Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bujinkan έγραψε:Να βαλω στη εξισωση αιρκοντισιον περα απο fujitsu,mitsubishi και τα inventor?????
γνωμες? μιαλω για το inventor emperor 24ari δλδ το τοπ μοντελο τους

Αν ειναι να βαλεις κινεζιες βαλε TCL

Αλλιως στα ειπανε, Daikin, mitsubishi, fujitsu
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#885098 θενκς παιδες αρα μαλλον το αποκλειω και δεν το λες και φτηνο 1200 μου ειπε το κορυφαιο μοντελο δλδ αυτο

https://www.inventoraircondition.gr/kli ... ou/emperor
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#885099 τα ινβεντορ δεν ειναι κατασκευαστης .Φασον α περισσοτερα μιντεα ειναι.
Πηγαινε σε αμιγως Ιαπωνικη εταιρια εαν δεν εχεις οικονομικο θεμα.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#885104 Σωστά. Η Inventor είναι ελληνική εταιρεία που φτιάχνει τα κλιματιστικά της σε εργοστάσια της Midea. H αντιπροσωπεία της είναι σοβαρή όμως και από όσο γνωρίζω, θέμα με ανταλλακτικά και υποστήριξη δεν υπάρχει. Αυτό δε σημαίνει πως τα προτείνω, απλώς δεν είναι για πέταμα.
Θα αγόραζα πάντως κάτι άλλο, αν είχα τα χρήματα, ενώ δεν είναι και από τα φθηνότερα τα εν λόγω.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Serf έγραψε:Για σκούπα-κοντάρι (stick) εδώ ρωτάμε; Τι να προσέξουμε; Κάποια πρόταση από τους ειδικούς-γκατζετάκηδες;!;!
Εδώ είσαι, 2 μπαταρίες 18V στην συσκευασία άρα διπλάσιος χρόνος λειτουργίας και σπάει για να μπαίνει κάτω από καναπέδες και έπιπλα.

Ρουφάει πολύ ικανοποιητικά. Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#886700 Επανέρχομαι έως το απόγευμα πρέπει αν γίνει παραγγελία
Ο Ψυκτικος μου λέει aseg 24 kmte Fujitsu
Εγώ λέω Mitsubishi heavy Industries SRK/SRC 71 ZR-WF

Εσείς τι λέτε ?
1570 το μιτςου 1300 το Fujitsu

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Serf έγραψε:Για σκούπα-κοντάρι (stick) εδώ ρωτάμε; Τι να προσέξουμε; Κάποια πρόταση από τους ειδικούς-γκατζετάκηδες;!;!

Δεν ρουφανε οπως οι ρευματος. Επισης εχουν μπολικο βαρος στο χερι, λογικο αφου την ρευματος την σερνεις την μπαταριας την κουβαλας. Απαιτει συγκεκριμενο χωρο τοποθετησης με πριζα κοντα για να φορτιζει. Κοστιζουν αρκετα περισσοτερα απο μια αξιολογη ρευματος και πανω απο τα διπλασια για ιδιες δυνατοτητες
Άβαταρ μέλους
By dimik
PaNick67 έγραψε:

Δεν ρουφανε οπως οι ρευματος. Επισης εχουν μπολικο βαρος στο χερι, λογικο αφου την ρευματος την σερνεις την μπαταριας την κουβαλας. Απαιτει συγκεκριμενο χωρο τοποθετησης με πριζα κοντα για να φορτιζει. Κοστιζουν αρκετα περισσοτερα απο μια αξιολογη ρευματος και πανω απο τα διπλασια για ιδιες δυνατοτητες
Η λογική ύπαρξης τους δεν είναι το σκούπισμα ολοκλήρου του σπιτιού, είναι για να καθαρίζεις κάτι που σου έπεσε εκείνη την στιγμή αντε ένα δωμάτιο που για κάποιο λόγο λερωθηκε παραπάνω.

Συμπληρωματικη δηλαδή της κανονικής.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
bujinkan έγραψε:Επανέρχομαι έως το απόγευμα πρέπει αν γίνει παραγγελία
Ο Ψυκτικος μου λέει aseg 24 kmte Fujitsu
Εγώ λέω Mitsubishi heavy Industries SRK/SRC 71 ZR-WF

Εσείς τι λέτε ?
1570 το μιτςου 1300 το Fujitsu

< >
Για 200 ευρώ Mitsubishi χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.
Να ήταν Daikin vs Mitsubishi να πήγαινες στο φτηνότερο αλλά Fujitsu...

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimik έγραψε:
PaNick67 έγραψε:

Η λογική ύπαρξης τους δεν είναι το σκούπισμα ολοκλήρου του σπιτιού, είναι για να καθαρίζεις κάτι που σου έπεσε εκείνη την στιγμή αντε ένα δωμάτιο που για κάποιο λόγο λερωθηκε παραπάνω.

Συμπληρωματικη δηλαδή της κανονικής.

< >

Ε καλα τωρα. Η λογικη τους ειναι αυτη, η λογικη της ρομποτικης ειναι να κανει κατι οσο λειπεις, κλπ. Προιοντα που δεν εχουν σκοπο υπαρξης αφου στο τελος καθε Σαββατο θα βγαζεις την ηλεκτρικη και θα κανεις αυτο που παντα εκανες. Απλως λεφτα πεταμενα σε "αναγκες" αμφιβολου υπαρξης.

Ενα απλο επαναφορτιζομενο σκουπακι στην κουζινα αρκει για τα μικρα καθημερινα ατυχηματα.

@ bujinkan, το Μιτσου
Άβαταρ μέλους
By dimik
#886722 Δεν ξέρω τι λες αλλά έλα να πάρεις από την γυναίκα μου την σκούπα στικ

Πέρα από την πλάκα με παιδί στο σπίτι βολεύει τρελά.

Από το σκουπακι χειρός είναι απείρως πιο πρακτική και πιο δυνατή. Επίσης κάτω από κρεβάτια κι έπιπλα δεν είναι εύκολη η χρήση της κανονικής σκούπας.

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις χρόνο να βγάζεις την κανονική κάθε μέρα να σκουπίζεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#886724 Μια χαρά είναι ο συνδυασμός ρομπότ και στικ. Με τακτικό καθάρισμα ξεχνάς την ηλεκτρική.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimik έγραψε:Δεν ξέρω τι λες αλλά έλα να πάρεις από την γυναίκα μου την σκούπα στικ

Πέρα από την πλάκα με παιδί στο σπίτι βολεύει τρελά.

Από το σκουπακι χειρός είναι απείρως πιο πρακτική και πιο δυνατή. Επίσης κάτω από κρεβάτια κι έπιπλα δεν είναι εύκολη η χρήση της κανονικής σκούπας.

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις χρόνο να βγάζεις την κανονική κάθε μέρα να σκουπίζεις.

< >

Αυτά που λέω η γυναίκα τα είπε πρώτη. Το σκεφτόμουν να αλλάξω μια παλιά Philips που έχουμε η οποία απλά κάνει θόρυβο, πήγαμε σε κάποιο μαγαζί, δοκίμασε μερικές μέχρι και Dyson και τις απέρριψε πανυγηρικα