Αυτή την στιγμή μοιράζεται πάρα πολύ χρήμα και δεν αλλάζεις ντήλερ (πρωθυπουργό) κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Όλα τα υπόλοιπα που συζητάμε είναι για να περνάμε την ώρα μας.
PaNick67 έγραψε:
Επισης σε οσες πορειες/ συγκνεντρωσεις εχω παει δεν ειδα πανο κομματων. Μονο συνδικατων, ενωσεων, σωματειων.

Isambard έγραψε:Το ΠΑΣΟΚ αυτοκτόνησε με την επιλογή ξανά του Ανδρουλάκη
Isambard έγραψε:Δεν φταίει ο Ανδρουλάκης που τον παρακολουθούσαν σύμφωνοι. Φταίει που δεν αφήνει την καρέκλα για να περάσει ο επόμενος, αφού βλέπει πως δεν τραβάει. Και ο επόμενος να είναι κάποιος που τον θέλει η βάση όντως και όχι βαλτός του Μητσοτάκη , όπως η Διαμαντοπούλου.
PaNick67 έγραψε:Απο την γριεντζω το περιμενα, απο τον Δουρο οχι και για εμενα καηκε ως επιλογη
PaNick67 έγραψε:Isambard έγραψε:Δεν φταίει ο Ανδρουλάκης που τον παρακολουθούσαν σύμφωνοι. Φταίει που δεν αφήνει την καρέκλα για να περάσει ο επόμενος, αφού βλέπει πως δεν τραβάει. Και ο επόμενος να είναι κάποιος που τον θέλει η βάση όντως και όχι βαλτός του Μητσοτάκη , όπως η Διαμαντοπούλου.
Εκανε εκλογες και βγηκε με ανεση. Γιατι να φυγει;
Να θεσω μερικα ερωτηματα ακομα;
Γιατι επρεπε να βαλει υποψηφιοτητα ο Δουρος; Αν θελανε κι αυτοι να αλλαξει η ηγεσια γιατι δεν εβαζαν εναν υποψηφιο απεναντι του;
Το θεμα δεν ειναι γιατι βγηκε ξανα ο Ανδρουλακης. Η βαση τον ψηφισε, τουλαχιστον οποια απο την βαση πηγε να ψηφισει.
Το θεμα ειναι οτι μολις ειπε να ξανακανει εκλογες ετρεξαν ολοι να διεκδικησουν την καρεκλα.
Απο την γριεντζω το περιμενα, απο τον Δουρο οχι και για εμενα καηκε ως επιλογη
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]