Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By dimik
#885769 Οι εκδόσεις GT Line στα KIA δίνουν έναν πιο σύγχρονο αέρα με ψηφιακό καντράν, ηλεκτρικά καθίσματα, led μπρος πίσω κλπ κλπ.

Κατα τα άλλα σαν πακέτο καλύτερο από Kona μιας και μπήκα πρόσφατα σε νεοπαραδωθεν συναδέλφου.

< >
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#885819 Επειδή νομίζω ότι πλέον είσαι στην φάση που αρχίζεις να αποζητάς την άνεση, τον εξοπλισμό και την τεχνολογία θεωρώ ότι το εσωτερικό του Xceed είναι dealbreaker και θα σε ξενερώσει εν τέλει να συμβιώνεις καθημερινά μαζί του όταν θα βλέπεις τα άλλα "διαστημόπλοια". Το Κοna νομίζω καταργήθηκε η έκδοση με τα 120 άλογα και βγαίνει μια 1,6 τετρακύλινδρη με 130 άλογα περίπου στα 26.500 (με επιφύλαξη). Αν το Kona σου αρέσει και εξωτερικά τότε εγώ θα πήγαινα σε αυτό. Επίσης και στο kia και στο kona στις εκδόσεις με τα 48 V δίνουν ίδια χωρητικότητα πορτ παγκάζ με τις απλές αλλά εμένα στης αδερφής μου το αυτοκίνητο μου φάνηκε αισθητά μικρότερο.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#885821 Προσωπικά το Kona δε θα το αγόραζα με τίποτα έτσι που ειναι.Δε μου αρέσει καθόλου.Το εσωτερικό του xceed ειναι παρα πολύ ποιοτικό χωρις να του λείπει κάτι ιδιαίτερο.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#885825 Και εμένα το εσωτερικό του xceed μια χαρά μου είχε φανει αλλά είχα μπει πρώτα στο stonic και μετά σε αυτό οπότε μου φάνηκαν σχεδόν ίδια στο σχεδιασμό αλλά το xceed άλλο επίπεδο στην ποιότητα των υλικών.

Στο kona δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα το γεγονός ότι έχει 4 φώτα μπροστά και 4 πίσω. ΓΙΑΤΙ???
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#885831 Στα δικά μου μάτια είναι ΟΚ το Kona, απλά είναι το κλασσικό σχέδιο που σήμερα "εντυπωσιάζει" και σε 4 χρόνια θα έχει γεράσει άσχημα.
Επίσης, είναι μη πρακτικό που έχει τόσα φωτιστικά σώματα χαμηλά, σε σημεία που μπορείς κάλλιστα να τα χτυπήσεις στο παρκάρισμα. Γενικά στα λεφτά του δεν υπάρχει λόγος να επιλεχθεί πάνω από ένα Xceed.

Το Xceed, εσωτερικά είναι στα μέτρα του BMW μου, με ό,τι καλό ή κακό συνεπάγεται αυτό. Σίγουρα ποιοτικό, σίγουρα βαρετό για τα σύγχρονα δεδομένα. :lol:

Σήμερα θα οδηγήσω το 600 στην έκδοση που είναι ετοιμοπαράδοτο, να δω τι θα μας πει και αυτό.
Δεν θα μπαινα καν στον κόπο, αλλά είναι αυτόματο στα 24.500€

Τέλος πάντων, όσο γυρνάω καταλαβαίνω πως είναι τεράστιο θέμα πως είμαι εκτός Αθήνας/Θεσσαλονίκης. Χάνω αρκετές ευκαιρίες σε ελαφρώς μτχ , π.χ. https://stock-center.car.gr/cars/view/344069089/
Άβαταρ μέλους
By glf
#885855 Αν και ξέρω ότι δε θες ηλεκτρικό, στις 4-5 Απρ θα γίνει μάζωξη πανελλήνια στη Λάρισα οπότε θα είναι εκεί όλα τα μοντέλα για να τα δει κάποιος από κοντά.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
glf έγραψε:Αν και ξέρω ότι δε θες ηλεκτρικό, στις 4-5 Απρ θα γίνει μάζωξη πανελλήνια στη Λάρισα οπότε θα είναι εκεί όλα τα μοντέλα για να τα δει κάποιος από κοντά.

