες μ@λ@κίες πάνω από 100€ τον χρόνο. Και χοντρές προμήθειες για τα εμβάσματα που λαμβάνει από τους πελάτες του στο εξωτερικό. Ε, ας πάρει τα @@ της τώρα να έχει να πορεύεται.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#886037 πήγα σήμερα σε άλλο υποκατάστημα στις 8:00 .
Με υποδέχτηκε μια κυρία στη ρεσεψιόν " Αααα δεν έχετε ραντεβού ; :( εμείς δουλεύουμε μόνο με ραντεβού αλλά θα προσπαθήσω να σας εξυπηρετήσω " , αρχικά δεν μπορούσε να μπει στο IRIS , μετά μπήκε αλλά δε φαινόταν να υπάρχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο μάλλον επειδή δεν περάστηκε ακόμη μέσα , είπε. Προσπάθησε να επικοινωνήσει με την κυρία που έκανε την χθεσινή συναλλαγή στο άλλο υποκατάστημα αλλά ήταν απασχολημένη . Αναμονή . Με τη δεύτερη την πέτυχε , μιλήσανε , αλλά για να προχωρήσει η διαδικασία έπρεπε να κλείσω νέο ραντεβού το οποίο στο συγκεκριμένο κατάστημα σήμαινε μετά από 13 μέρες :dizzy: . Τους είπα σε 13 μέρες δε θα βρίσκομαι στην πόλη και τους αποχαιρέτησα θυμωμένα .
Γύρισα σπίτι για να κλείσω ραντεβού αλλού μόνος μου αλλά για να το κάνω αυτό έπρεπε να έχω e-banking , που δεν είχα. ( Όταν έπαιρνα την κάρτα χθες , η κυρία ζήτησε 10e για να με εγγράψει στο e-banking . της λέω ευχαριστώ έχω αλλού .)
ΕΥΤΥΧΩΣ στο site της πειραιως σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις κωδικούς e-banking σχετικά άμεσα μέσω της κάρτας και του κινητού .Έτσι σε 5 λεπτά είχα pasword και πρόσβαση ( ήθελε 10e η έξυπνη κυρία χθες) .
Μπαίνω και κλείνω μέσω e-banking ιντερνετικό ραντεβού σε άλλο κατάστημα την Τετάρτη και βλέπω οτι στο κατάστημα που μου είπε έλα μετά από 13 μέρες υπήρχε η δυνατότητα και στις 12 μέρες. όχι οτι θα βοηθούσε αυτό βέβαια. αλλά και πάλι γιατί με καθυστερείς +1 μέρα ;
Υπήρχε και η δυνατότητα τηλεφωνικού ραντεβού μέσω του e-banking , να γίνει η διαδικασία τηλεφωνικά , αλλά είπα να μη μπλέξω , εξάλλου υπάρχει ακόμη χρόνος για ξόδεμα , βόλτα στο κέντρο την άλλη βδομάδα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#886045 Είναι τόσα πολλά μικρά πράματα που σε κάνουν να στεναχωριέσαι λιγότερο που δεν ζεις Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#886046 Δοκίμασες να ακυρώσεις τηλεφωνικώς την ασφάλεια;
Στη δική μου περίπτωση, επειδη ο γιος ειχε φυγει στη Θεσσαλονικη και δεν ξυπνούσε ποτέ τόσο νωρίς ωστε να προλάβει να πάει στην τραπεζα ( :lipsealed: ), πήρα εγω τηλ στο τηλεφωνικο κέντρο και (τωρα θυμηθηκα) τους έστειλα σε email που μου είπαν το έντυπο ακύρωσης.
Υποτίθετε θα επρεπε να παει ο γιος σε καποιο υποκαταστημα να βαλει μια υπογραφη, αλλά αυτο δεν εγινε ποτέ.
Το ασφαλιστήριο όμως ακυρώθηκε και τα λεφτα επιστράφηκαν στον λογαριασμό του.

sknipper έγραψε:Είναι τόσα πολλά μικρά πράματα που σε κάνουν να στεναχωριέσαι λιγότερο που δεν ζεις Ελλάδα.

