Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
9%
0
N/A
2
18%
1
9%
3
27%
2
18%
0
N/A
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
#885609 Ο Κώστας πέραν από το ότι είναι εξαιρετικά κόμπλεξικος με το Καμάρι του Στηβενεητζ, έχει και το ύφος της αυθεντίας που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος Λεονης.
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 17 Μαρ 2025, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε:Ο Κώστας πέραν από του ότι είναι εξαιρετικά κόμπλεξικος με το Καμάρι του Στηβενεητζ, έχει και το ύφος της αυθεντίας που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος Λεονης.

Δε πειράζει τζι μου έτσι είναι η ζωή.

Είναι εύκολο να σχολιάσεις πίσω από μια οθόνη, δύσκολο να αποκτήσεις γνώσεις και να προσφέρεις κάτι ουσιαστικό στο μηχανοκίνητο…

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#885611 Νικολακο μου θα επαναληφθω. Όσο και να θες να γίνεις Λεονης τόσο πιο πολυ θα βρίσκεις Τζι απέναντι σου. :iconcool:

Μας πρόσφερε ουσια ο ΚΩΣΤΑΣ θες να μας πεις. :s_sarcastic Επειδή είναι Ο ΚΩΣΤΑΣ. :lol:
Πού να σε παω Νίκο, πού να σε κυκλοφορήσω.
:(
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#885613 Εδώ έχουμε γράψει για τον Φερστάπεν τα καλύτερα και δεν έχει εμφανιστεί ο Γκεάκος ακόμη και εσείς ασχολείστε άσχετα ρε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:Εδώ έχουμε γράψει για τον Φερστάπεν τα καλύτερα και δεν έχει εμφανιστεί ο Γκεάκος ακόμη και εσείς ασχολείστε άσχετα ρε. :lol:

Καπου διαβασα οτι επιασε κοψιμο αυτον που ανεβαζει τα 4κ τορρεντς και θα ανεβασει τον αγωνα αυριο. Οποτε ανεμενεται να εμφανιστει μεθαυριο ο Γκεο :shifty:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:Λεκλερκ. Λίγος; ΑΣΤΑΘΗΣ (γελάμε); Άλλο άθλημα βλέπετε; Ο Σαρλ είναι από τους πιο ταλαντούχους και σταθερούς οδηγούς του γκριντ σήμερα.

Εγώ το είπα αυτό. Ναι, λίγος. Ο χαζούλης πήγε να κάνει τσαμπουκάδες στον Χάμιλτον αλλά είδες ποιος έκανε τετακέ στο τέλος. Άσε μας ρε Νίκο. 70 χρόνια βλέπουμε F1. Περιμένεις εσύ με το Λεκλέρκ να πάρεις κατσαρόλι. Δώσε 3-5 αγώνες στον Χάμιλτον και θα δεις. Ο 44 σήμερα έδωσε ρεσιτάλ που θα καταλάβεις παρακάτω. Τους "διάβασε" όλους, εντός και εκτός ομάδας.

Τέλος, με ευκαιρία την ανάρτησή μου, θα δώσω τα εύσημα στον Μαξ. Δεν το λέω ειρωνικά, το εννοώ.

Γιαννάκη μου είδες στο τέλος ποιος τερμάτισε 2 θέσεις μπροστά, έστω και με τετ-α-κε; Πολύ λίγος ο Λούης πλέον. Έφτασε 40, κακή μεταγραφή για την Ferrari. Ελπίζω να διαψευσθώ, αλλά δεν το βλέπω...

Nikos! έγραψε:Πάνω απ όλα αγαπάμε την ομάδα χρόνια τώρα αποδεδειγμένα νομίζω αλλά είμαστε αντικειμενικοί.

Όντως! Πάνω από όλα είναι η Ομάδα. Το ξέρουν μέχρι και οι υπάλληλοι:
"there's no place for one particular driver in Ferrari. I mean, Ferrari is bigger than any driver. I think that's always been the case in Ferrari. That's what makes Ferrari so special. There's support for the team and not for one specific driver."
https://www.espn.com/f1/story/_/id/4423 ... igger-team
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#885616 Αλέξανδρε θες να μου πεις δηλαδή ότι πέρσι θυμάσαι ότι πήρε το πρωτάθλημα κατασκευαστών η McLaren και όχι ότι σήκωσε το 4ο κατσαρόλι ο ΜΑΞ;

Τι βιταμίνες πίνεις και έχεις τέτοια μνήμη ρε σύντροφε;
Άβαταρ μέλους
By g8777
REALZEUS έγραψε:Όντως! Πάνω από όλα είναι η Ομάδα. Το ξέρουν μέχρι και οι υπάλληλοι:
"there's no place for one particular driver in Ferrari. I mean, Ferrari is bigger than any driver. I think that's always been the case in Ferrari. That's what makes Ferrari so special. There's support for the team and not for one specific driver."
https://www.espn.com/f1/story/_/id/4423 ... igger-team

...which brings us to:

Οταν η Δυναμη της Φοραδας υπερβει την Φοραδα της Δυναμης τοτε η Σκουντερια θα κατακτησει το Πρωταθλημα Οδηγων

Τζιμι Χεντριξ
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Δεν έχουν συλλάβει ποτέ την αλήθεια, γιατί παίρνει αντισυλληπτικά»

Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#885622 Ρίππερ για το Σάινθ.

Δεν πιστεύω ότι έχει δικούς του δημοσιογράφους σε ευρύτερα μέσα ενημέρωσης.

Απλά για ομάδα γύρω του, πατέρας, φίλοι του πατέρα, ερωτευμένες με τον πατέρα Πόπες, Ισπανοί δημοσιογράφοι έχουν φροντίσει τόσα χρόνια να υπερπροβάλουν τα θετικά του σε όλον τον κόσμο, με κάθε ευκαιρία και αυτό έχει γίνει συνείδηση πλέον στον τύπο.

Οπότε σήμερα που ο Vowles ως καυλωμένος εστίασε στο Σάινθ ως additional strategist, ο τύπος έχει συνηθίσει να ακολουθεί, να αναπαράγει και να τονίζει τέτοιες απόψεις.

Ε σήμερα, μετά από τέτοια χοντρή πατάτα, ΟΚ να μην τον σταυρώσουμε, δεκτό, αλλά να μη μείνει και το πόσο γαμάτος ήταν κατόπιν τέτοιας πατάτας...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#885627 It's true, without the wrong choice (but this is an aggravating factor!) on the last tire change, Leclerc and Hamilton would have finished a little higher in the finishing order.

However, not being a regime propagandist, I'll get straight to the point.

The Ferrari in Melbourne was objectively embarrassing.
Leclerc didn't have Russell's pace, who was much slower than Verstappen and the two McLarens.
Hamilton remained behind a Williams for a lifetime.
As a mockery, for the final pandemonium we are also behind former Sauber and Aston Martin.
Spin it however you want: this approach was disastrous.

Τάδε έφη Leo-νης :shifty: Turrini