Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dimitris_P έγραψε:Ηλεκτρικό έχει :lol:

Και; :hmmm:

bill33 έγραψε:
Γενικά πιστευω η κοσμοτέ έχει καλύτερο σήμα.Αλλά αν έχεις κοσμοτέ στο κινητό και βονταφον στο ρουτεράκι τότε έχεις την εναλλακτική του hotspot .

Ισχύει ότι ο cosmote έχει καλύτερο σήμα γενικά. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σημεία που η vodafone έχει καλύτερο σήμα...

Συμφωνώ για την εναλλακτική του hotspot. Εάν είναι κρίσιμο το να υπάρχει με κάποιον τρόπο ίντερνετ, τότε η λύση "vodafone η μία συσκευή και cosmote η άλλη" είναι καλύτερη.
Άβαταρ μέλους
By glf
#883847 Ε στο κινητό έχω και voda και cosmote αλλά με καρτοκινητή και με μικρά πακέτα. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι βέβαια να πάμε κάνα ταξίδι καμιά Θεσσαλονίκη και οι κόρες να ξετινάζουν τα κινητά τους, τώρα που έχουν φόρτιση για τους πίσω επιβάτες λύθηκαν τα προβλήματά τους lol
Άβαταρ μέλους
By markvag
glf έγραψε:Ε στο κινητό έχω και voda και cosmote αλλά με καρτοκινητή και με μικρά πακέτα. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι βέβαια να πάμε κάνα ταξίδι καμιά Θεσσαλονίκη και οι κόρες να ξετινάζουν τα κινητά τους, τώρα που έχουν φόρτιση για τους πίσω επιβάτες λύθηκαν τα προβλήματά τους lol

Νομίζω τότε, πως στην περίπτωσή σου, καλύτερο θα ήταν να παίρνεις κανένα πακέτο με αρκετά δεδομένα στο καρτοκινητό σου, όταν το χρειάζεσαι, και να το κάνεις hotspot, παρά να κάνεις την ιστορία με 4G router. Θα σου βγει πιο φθηνό θεωρώ... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By glf
#883900 Έχω ένα δανεικό και το σενάριο έχει ήδη βγεί.
Μπαίνω στο Zoe και τότε παίρνει ρεύμα το router. Ένα απλό usb καλώδιο δίνει την τροφοδοσία. Ε σε 2-3 λεπτά έχει πάρει WAN ip και σηκώνει το WiFi, κλακ μπαίνουν και λοιπές συσκευές που έχω.
Δεν ακουμπάω τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#884969 Μου ήρθε και μένα μηνυματάκι από giff gaff. Νομίζω μου είχε ξανάρθει λίγο μετά και την προηγούμενη φορά που είχα πάει uk.

Hello DIMITRIOS,

We haven't seen you around recently. We wanted to let you know that in just under 2 weeks’ time, any usage in the EU and selected destinations will be charged from your balance, even if you have a plan.

Inclusive roaming with a plan is created for giffgaff members who are typically based in the UK. It’s ideal for short trips to other places in the EU.

To remain eligible for inclusive roaming you need to use your phone again in the UK. You can check your status below in case you think you’ve done this already.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#888384 Eχει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα;

Εχτες και σημερα δεν εχω 4G Ιντερνετ στο Cοσμοτε Κινητο, Αθηνα Β προαστεια.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#888466 Και γω δεν είχα πριν 2 και 3 μέρες. Χθες επανήλθε στα καλά του, δυτική Αττική.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#892221 Ξεκόλλησε η οπτική ίνα σε μήκος 5-10εκ έξω από το διαμέρισμα. Πώς μπορώ να την ξανακολλήσω για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα και ξηλωθεί από άκρη σε άκρη;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#892223 Αν δεν εχεις, αγορασε LOGO Silica, ειναι σε σωληναριο, εχει στομιο για ελεγχο παχους και με βρεγμενο δαχτυλο την στρωνεις
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#895298 νομίζω είναι συχνή κατάσταση γενικά: συνταξιούχοι γονείς στο χωριό, με ένα καρτοκινητό ο καθένας + σταθερό με ίντερνετ στο σπίτι (60€ το δίμηνο).
υπάρχει τρόπος να εξοικονομήσουν κατιτίς μιας και τα πάγια που φορτώνονται είναι παραπάνω από τις ανάγκες τους; ειδικα πλεόν που τα καρτοκινητα είναι σαν συμβόλαια.
δεδομένη η ανάγκη για ξεχωριστό τηλ ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#895308 Εγώ τους έχω ενεργοποιήσει τα απεριόριστα στην έξτρα σιμ με 25€ τον μήνα που έχω βάλει σ ένα μικροτικ οπότε έχουν όλοι WiFi και βλέπουν και νετφλιξ από το μποξ
Άβαταρ μέλους
By bill33
egobrain έγραψε:νομίζω είναι συχνή κατάσταση γενικά: συνταξιούχοι γονείς στο χωριό, με ένα καρτοκινητό ο καθένας + σταθερό με ίντερνετ στο σπίτι (60€ το δίμηνο).
υπάρχει τρόπος να εξοικονομήσουν κατιτίς μιας και τα πάγια που φορτώνονται είναι παραπάνω από τις ανάγκες τους; ειδικα πλεόν που τα καρτοκινητα είναι σαν συμβόλαια.
δεδομένη η ανάγκη για ξεχωριστό τηλ ο καθένας.

Μιλάνε απο το κινητό;Αν είναι μονο για stand by https://www.vodafonecu.gr/paketa?inner=CU-Stay-On/

CU Stay On
27.2 €
τιμή πακέτου

ΚΡΑΤΑ ΤΟ CU ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ 13 ΜΗΝΕΣ
για 13 μήνες έχεις
Έχεις ένα CU που δεν χρησιμοποιείς, αλλά θες να παραμένει ενεργό για να λαμβάνεις κλήσεις και sms χωρίς να βάζεις κάρτα κάθε 3 μήνες;

Με το CU Stay On διατηρείς το νούμερό σου ενεργό για 13 μήνες και αποφεύγεις τη φραγή εισερχομένων κλήσεων!

100MB

100 λεπτά
προς όλους
100 SMS
προς όλους
Άβαταρ μέλους
By egobrain
NickTG έγραψε:Χρειάζεται το σταθερό?
για κλήσεις όχι αλλά το ίντερνετ ναι (παιδιά κι εγγόνια κυρίως).

@bill33 ενδιαφέρον.
βέβαια τα 100 λεπτά για ένα χρόνο μάλλον δεν φτάνουν έστω για τα σύντομα "Έλα που είσαι, εφτασες;".