Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By bebes
#879761 Εχω ενα κομπρεσοράκι του Λίντλ, το παλιο που ειχε σχήμα κουτιού, πανω απο 20 χρόνια.
Το ειχα στο Βιταρα, κι αν δε φούσκωσε λάστιχα αυτό, κι ακόμα δουλεύει, το εχω τώρα στο σουμπαρού

Πηρα αργότερα (για άλλο αυτοκίνητο) το πιο καινούριο που ηταν κυλινδρικό. Εκείνο κρατησε 3-4 χρόνια μονο :sorry:
Άβαταρ μέλους
By bebes
#882644 Αλλαξα λάστιχα στο Agila.
Εβαλα 4 εποχών, οχι για ενδεχόμενα χιονια αλλά για να εχω λιγο τακουνι μιας και παει αρκετα σε λάσπες και γρασίδι.
Διάσταση 165/65/14
Τα Κινέζικα εκαναν περιπου 200€, οι Κορμορανοι 250€, τα Goodyear Vector 2 330 :dizzy:
Εβαλα τα Danlop (280€ νομίζω), μάλλον δεν ειμαι ετοιμος ακομα για κινέζικα...
Σε σχέση με τα προηγούμενα allseason, βλέπω οτι άλλαξε εντελως το σχέδιο της γόμς και ακολουθει πλέον την "πεπατημένη" με αυλάκια σχήματος V.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#884991 Tα κινέζικα, πιστεύετε πρέπει να τα αποφεύγουμε;
Πρόκειται για 165/70/13 και πολύ συντηρητική οδήγηση.

Προσοχή στα κομπρεσεράκια, μου έχουν χαλάσει δυο, απλά κόπηκε ο σωλήνας!
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#884996 Έπιασαν οι ζέστες πρόωρα και έφτασε η ώρα να βγάλω τα χειμερινά (θα δούμε αν βγάζουν μια ακόμα σεζόν).

Τα καλοκαιρινά είχαν φάει τα ψωμιά τους και τα πετάξαμε τον Δεκέμβριο όταν μπήκαν τα χιονολάστιχα. Ψάχνω λοιπόν καλοκαιρινά run-flat με δείκτη W ή H με διάσταση 225/40/18 μπροστά και 255/35/18 πίσω. Δεν ψάχνω για κορυφαίες επιλογές, αλλά για κάτι σχετικά ποιοτικό. Η καλή τιμή θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, αλλά πάνω από όλα είναι η ασφάλεια, καθώς έχουμε και μικρό παιδί μέσα.

Υπάρχει καμία πρόταση;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#884997 Βασστάρλετ
Σαν προφίλ χρήσης όπως το εξηγείς, η φάση είναι δε βαριέσαι.
Σαν τιμή βέβαια δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να έχει από ένα επώνυμο, αλλά αν είναι στο φάσμα του 50ρικου ξέρωγω, μην το λυπηθείς.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
BASSstarlet έγραψε:Tα κινέζικα, πιστεύετε

Τα θεωρώ value for money
Σε κάποια τεστ που έχω δει τα πάνε καλά στο στεγνό και μένουν πίσω όταν οι συνθήκες δυσκολέψουν , όπως κίνηση σε βρεγμένο . Εκεί είτε δε θα φρενάρουν καλά , είτε θα γλιστράνε περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Χρήστος Λάππας έγραψε:Έπιασαν οι ζέστες πρόωρα και έφτασε η ώρα να βγάλω τα χειμερινά (θα δούμε αν βγάζουν μια ακόμα σεζόν).

Τα καλοκαιρινά είχαν φάει τα ψωμιά τους και τα πετάξαμε τον Δεκέμβριο όταν μπήκαν τα χιονολάστιχα. Ψάχνω λοιπόν καλοκαιρινά run-flat με δείκτη W ή H με διάσταση 225/40/18 μπροστά και 255/35/18 πίσω. Δεν ψάχνω για κορυφαίες επιλογές, αλλά για κάτι σχετικά ποιοτικό. Η καλή τιμή θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, αλλά πάνω από όλα είναι η ασφάλεια, καθώς έχουμε και μικρό παιδί μέσα.

Υπάρχει καμία πρόταση;
Vredestein Ultrac, Hankook Ventus.

Προς αυτή την κατηγορία ψάχνεις.

Αν βρεις Pirelli Cinturato P7 σε καλή τιμή επίσης.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
BASSstarlet έγραψε:Tα κινέζικα, πιστεύετε πρέπει να τα αποφεύγουμε;

Προσωπικά όχι. Θα προτιμούσα να πήγαινα σε κάποιο δεύτερο όνομα, αλλά επώνυμο (Yokohama, Toyo, κτλ.), παρά σε κάτι κινέζικο... Σε ότι τεστ έχω δει είναι χάλια, στα όρια του επικίνδυνου...

edmond έγραψε:Σαν τιμή βέβαια δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να έχει από ένα επώνυμο, αλλά αν είναι στο φάσμα του 50ρικου ξέρωγω, μην το λυπηθείς.

Αυτό ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#885019 Τα ασύμμετρα πίσω θα πληρώσεις.

225/40/18 βάζω τετράδα με 550-650 από τις γνωστές ακριβές.

Σε b class αντε να γλιτώσεις 20-30 ευρώ στο ελαστικό, αλλά τα πίσω σου φοβάμαι θα είναι στα 200+ το κομμάτι.

< >