Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#885864 Case in point για αυτά που έλεγα προηγουμένως.

Υπάρχουν αξιόλογοι χρήστες, πχ red garland, markvag (παρόλα τα σεντόνια) και υπάρχουν και άλλοι που απλά προσπαθούν να ξεφορτωθούν όσους έχουν το θράσος να διαφωνούν με αυτούς.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Χρήστος Λάππας έγραψε:Case in point για αυτά που έλεγα προηγουμένως.

Υπάρχουν αξιόλογοι χρήστες, πχ red garland, markvag (παρόλα τα σεντόνια) και υπάρχουν και άλλοι που απλά προσπαθούν να ξεφορτωθούν όσους έχουν το θράσος να διαφωνούν με αυτούς.

Όχι ακριβώς case in point αλλά οκ.

Θα επαναλάβω ότι θα πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά και να αποφασίσεις αν η παραμονή σου στο φόρουμ είναι αναγκαία. Προφανώς, για να παραμένεις, μια χαρά είναι το φόρουμ - με όσα αρνητικά έχει. Οπότε δεν έχει και νόημα η συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#885873 οι ίδιοι άνθρωποι είμαστε εδω και χρόνια και...τα λέμε.
Κάποιους τους θυμαμαι απο το 2005. Μπορεί να μην εχουμε συναντηθει, αλλά γνωρίζουμε πολλά ο ενας για τον άλλο.

Κάποτε μιλουσαμε (και "μαλώναμε") για τα αυτοκίνητα, λάστιχα, άντε καμια F1.

Εδω και μερικα χρόνια το γυρίσαμε κυρίως στο πολιτικό-κοινωνικό (αίσθηση δική μου).
Περασαμε και καποια δυσκολα χρόνια (μνημονια κλπ κλπ) και κάποιοι ξέφυγαν λίγο ως προς τις αντιδράσεις τους.

Επίσης, περνώντας τα χρόνια μεγαλώνουμε κι εμεις. Και ως γνωστόν, μεγαλώνοντας έρχεται και η γκρίνια :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By 224v
#885877 Έτσι είναι τα πράγματα εγώ νομίζω ότι είμαι απο το 2000 και πλέον έγινα παππούς!!! Ίσως ειμαι κι πριν πάρω το 2.24v Σε μερικά θέματα έχω κολλήματα όπως πχ με το πως βλέπω να ενοχλούν παρκαρισμενα χύμα σε στενόυς δρομους. Οπως και με το γεγονός ότι τροχαίοι δεν γράφουν εμφανείς παραβάσεις ενώ τα ξύνουν πίνοντας καφέ. Το biturbo το βγαζω βραδυ που ειμαστε λιγοι στους δρόμους! Ώστε να χωραμε!!! :yahoo: λέω να του βάλλω τα νεα ιστορικα νουμερα. Για πάσης μορφής ηλεκτρικό δεν υπάρχει περίπτωση το aygo μια χαρά είναι για Αθήνα. Χωραει παντού και με εχει ηρεμισει καπως στην οδήγηση!!! σε αστικο περιβαλλον. Τα πολιτικα θεματα εινσι για τα μπαζα στην ελλαδα αλλα δυστυχβς ο Κυριάκος ακομα δεν έχει αντικαταστατη!!! :iconcool: :yahoo:
Τελευταία επεξεργασία από 224v και 19 Μαρ 2025, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
saxon_747 έγραψε:Απορώ πως ανεχεστε τέτοια φασιστική συμπεριφορά εδώ μεσα και δεν αποχωρείτε, όπως έκαναν και άλλα μέλη. :hmmm:

Απορίας άξιον πραγματικά... :hmmm:

GTS έγραψε:Ποιος ειναι ο puppet monster?

Εικόνα

:rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#885879 @ Zorz

Ο Νικος "puppy" Παππας θελει να βρεις τις διαφορες:

Χρήστος Λάππας έγραψε:Ακριβώς έτσι.

