Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
10%
1
10%
2
20%
3
30%
1
10%
2
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By edmond
#885842 Τώρα σέρνονται και οι 2... :shifty:
Διαφωνείς, αλλά πόσοι από δω μέσα ξερωγώ υποστηρίζουν μόνο οδηγό εκτός από σας τους 2 γιώργηδες; :roll:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#885844 Συνηθως οι οδηοι yugo ειναι απο αλλες εποχες. Μην κοιτας τωρα που πεσαμε στην περιπτωση Αλονσο που θα οδηγαει δεν ξερω και γω ποσο ακομα :lol:

Αλλα ναι το 2023 δλδ οταν ο Μαξ πηρε την pole στο Μονακο απο τον Ισπανο ενιωσα περιεργα. Χαρμολυπη.
Να διεκδικησουν μαζι πρωταθλημα πχ του χρονου στην ΑΜ εκει θα χουμε θεμα :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Geo f1 έγραψε:Διαφωνω. Οι ομαδες για μενα ειναι το μεσον για να παει καλα ο οδηγος που υποστηριζω.
Δλδ Αλονσο-φεττελ μαχη ηθελα η φερραρι να εχει δυνατο μονοθεσιο και η rbr να σερνεται.
Τωρα? :shifty:

+1

Ήμουν Φεράρι όταν ήταν ο σαγόνιας εκεί. Παρέμεινα λίγο ακόμη λόγω Κίμι και Αλόνσο :shifty:

Γίναμε Chicago Bulls για τον MJ23. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Geo f1 έγραψε:Συνηθως οι οδηοι yugo ειναι απο αλλες εποχες. Μην κοιτας τωρα που πεσαμε στην περιπτωση Αλονσο που θα οδηγαει δεν ξερω και γω ποσο ακομα :lol:

Αλλα ναι το 2023 δλδ οταν ο Μαξ πηρε την pole στο Μονακο απο τον Ισπανο ενιωσα περιεργα. Χαρμολυπη.
Να διεκδικησουν μαζι πρωταθλημα πχ του χρονου στην ΑΜ εκει θα χουμε θεμα :s_tongue

Αν προπερσι στο Μονακό χάρηκες έστω και ελάχιστα που ο Μαξ πήρε πολ και νίκη από τον Αλόνσο δεν ήσουν ποτέ φαν του Νάντο. Ένας απλός πανηγυρτζής glory hunter μόνο
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#885850 Δεν μπορω να παραβλεψω οτι με 2μιση δεκατα πισω στο 2ο σεκτορ και ξυνοντας τις μπαρες 2-3 φορες βγηκε 1 δεκατο μπροστα δεν ηταν αξιο θαυμασμου...Οποτε εκει πιο πολυ ηταν εκπληξη του στυλ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΣΤΗΣ!!!!!!!!!

Το ακουσα και αυτο παντως οτι δεν ημουν ποτε φαν του Αλονσο αλλα κατι αλλο.
Μην ειστε σιγουροι ομως για καποια συμπερασματα που βγαζετε (γενικα) :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Yugo_para_siempre έγραψε:Δηλαδη αν σε καποιους οδηγους της ομαδας που υποστηριζεις εχεις αναπτυξει περισσοτερη αδυναμια.
Οταν αυτοι φυγουν απο την ομαδα, δεδομενου οτι εχουν φυγει με καλο τροπο, δεν γινεται να διατηρησεις αυτη τη συμπαθεια σε καποιο βαθμο;

Τι μου θύμισες τώρα.
Όταν επέστρεψε ο GOAT, o Kaiser, o regenmeister, o Red Baron, στην ενεργό δράση με την Mercedes, είχα γράψει στο παλιό forum "ότι θέλω σε κάθε αγώνα το 1-2 από την ομάδας μας και p3 τoν Schumi".
Πάντα το σήμα στην καρδιά (και στη μούρη του μονοθέσιου) θα είναι πάνω από κάθε οδηγό, ακόμα και από τους ήρωες των εφηβικών και νεανικών μας χρόνων. :oops:

Ο ΛΥ ΜΠΙΑΚΟΣ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Bayern7 έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:Δηλαδη αν σε καποιους οδηγους της ομαδας που υποστηριζεις εχεις αναπτυξει περισσοτερη αδυναμια.
Οταν αυτοι φυγουν απο την ομαδα, δεδομενου οτι εχουν φυγει με καλο τροπο, δεν γινεται να διατηρησεις αυτη τη συμπαθεια σε καποιο βαθμο;

Τι μου θύμισες τώρα.
Όταν επέστρεψε ο GOAT, o Kaiser, o regenmeister, o Red Baron, στην ενεργό δράση με την Mercedes, είχα γράψει στο παλιό forum "ότι θέλω σε κάθε αγώνα το 1-2 από την ομάδας μας και p3 τoν Schumi".
Πάντα το σήμα στην καρδιά (και στη μούρη του μονοθέσιου) θα είναι πάνω από κάθε οδηγό, ακόμα και από τους ήρωες των εφηβικών και νεανικών μας χρόνων. :oops:

Ο ΛΥ ΜΠΙΑΚΟΣ

Που να φανταζοσουν και συ οτι μονο μια φορα θα επαιρνε μια p3 θεση :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#885859 Κανένας μας δεν έχει κάποιο αντικειμενικό συμφέρον (μετοχές, έσοδα) ούτε από τους οδηγούς ούτε από τις ομάδες. Άρα δεν έχουμε καμία υποχρέωση προς αυτούς. Με ενοχλεί λοιπόν να κατακρίνουμε κάποιον που αλλάζει γούστα ή συμπάθειες και που το κάνουμε θέμα λες και ο καθένας οφείλει να έχει κάποιου είδους πίστη ή υποταγή. Με ενοχλεί η φανατίλα και η αντιφανατίλα. Με ενοχλεί να κολλάμε ετικέτες, ο καθένας μας είναι πολύπτυχος και ανθρώπινος. Όλα τα σχόλιά μας είναι καθαρά προσωπικά και πολύ υποκειμενικά. Οπότε εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε για μένα ούτε για οποιονδήποτε άλλο να:
- θεωρεί εαυτόν οπαδό ή όχι.
- γουστάρει ομάδα ή ομάδες ή/και να μην γουστάρει ομάδα ή ομάδες
- γουστάρει οδηγό ή οδηγούς ή/και να μην γουστάρει οδηγό ή οδηγούς
- γουστάρει πίστες ή όχι
- όλα τα παραπάνω να αλλάζουν όσο συχνά τυχαίνει, έτσι γιατί γουστάρει και κανενός δεν του πέφτει λόγος
- όλα τα παραπάνω να μην χρειάζεται να δικαιολογηθούν με αντικειμενικό τρόπο γιατί απλά στην πράξη αυτό δεν είναι εφικτό όσο κι αν προαπσθούμε (δεν γίνεται, δεν έχουμε όλα τα στοιχεία και ακόμα και αυτοί που τα έχουν και που είναι η δουλειά τους κάνουν λάθη).

Αλλά, μην σας ανακοπτω το ρυθμό σας, συνεχίστε να πλακώνεστε, έχω ποπ κόρν και πασατέμπο. Άλλωστε η ζωή θα ήταν πολύ βαρετή χωρίς να ανάβουν και λίγο τα αίματα. :twisted:

ΥΓ: πάντως πραγματικά με εντυπωσιάζει το πάθος αλλά κυρίως η μνήμη μερικών! Πού θυμάστε τι έκανε ο καθένας πριν 5-10-20 χρόνια.... Μπράβο σας!
Άβαταρ μέλους
By ripper
#885900 Μη νομίζεις sknipper ότι ενδιαφέρει τους Γιωργηδες τι υποστηρίζει ο καθένας.
Είναι απλά μια τεχνική για να επικρατήσουν του εχθρού.
Παράδειγμα:
1. Λέει κάτι ο Geakos για τον Λούη (8 από τα 9 ποστ του, αλλά είναι οπαδός του Max).
2. Διαφωνείς εσύ από κάτω
3. Είσαι Λουίτσα (άρα γνώμη σου < γνώμη Geo)
4. Κέρδισε ο Geo :yahoo:

Αν θέλεις έχει και συνέχεια με ακόμη καλύτερα επιχειρήματα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
ripper έγραψε:... 4. Κέρδισε ο Geo :yahoo:
Αν θέλεις έχει και συνέχεια με ακόμη καλύτερα επιχειρήματα
Συγνώμη δεν ήξερα ότι συμμετέχουν και παιδιά προσχολικής ηλικίας.... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Yugo_para_siempre έγραψε:Πριξ.

Γινεται καποιος να γουσταρει και ομαδα και οδηγο;

Αυτο το λενε μπαισεξουαλ στο χουργιο μου :lol:

Περα απο την πλακα, οτι κανει τον καθεναν χαρουμενο, εγω μαζι του ειμαι Γιουγκο μου. Απλα εμενα δε με απασχολουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι ομαδες. Ποτε δε με ενδιεφερε να γινω σχεδιαστης, μηχανικος, μανατζερ, στρατετζιστ ή οτιδηποτε αλλο, οδηγος Φ1 ηθελα να γινω απο 8 χρονωνε που ειδα πρωτη φορα Φ1 στη ζωη μου. Το μονο που με νοιαζει ειναι το ποιος οδηγος μπορει να εκμεταλευτει οσο πιο κοντα στο 100% τις δυνατοτητες του μονοθεσιου που εχει στα χερια του. Ειτε χρεπι ειτε διαστημοπλοιο, καποιος μπορει να ξεζουμισει το 98% του μονοθεσιου, καποιος το 99% και ισως καποιος να βαζει και μερικα δεκαδικα ψηφια και να φτανει στο 99.3% κτλ...

Οσον αφορα την καψουρα σε 2 οδηγους, γιατι οχι? Προσωπικα μολις σκεφτηκα οτι τα χερια του Μαξ ειναι εξωπραγματικα, τον λατρεψα με τη μια. Ηταν καπου εκει κοντα που νομιζα οτι ερχεται το τελος του Ναντο (που να ηξερα οτι δε θα πεθανει ποτε η κωλογρια) και ηταν ακομα πιο ευκολη η αποφαση να υποστηριζω ΚΑΙ Μαξ ταυτοχρονια.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Συνηθως οι οδηοι yugo ειναι απο αλλες εποχες. Μην κοιτας τωρα που πεσαμε στην περιπτωση Αλονσο που θα οδηγαει δεν ξερω και γω ποσο ακομα :lol:

Αν προπερσι στο Μονακό χάρηκες έστω και ελάχιστα που ο Μαξ πήρε πολ και νίκη από τον Αλόνσο δεν ήσουν ποτέ φαν του Νάντο. Ένας απλός πανηγυρτζής glory hunter μόνο

Εγω παντως ξενερωσα απιστευτα Κορτο μου. Σα το μπουστη ηθελα να παρει την πολ ποζισιον ο Ναντο και θα εστηνα κωλο* για να παρει και τη νικη σε εκεινον τον αγωνα :lipsealed:

Αλλα γενικα ειτε φετος, ειτε του χρονου αν μου λεγανε ποιος θελω να παρει το κατσαρολι, δαγκωτο Ναντο θα ψηφιζα. Ο Μαξ πηρε το μερτικο χαρας που δικαιουται απο τη ζωη κι εχει καμποσα χρονια μπροστα του να παρει κι αλλη χαρα. Ο φουκαρας ο Ισπανος πηρε ΨΙΧΟΥΛΑ αναλογικα με τις ΧΕΡΟΥΚΛΕΣ του :x

* Που λεει ο λογος :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By ripper
#885983 Ο Norris για τις αεροτομές:
«Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τίποτα. Η δική μας είναι μια χαρά. Στην πραγματικότητα, είναι μάλλον υπερβολικά καλή και ίσως δεν πιέζουμε τα όρια αρκετά. Αν αυτή η τεχνική υπόδειξη εφαρμοζόταν για το περασμένο Σαββατοκύριακο θα ήμασταν επίσης μια χαρά, οπότε φαίνεται ότι δεν απευθύνεται σε εμάς. Απευθύνεται σε άλλες ομάδες, πράγμα που μάλλον σημαίνει ότι πρέπει να πιέσουμε ακόμα περισσότερο».

Είπε επίσης ότι το μονοθέσιο δεν ταιριάζει και πάλι στο στυλ οδήγησής του αλλά το έχει συνηθίσει πλέον.
Άρα δεν είναι ραμμένο στα μέτρα του (30x :shifty:)

Επίσης ο Russell λέει ότι η McLaren είναι πιο μπροστά από ότι ήταν ποτέ η Red Bull και ότι μπορεί από τώρα να εστιάσει αποκλειστικά στο 2026.

Υπερβολικές όλες οι δηλώσεις νομίζω.

https://www.motorone.gr/agones/formula- ... ia-mclaren
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#885984 από onboard πλάνα, η αεροτομή της McLaren αλλά και της Mercedes (τουλάχιατον) λυγίζουν προς τα πίσω (ουσιαστικά ο πυλώνας στήριξης έχει μία ελαστικότητα). Τι θα αλλάξει με τα νέα τεστ, δεν γνωρίζω, θα φανεί