Θα πας;
Άβαταρ μέλους
By markvag
Chris έγραψε:
Στο kona δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα το γεγονός ότι έχει 4 φώτα μπροστά και 4 πίσω. ΓΙΑΤΙ???

Γιατί μπορεί! :x :x

socratesn έγραψε:
Τέλος πάντων, όσο γυρνάω καταλαβαίνω πως είναι τεράστιο θέμα πως είμαι εκτός Αθήνας/Θεσσαλονίκης. Χάνω αρκετές ευκαιρίες σε ελαφρώς μτχ , π.χ. https://stock-center.car.gr/cars/view/344069089/

Πού είναι το πρόβλημα που είσαι εκτός Αθήνας / Θεσσαλονίκης; Κλείνεις τα ραντεβού σου, κατεβαίνεις, το ελέγχεις και το παίρνεις. Έτσι πήρα εγώ και την μπεμπέκα.

Μεταξύ όλων όσων είπες, η αλήθεια είναι πως κι εγώ προς το Xceed θα πήγαινα.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
markvag έγραψε:
Chris έγραψε:

Γιατί μπορεί! :x :x

socratesn έγραψε:

Πού είναι το πρόβλημα που είσαι εκτός Αθήνας / Θεσσαλονίκης; Κλείνεις τα ραντεβού σου, κατεβαίνεις, το ελέγχεις και το παίρνεις. Έτσι πήρα εγώ και την μπεμπέκα.

Μεταξύ όλων όσων είπες, η αλήθεια είναι πως κι εγώ προς το Xceed θα πήγαινα.

Μωρέ συμφωνώ, αλλά γαμώτο δεν είναι τόσο απλό γιατί δε μιλάμε για ένα αυτοκίνητο, θέλω να δω 2-3 και κανένας έμπορος τύπου Βελμάρ δε θα κάτσει να περιμένει εμένα πότε θα βρω ευκαιρία να πάω να δω ένα αυτοκίνητο. Χαρακτηριστικά το ένα που πόσταρα 3 ώρες πριν πουλήθηκε ήδη τώρα που γράφω.

Επίσης έχει αρχίσει να με ενδιαφέρει και το σενάριο της ανταλλαγής γιατί με αυτά που έχω συναντήσει στο car.gr (πονηρούς που σε παίρνουν για scam και κόσμο που θεωρεί πως έκανα αλλαγές λαδιών στα 10.000 χλμ όχι επειδή είμαι επιμελής ιδιοκτήτης αλλά επειδή το αυτοκίνητο μου έκαιγε λάδια). Σε αυτή την περίπτωση, για να εκτιμήσουν το δικό μου, θέλουν ραντεβού. Ως εκ τούτου πρακτικά αν υποτεθεί πως υπάρχει ένα Shortlist 4-5 αυτοκινήτων στην Αθήνα, θέλει καμια βδομάδα να μείνω εκεί για να συντονιστούν όλα αυτά.

@glf Αν είμαι εδώ θα σου στείλω να κεράσω καφέ!
Άβαταρ μέλους
By glf
#885910 Εγώ πήγα Φρανκφούρτη με το αεροπλάνο να δω εκεί το πρώτο αυτοκίνητο από τη.. λίστα μου και το μεσημέρι ήμουν κάτω από το Μόναχο και έκλεισα αυτό που πήρα.
Μπαμ μπαμ.

Ναι καλή ευκαιρία να βρεθούμε.
Άβαταρ μέλους
By markvag
socratesn έγραψε:
Μωρέ συμφωνώ, αλλά γαμώτο δεν είναι τόσο απλό γιατί δε μιλάμε για ένα αυτοκίνητο, θέλω να δω 2-3 και κανένας έμπορος τύπου Βελμάρ δε θα κάτσει να περιμένει εμένα πότε θα βρω ευκαιρία να πάω να δω ένα αυτοκίνητο. Χαρακτηριστικά το ένα που πόσταρα 3 ώρες πριν πουλήθηκε ήδη τώρα που γράφω.

OK, λογικό, αλλά αν έχεις και κάποιον στην Αθήνα δικό σου, που να μπορείς να τον αγγαρέψεις να κάνει ένα πρώτο έλεγχο με το μάτι, θα βοηθήσει.