Εκ του αποτελέσματος ο Λιούις είναι ένας πολύ επιτυχημένος οδηγός. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό και χρειάζονται πολλές θυσίες και προπόνηση σε μόνιμη μακροχρόνια βάση. Το τι κάνουν, γυμναστική, διαλογισμό κλπ καθορίζεται από την ομάδα και τους άμεσους συνεργάτες του κάθε οδηγού. Μεγάλη σημασία όμως έχει και η ψυχολογία, πως ο καθένας χαλαρώνει, τι του αρέσει να κάνει για να ξεφεύγει από το στρες της "εργασίας" ώστε να αποδίδει καλύτερα. Το πως το πετυχαίνει αυτό ο καθένας μπορεί να διαφέρει. Άλλος πχ μπορεί να παίζει μουσική, σκάκι ή τάβλι, να κάνει ποδήλατο (ο Μπότας πχ και άλλοι), να τρέχει σε σιμιουλέιτορ (Μαξ και άλλοι), να τρέχουν σε άλλους αγώνες, και του Λιούις να ασχολείται με τη μόδα και τα ρούχα. Μερικοί οδηγοί έχουν εταιρείες που αποτελούν και την προετοιμασία της συνέχειας τους μετά την συνταξιοδότηση από τις πίστες (είτε σαν πράκτορες νέων οδηγών πχ Αλόνσο, είτε σχολές εκπαίδευσης οδηγών κλπ). Πειράζει αν ο Λιούις κάνει συνεργασίες με μόδιστρους και ετοιμάζει δικές του δημιουργίες κλπ;
Εμένα καθόλου εφόσον δείχνει ότι συνεχίζει να οδηγεί στο υψηλό επίπεδο που συνηθίζει. Και αν λόγω ηλικίας πέσει λίγο δεν είναι καθόλου εύκολο να αποδειξεις ότι φταίει αυτό εφόσον το κάνει χρόνια, δεν είναι κάτι καινούργιο.
Κλείνοντας, αν και σε εμένα δεν μου αρέσει ο τρόπος που πλασάρεται ενδυματολογικά και γενικότερα αισθητικά ως προς την προσωπική του εικόνα, δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για αυτό, αφενός παραμένει καλός και αφετέρου σαν κάθε ελεύθερος άνθρωπος έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι γουστάρει.
Και βέβαια κι εγώ και ο Μπέρνι και όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να λέμε ό,τι μας έρχεται για όποιον θέλουμε!