Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
9%
0
N/A
2
18%
1
9%
3
27%
2
18%
0
N/A
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By edmond
#885588 Η φάση είναι πως οι μάκες θα αλληλοφαγώνονται εκεί ψηλά, με τον μαξ να είναι πάντα εκεί να αρπάζει τις ευκαιρίες.
Εμάς δεν μπορώ να μας φανταστώ, ούτε να είμαστε εκεί ψηλά να αλληλοφαγωνόμαστε, ούτε να είμαστε εκεί γύρω για να αρπάζουμε τις ευκαιρίες.
Όοοοσο και η βροχή να παίζει τον ρόλο της, κάποια κόζα τα βλέπεις...
Προσπαθώ να δικαιολογήσω ότι ο λούης έκατσε πίσω από τον άλμπον για 877 γύρους, μιας και στη μοναδική στροφή που του έδινε φόρα το drs, έπρεπε να βγει στη -βρεγμένη- γραμμή για να χωθεί με ότι αυτό συνεπάγεται σε ρίσκο. Μετά από 877 γύρους όμως, ίιιισως να μπορούσε να είχε βρεί τον τρόπο. Στέκομαι στο ότι το πήγε μαλακωσά σε όλο τον αγώνα, οτιδήποτε άλλο δεν είναι...καλό :ninja:
Ο λεκλερκ ναι έχει νεύρο, προφανώς προσπαθεί να αποδείξει περισσότερα πράγματα στην ομάδα για ευννόητους λόγους, έδειξε όμως και υπέρμετρο ζήλο στο προσπέρασμα επί του λούη, άνετα είχαν τζαρτζαριστεί με έξοδο.
Οψόμεθα... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Yugo_para_siempre έγραψε:Νίκο, δηλαδή μετά από αυτό το λάθος, αυτό που πρέπει να μείνει είναι ότι έκατσε στο pit wall και έδωσε γνώμη για το αν θα μπει ο Άλμπον;

Για άλλους οδηγούς αν έκαναν ακριβώς το ίδιο λάθος θα εστίαζαν εκεί, θα έμενε το pit wall;

Υπάρχει μια τάση ασπρόμαυρης λογικής στην οποία δε συμφωνώ.

Το λάθος έγινε γιατί κάτω από αυτές τις συνθήκες θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε.

Το ότι έκατσε στο pit wall να βοηθήσει την ομάδα ενώ θα μπορούσε να πάει για ξεκούραση δείχνει commitment και επαγγελματισμό. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ

Γενικώς μην είστε τόσο αυστηροί με τους οδηγούς που κάνουν λάθη σε τέτοιες συνθήκες. Είναι μέρος του racing.

< >
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#885592 Μήπως είσαι εσύ αυστηρός απέναντι μου;

Σου πέρασε από το μυαλό;

Αν με έχεις διαβάσει τόσο καιρό εδώ μέσα νομίζω δεν είμαι της ασπρόμαυρης λογικής σε κάθε περίπτωση την όποια σχολιάζω.

Δεν λέω ότι δεν έχω γυαλιά και συμπάθειες αλλά προσπαθώ τίμια να τα κάνω όσο το δυνατόν περισσότερο στην άκρη.

Στην αρχική μου θέση για το Σάινθ εκφράστηκα με αρκετή μετριοπάθεια για το λάθος του.

Το οποίο λάθος του δεν ήταν ανάλογο με άλλα λάθη σήμερα, ήταν πιο χοντρό.

Να πεις ότι ήταν με σλικ, σε μάχη, την ώρα που αρχίζει πάλι να βρέχει, οπότε δεν ήξερε πόσο βρεγμένο είναι το σημείο, εκεί το λάθος είναι πιο λογικό.

Εδώ ήταν υπό ήδη γνωστές βρεγμένες συνθήκες, με σωστά λάστιχα, σε ρυθμό SC.

Όμως λέω ότι ΟΚ, ακόμα και αυτό μπορεί να συμβεί, αν και είναι αρκετά σοβαρό, ειδικά για τόσο έμπειρο οδηγό.

Το ότι όμως στο τέλος, αυτό που μένει στα άρθρα, είναι ότι ήταν υπεργαμάτος σαν strategist στο pit wall, ε νομίζω πάει πολύ.

Ο τύπος κάπου τονίζει υπερβολικά αυτή την πλευρά του.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#885595 Στην Ιταλία ο Λεκλερκ αμφισβητείται ήδη
Συνεχώς ασκεί κριτική για το μονοθέσιο με αιχμηρά σχόλια και 7 χρόνια τώρα είναι απλά ένας ΔΥ

Εσείς νομίζετε ότι είναι οδηγαρα
Είναι ένα καλό παιδί με στυλ απίστευτα γρήγορο που πρέπει να ηρεμήσει
Πήγε να κάνει δυο πουστιτσες σήμερα στον 8κις και απλά ο άλλος τον άφησε αλλά δεν ξεχνά

Ο Λουης περιμένει
Οι διαφορές δεν λένε τίποτα

Διαχρονικά όταν η Ferrari νικούσε τους πρώτους αγώνες μετά εξαφανιζόταν άρα προτιμώ το σήμερα
Άβαταρ μέλους
By glf
Nikos! έγραψε:Για μένα ο πιο εντυπωσιακός οδηγός σήμερα ήταν ο Antonelli. P4 από P16 στη βροχή πρώτη φορά σε μονοθέσιο f1 και μιλάμε για το Λουη;

Και ιδίως αν σκεφτείς που κατέληξαν οι υπόλοιποι ρούκι.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
pik. έγραψε:Στην Ιταλία ο Λεκλερκ αμφισβητείται ήδη
Συνεχώς ασκεί κριτική για το μονοθέσιο με αιχμηρά σχόλια και 7 χρόνια τώρα είναι απλά ένας ΔΥ

Εσείς νομίζετε ότι είναι οδηγαρα
Είναι ένα καλό παιδί με στυλ απίστευτα γρήγορο που πρέπει να ηρεμήσει
Πήγε να κάνει δυο πουστιτσες σήμερα στον 8κις και απλά ο άλλος τον άφησε αλλά δεν ξεχνά

Τότε μάλλον αυτοί, ο λαός στη Μονζα όταν νίκησε και ο Vanzini ζούνε σε άλλη χώρα :lol:

Εικόνα

Όσο για αυτό που λέτε με το Λουη, δε νομίζω να ήταν πστια, μια χαρά προσπέρασμα ήταν.

Μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη της πστιας στη πίστα :lol:

< >
Άβαταρ μέλους
By ripper
mousatos έγραψε:Ποιά τέλεια στρατηγική μπρέ; Σκληρά βάλατε , σας πλησίασε ο Μαξ με τα κίτρινα , χεστήκατε από το φόβο σας και "στούκαρε" ο Πιάστρι απ'την τρομάρα του.

Μιας και έβαλες F1 TV βάλε και το live timing γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις.
Άνοιγαν την διαφορά και οι δύο μετά το SC, γλυστρισαν μόλις άρχισε να βρέχει γιατί πολύ απλά δεν περίμεναν να είναι βρεγμένο εκεί.
Μπήκαν και έβαλαν τα ενδιάμεσα ακριβώς όταν έπρεπε, σε αντίθεση με τον Max που δεν καταστράφηκε γιατί ξαναβγήκε SC (όπως και όλοι όσοι έμειναν με τα στεγνά). Σε αντίστοιχους περσινούς αγώνες (χαρακτηριστικό παράδειγμα το Silverstone) αντιδρούσσν και υπερβολικά αργά και λανθασμένα. Σήμερα που ότι μπορούσε να γίνει εναντίον της έγινε, η ομάδα ήταν άψογη.

Κάνε μου και μια ανάλυση για την φάση που γλύστρησε ο Max. Χέστηκε από τον φόβο του ή μπήκε σε πεδίο αθεΐας και έχασε τις μαγικές του δυνάμεις;
Άβαταρ μέλους
By ripper
#885601 Για την Ferrari που συζητάτε, 1ον δεν νομίζω ότι είναι τόσο πίσω όσο φάνηκε σε αυτές τις περίεργες συνθήκες και 2ον στο σημείο που ήταν όταν άρχισε να ξαναβρέχει, θεωρώ λάθος που δεν έκαναν split τις στρατηγικές.

Yugo δεν κατάλαβα τι εννοείς για τον Sainz. Ότι έχει δικούς του δημοσιογράφους ας πούμε;
Το σχόλιο προήλθε από τον Vawles ο οποίος (δεν το κρύβει) έχει χεστεί από την χαρά του που τον έχει στην Williams.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#885602 Και δεν ξερουμε αν όντως στο mode που ήταν η απόκριση του κινητήρα δεν ήταν όσο γραμμική προβλέπεται (ή όσο είχε μάθει από πριν) αλλά του μπήκαν απότομα οι ροπές. Όπως και να το κάνουμε είναι ένα νέο για αυτόν αυτοκίνητο και για πρώτη φορά σε βροχή.
Ότι τον ενδιαφέρει η στρατηγική του οδηγού και της ομάδας και το όλο στυλ συνεισφοράς του για την συνολική βελτίωση της ομάδας είναι γνωστό και αποτελεί και ένα από τα ατού του.
Άβαταρ μέλους
By edmond
Nikos! έγραψε:Ωπ αυτό δε το είδαμε

https://x.com/simsgazette/status/190128 ... 6u_I7YUjdQ

< >

Στην ίδια στροφή πέρασε-απαίτησε προσπέρασμα ο σαρλ επί του λούη.
Και στις 2 περιπτώσεις ο λούης συναίνεσαι το δίχως άλλο.
Δεν μπορώ να φανταστώ αν ήταν ο μαξ στην ίδια στροφή αν θα ήταν το ίδιο...δεκτικός :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
ripper έγραψε:Για την Ferrari που συζητάτε, 1ον δεν νομίζω ότι είναι τόσο πίσω όσο φάνηκε σε αυτές τις περίεργες συνθήκες και 2ον στο σημείο που ήταν όταν άρχισε να ξαναβρέχει, θεωρώ λάθος που δεν έκαναν split τις στρατηγικές.

Yugo δεν κατάλαβα τι εννοείς για τον Sainz. Ότι έχει δικούς του δημοσιογράφους ας πούμε;
Το σχόλιο προήλθε από τον Vawles ο οποίος (δεν το κρύβει) έχει χεστεί από την χαρά του που τον έχει στην Williams.

Ακριβώς.

Εντμοντ νομίζω το είπες πολύ σωστά πιο πάνω.

Μαξ με Νορις θα σφαχτούν

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#885605 Hang it in the Louvre

https://x.com/mercedesf1_hub/status/190 ... 6u_I7YUjdQ

Θα δούμε απίστευτα πράγματα από αυτή την οδηγαρα!!

Τον θυμάμαι από τους αγώνες καρτ που τον έβλεπα.

Έχει απίστευτο ταλέντο και ταχύτητα και θα καταφέρει να το ξεδιπλώσει τώρα που είναι νέος και φρέσκος χωρίς να καεί σε b-spec team

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε:Μην καταντας Λεονης.

Ο Κώστας πέρα από ότι είναι φίλος, είναι εξαιρετικά έμπειρος με φοβερές γνώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δε είναι κακό λοιπόν απαραίτητα…

< >