Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#885273 Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Το multiviewer δούλεψε απροβλημάτιστα, κολλήματα στην μετάδοση δεν υπήρξαν, το data channel (live timing) είχε τα θέματα του στο FP1 αλλά όλα καλά γενικότερα

Και πολύ εύκολο στη χρήση το Apple TV
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
BARHonda έγραψε:Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Το multiviewer δούλεψε απροβλημάτιστα, κολλήματα στην μετάδοση δεν υπήρξαν, το data channel (live timing) είχε τα θέματα του στο FP1 αλλά όλα καλά γενικότερα

Και πολύ εύκολο στη χρήση το Apple TV
Και ακόμα δεν έχεις δει τίποτα.

Έβαλες το sky sports feed ?

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#885286 Γυροφέρνω να πατήσω το κουμπί για το φ1προ, αυτό με τα 59.99
Με ξεκινά αναγκαστικά από free trial 7 ημερών.
Χάνω κάτι;
Βλέπω 3ήμερο κανονικά;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#885287 Μή Θανάση , τι πας να κάνεις ;

Σου στέλνω pm με το Link για free access της φ1 στο pc.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Γυροφέρνω να πατήσω το κουμπί για το φ1προ, αυτό με τα 59.99
Χάνω κάτι;
Βλέπω 3ήμερο κανονικά;

Πως θα δεις;

Απο PC παιζει αερα, απο κινητο το ιδιο.

Εχεις Android BOX απο Cosmote / Nova /Vodafone? Eπισης παιζει αερα αφου κατεβασεις την εφαρμογη απο το store οπως κανεις και στο κινητο σου
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#885290 Για δες ζέση να πλερώσουν για να παρακολουθήσουν αγώνες των κακών αράβων που στήνουν αγώνες και πρωταθλήματα , να'ούμε.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#885291 Από κινητό αππ σίγουρα και αν με βολεύει το mirrorιάζω στην samsung. Η οποία samsung δεν έχω προσέξει αν έχει ήδη περασμένο το σχετικό αππ.
Ρε συ μουσάτε, οκ θενκς για το λύγκα, έχω ωστόσο να βλέπω, τις προηγούμενες 2 σεζόν δεν με έχει απογοητεύσει, έχει βέβαια κάτι ορεξούλες αλλά σπάνια. Το κάνω(αν το κάνω) για τη "σιγουριά".
Τελικά είναι οκ που με περνάει πρώτα από 7ήμερο δωρεάν;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Από κινητό αππ σίγουρα και αν με βολεύει το mirrorιάζω στην samsung. Η οποία samsung δεν έχω προσέξει αν έχει ήδη περασμένο το σχετικό αππ.
Ρε συ μουσάτε, οκ θενκς για το λύγκα, έχω ωστόσο να βλέπω, τις προηγούμενες 2 σεζόν δεν με έχει απογοητεύσει, έχει βέβαια κάτι ορεξούλες αλλά σπάνια. Το κάνω(αν το κάνω) για τη "σιγουριά".
Τελικά είναι οκ που με περνάει πρώτα από 7ήμερο δωρεάν;

Δεν υπαρχει app για Samsung / LG.

Μπορεις να δεις μεσω PC στην τηλεοραση, και με Mirroring αλλα μαλλον θα χανεις αναλυση

Ναι , μια χαρα σε παει απο 7ημερο δωρεαν. Οταν ειχα γραφτει εγω ειχε 1 μηνα δωρο
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Χάνω κάτι;
Βλέπω 3ήμερο κανονικά;

Δοκίμασε το να δεις πως θα παίξεις αλλιώς πάρε ένα android box or Apple TV

@barhonda ναι ναι international feed

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Geo f1 έγραψε:Πως ηταν η εικονα σε 4Κ?
Κρυσταλλο?

Άβαταρ μέλους
By cmarin
Χάνω κάτι;
Βλέπω 3ήμερο κανονικά;

Αυτό πήρα χθές με 7 μέρες trial που μπορείς και να μην αγοράσεις μετά. Εφαρμογή στο κινητό και ξεθαψα ένα xiaomi box που είχα όταν δεν είχα smart tv, αφού η κόρη δεν μου έστειλε το Apple.
Παίζει μια χαρά με όλες τις ευκολίες του και είμαι έτοιμος για αγώνα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kostis20 έγραψε:Μπορείς να δεις τον αγώνα on demand;

Εννοειται! Σηκωνεσαι Κυριακη στις 8 , φτιαχνεις καφεδια, αραζεις στην τιβι και βλεπεις απο την αρχη, σταματας οπου θες κλπ

Κι να γινει κατι, βγει καμια κοκκινη σημαια και βαριεσαι να περιμενεις, το πας μπροστα μεχρι να ξεκινησει η δραση