Τον Εντυ, έχετε βαλθεί να τον ξεφορτωθείτε και ψάχνετε την παραμικρή ευκαιρία για να το κάνετε, την ίδια στιγμή που επιτρέπετε τις πιο χυδαίες χριστοπαναγίες προς άλλους χρήστες ή πολιτικούς χώρους παρά τα αλλεπάλληλα report. Τις δες ελάχιστες φορές που όντως θα σβήσετε κάποια προσβολή, ο χρήστης που την έκανε έχει το πράσινο φως να να ξαναχρησιμοποιήσει χριστοπαναγίες στο αμέσως επόμενο μήνυμα του χωρίς καμία απολύτως επίπτωση. Γράφει ο Έντυ οτιδήποτε, (όχι βρισιές) την επόμενη στιγμή έχει φάει ban.

Εντάξει, δεν νιώθετε την ανάγκη να κρατήσετε ούτε τα προσχήματα, αλλά μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι δεν σας έχουν πάρει χαμπάρι οι υπόλοιποι χρήστες.

Και για να προλάβω την εύλογη απορία, μου αρέσει να γράφω στο petrolheads. Είναι και ο λόγος που συνεχίζω, παρόλες τις ανοησίες που ενίοτε γράφονται, καθώς θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμο να μπορεί κανείς να μιλάει με ανθρώπους ακόμα και αν διαφωνεί ριζικά μαζί τους. Βασικά, είναι πιο χρήσιμο να μιλάει με ανθρώπους με τους οποίους διαφωνεί, παρά να ακούει την ηχώ της φωνής του εκεί που όλοι μοιράζονται την ίδια γνώμη.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι πραγματικά κρίμα το ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πρόθεση να οριοθετηθεί ένας στοιχειωδώς πολιτισμένος δημόσιος διάλογος και ό κανονισμός του forum (κόπι πάστε από άλλα fora) γίνεται κουρελόχαρτο στις ορέξεις της διαχείρισης.

Όσο για τον άλλο που το παίζει puppet master στα μουλωχτά πλέον, τι να πει κανείς...

( Εκει με τον Red Garland δακρυσα γτχμ :s_rofl )
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#885888 Περί διαχείρισης φόρουμ, νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να καταλάβει ο μέσος χρήστης τη δυσκολία του έργου θα ήταν να περνάνε όλοι οι συχνάζοντες εκ περιτροπής από διαχειριστικά πόστα, όπου είτε θα έχαναν και το σκαλπ τους από το πολύ τράβηγμα μαλλιών στην προσπάθεια να ισορροπήσουν τις απαραίτητες πειθαρχικές αποφάσεις, είτε θα κατέφευγαν στην κοινή πρακτική πολλών φόρουμ, με την ολική απαγόρευση ανταλλαγής απόψεων σε θέματα ευαίσθητης φύσεως.

Εναλλακτικά, γιατί όσο μεγαλώνουμε οι παραξενιές αυξάνονται ενώ ο ελεύθερος χρόνος μειώνεται, θα ήταν προτιμητέο να ακολουθούσαμε την πρακτική αποφυγής αναφορών επί προσωπικού. Εάν πρόκειται για απάντηση επί προσωπικού σε περίπτωση που ήδη θεωρούμε ότι έχει τρωθεί ο εγωισμός μας, βέλτιστη λύση θα ήταν η αδιαφορία, μέτρια λύση η απάντηση σε γενικό τόνο και πρόσωπο, και κάκιστη λύση η απάντηση επί προσωπικού, ό,τι είπες συνένα, έτσι για να στανιάρεις. Νομίζω πραγματάκια που έπρεπε να τα έχουν κτήμα τους χρήστες φόρουμ επί σειρά ετών όπως οι θαμώνες του παρόντος.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#885894 Σιγά μην είχε ποτέ ενα πρόγραμμα ΑΙ την ευφυία να γράψει "τρωθει ο εγωισμός μας".
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#889201 https://www.protothema.gr/greece/articl ... kathigiti/

Εισβολή κουκουλοφόρων σε εκδήλωση στη Νομική - Στον Ερυθρό διδακτορικός φοιτητής, τον χτύπησαν με πυροσβεστήρα

Φασισταρια :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
saxon_747 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:
Φασισταρια :thumbsdown:

Πυροσβεστήρα είχαν, όχι τσεκούρια :rtfm:

Σε αυτον πεστα οχι σε μενα...
Δεν πιστευω να υπερασπιζεσαι τα φασισταρια με τον πυροσβεστηρα? :lipsealed:
Εικόνα