Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#880670 Με σχεδόν διπλάσια τιμή σε κάθε κουτάκι σφαίρες. Επίσης, δεν μπορείς να ρίξεις στα κοντινά μέταλλα και κάποια κλειστά σκοπευτήρια δεν σε αφήνουν καν να ρίξεις με αυτά.

Πιο καλά βέβαια το εξηγεί ο Honest Outlaw:

"They are easy and fun to shoot".
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Μου αρέσει η επιστροφή G.

:inlove:

+1
αλλα αυτη τη φορα ειναι πολυ ηπιος ο λογος του,δεν ειναι οπως παλια που τα ελεγε τσεκουρατα. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#881888 Μου αρέσει που ξαναμπήκα στο φόρουμ μετά από μήνες και υπάρχει καλή καυλάντα.
Δεν μου αρέσει που δεν μπορώ ( = βαριέμαι) να διαβάσω όλα τα όσα γράφτηκαν τους τελευταίους μήνες.
Δεν πειράζει, απαντώ μόνον σε ό,τι βλέπω. :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#884758 μ'αρέσει που ανακάλυψα ξανά ένα χαμένα link με free access για όλα τα αθλήματα και motorsports . το οποίο δε φαίνεται πλέον στα search της google . ha . κάπου σε έναν από τους 8 φακέλους με αγαπημένα Links .
Άβαταρ μέλους
By sknipper
edmond έγραψε:Στείλε κανά πμ μουσάτε να έχω μπακάπ.
Μοναχοφαγάδες. Αν δεν τα μοιραστείτε στην παρέα του φόρουμ τι θα τα κάνετε, μαζί σας θα τα πάρετε; :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#884846 ops , το ξανάστειλα διότι κάτι πήγε στραβά.

κακώς ασχολήθηκα ξανά με τον συγκεκριμένο παίχτη , κάνει όλο λάθη στα σημαντικότερα σημεία και μου τη σπάει .
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#891667 Δεν μου αρέσει που έχει χαθεί το μέτρο από πολλές απόψεις και σε διάφορα πεδία, και ο νοών νοείτω :s_sad

Και που να σφίξουν και οι ζέστες...