:metalo:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mousatos έγραψε:Υπήρχε και η δυνατότητα τηλεφωνικού ραντεβού μέσω του e-banking , να γίνει η διαδικασία τηλεφωνικά , αλλά είπα να μη μπλέξω , εξάλλου υπάρχει ακόμη χρόνος για ξόδεμα , βόλτα στο κέντρο την άλλη βδομάδα.

σε αλλη τραπεζα οχι στο κλεφτομαγαζο που πηγες σε αλλο, εκλεισα ραντεβου ετσι κι 2 μερες πριν με πηραν τηλεφωνο , τους ειπα τι ηθελα, ανακαλυψαν οτι μπορει να γινει ηλεκτρονικα και με δυο μειλ, το ενα χεστηριο, η δουλεια εγινε, υποτιθεται.

μετα απο 4 μερες ανακαλυψα χρεωση για αυτο που ηθελα να αποφυγω οποτε εκει που ελεγα να ξαναστειλω μειλ βλεπω οτι στην υπογραφη της υπαλληλου ειχε αριθμο σταθερο :yahoo:

Οποτε και πηρα τηλεφωνο γκαζωσα μεχρι τις 13.000σαλ και ολα εφτιαξαν την επομενη :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By otso
#886049 Οι γεροι εχουν απλετο χρονο και τον σπαταλουν σε τραπεζες σουπερ μαρκετ περιπτερα και γκρινιαζουν συνεχως .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#886051 κι αυτοί που δουλεύουν σεζόν , όπως οι καπιταλιστές της υπαίθρου.

πάντως είναι καλά μελετημένο σχέδιο . για 25ε σε βάζουν στο δίλημμα ,
25ε ή μια-δυο μέρες άδειας χαμένες. 2 πρωϊνά χαμένα . διαλέχτε .
Άβαταρ μέλους
By GTS
#886063 Στην Πειραιως εμενα μου ειπαν οτι την 1η καρτα (ΑΤΜ, δεν εχω παρει ποτε απο αυτους) θα μου την δωσουν δωρεαν. Δεν ισχυει; Που ειναι ο Γκεακος;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#886067 Η Πειραιώς είναι για τρελές κλωτσιές.
Έληξε η χρεωστική του γέρου μου τον Γενάρη.
Στο winbank κατά τη διάρκεια του μήνα, έλεγε ότι έχει αποσταλεί η καινούρια προς αντικατάσταση αυτής που λήγει.
31/1 δεν είχε έρθει.
1/2 τους παίρνει τηλέφωνο ο γέρος μου, κάνουν την διαδικασία για να σταλεί εκ νέου καινούρια κάρτα, τον χρεώνουν 6 ευρώ. Σε 10 εργάσιμες το πολύ του λένε θα έχει έρθει.
Περνάνε 2 βδομάδες, τίποτα.
Τελικά μετά τα μέσα του Φλεβάρη πήγε σε κατάστημα, του λένε πρέπει να κλείσετε ραντεβού.
Τους αρχίζει στα καντήλια, και τελικά με τα πολλά αφού του ζήτησαν ένα κάρο χαρτιά (αν και το προφίλ του ήταν επικαιροποιημένο) του βγάλανε άλλη με καινούρια χρέωση 6 ευρώ.
Οι κάρτες ακόμα έρχονται με το ταχυδρομείο, και το 6ευρω που του χρέωσαν όταν τους πήρε τηλέφωνο ακόμα επιστρέφεται. Προφανώς δεν είναι το ποσό αλλά το νταβατζιλίκι και η ταλαιπωρία 20 μέρες ο άνθρωπος να μη μπορεί ούτε τη σύνταξη του να βγάλει.
Σκουπίδια.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#886068 Πηγα να την πατησω σε συναλλαγη αλλα το καταλαβα, ομως επρεπε να ακυρωσω την καρτα, πιστωτικη.

Ηρθε μετα απο 10 μερες η καρτα και αυτη η χαζομαρα με τις θεσεις pin. Κανω την αντιστοιχιση, παω στο ΑΤΜ να ενεργοποιησω την καρτα μου βγαζει λαθος pin, δοκιμαζω 2η μπας και αλλα παλι τα ιδια.

Τηλεφωνο και μου στελνουν ξανα το χαρτι με τις θεσεις σε SMS. Αντιστοιχω και 3 στα 4 νουμερα ηταν αλλα τελικα. :dizzy: