Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

mousatos έγραψε:markvag έγραψε:Επίσης, μπορούμε να απαγορέψουμε όλες τις διαμαρτυρίες, αφού προκαλούν κάποια ενόχληση. Πχ ορισμένοι ενοχλούνται ακόμα και από ποστάκια σε δικτυακά φορουμάκια, θα μπορούσαμε να τα απαγορέψουμε και αυτά.Γιατί όχι;
![]()
Για γράψε κάνα διθύραμβο υπερ του Κούλη εδώ μέσα, να δεις που θα βρεθείς.
markvag έγραψε:Πού βρίσκονται όσοι το κάνουν;
Ενας μηνας αποχης του μελους EDDIE_147 για να μην απειλει μελη του φορουμ

mousatos έγραψε:Ε δε νομίζω οι απειλές του εντυ να είναι επιπέδου kacey . Τον οποίον παρεμπιπτόντως στο τελευταίο σκηνικό τον ειρωνεύτηκε χυδαία ο anonymus founder , τον οδήγησε στην έκρηξη , έσβησε γρήγορα τα δικά του ειρωνικά trigger ποστάκια ( αλλά εγώ πρόλαβα και τα είδα) , και μετά κουνώντας του το δάκτυλο τον απέβαλε.
Geo f1 έγραψε:Ελπιζω να ισχυει για ολους το παραπανω
Δλδ ανεχομαστε να λενε τριμπουερδελα , φασιστες κλπ
Αλλα οταν καποιοι απαντανε τρωνε warn k ban
Τεσπα και πολυ ασχοληθηκαμε με καποιους.
PaNick67 έγραψε:O φασιστας κι ο ρατσιστης αν χαλιουνται που τους αποκαλουν ετσι να αλλαξουν μυαλα.
5. η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του φόρουμ ή η δημοσίευση μηνυμάτων & pm με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης.
6. η χρήση απρεπών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων.
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και για να προλάβω την εύλογη απορία, μου αρέσει να γράφω στο petrolheads. Είναι και ο λόγος που συνεχίζω, παρόλες τις ανοησίες που ενίοτε γράφονται, καθώς θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμο να μπορεί κανείς να μιλάει με ανθρώπους ακόμα και αν διαφωνεί ριζικά μαζί τους. Βασικά, είναι πιο χρήσιμο να μιλάει με ανθρώπους με τους οποίους διαφωνεί, παρά να ακούει την ηχώ της φωνής του εκεί που όλοι μοιράζονται την ίδια γνώμη.

Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]