https://www.zougla.gr/greece/tragika-ps ... ntopoulos/

< >
Nikos! έγραψε:Αυθεντικά τα βίντεο που έλεγαν ότι είναι μοντάζ που έλεγαν ότι κουβαλούσε κρυφές δεξαμενές.
< >
Το παραπανω post έχει σβηστεί.
saxon_747 έγραψε:Nikos! έγραψε:Αυθεντικά τα βίντεο που έλεγαν ότι είναι μοντάζ που έλεγαν ότι κουβαλούσε κρυφές δεξαμενές.
< >
Το παραπανω post έχει σβηστεί.

Ναι γιατί του την έπεσαν. Μάλλον κάποιους τους ενοχλεί η αλήθεια...
< >
Θέλω να πω, το πρόβλημα εδώ είναι ότι συγκρουστηκαν τα τρένα, όχι η..... τυχόν τελωνειακη παράβαση.
Συγκαλυψη και μπαζωμα οι αγαπημενες τους λεξεις.
Hellenic tifosi έγραψε:Η συγκάλυψη και το μπάζωμα έγκειται στο ότι από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεθοδευμένη προσπάθεια να τα χρεωθεί όλα ο σταθμάρχης, καθώς και η εκκαθάριση του χώρου χωρίς σωστή συλλογή στοιχείων.Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι μπλέκονται 2 διαφορετικά πράματα.
Δεν χρειάζεται καμία μεθόδευση ή προσπάθεια για να χρεωθεί ο σταθμάρχης το ότι βρέθηκαν στην ίδια γραμμή....είναι ηλίου φαεινότερο. Όμως αυτός δεν είναι δυνατόν να χρεωθεί κάτι πέραν από τη σύγκρουση. Το μπάζωμα ή όχι δεν αλλάζει καθόλου την ευθύνη του σταθμάρχη, των μηχανοδηγών, των όσων δεν ήταν στη θέση τους κλπ.
Το μπάζωμα αν ήταν όντως μεθόδευση για να κρύψει κάτι (γιατί μπορεί απλά να ήταν φιλότιμη προσπάθεια να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αποκατάστασης (να αδειάσει ο χώρος για να έρθουν οι γερανοί να απομακρύνουν τα συντρίμια κλπ) αποτελεί μια τελείως άλλη ιστορία που έχει να κάνει με τυχόν λαθρεμπορία, παράνομες μεταφορές κλπ. Και ενώ δεν υπάρχει καμία απορία ή ανεξήγητο σημείο για την σύγκρουση, σε αυτό το θέμα είναι που παραμένει το μυστήριο. Αν υπήρχε ουσία εύφλεκτη που ήταν, ποιος την έβαλε κλπ. Από ό,τι κατάλαβα, από το πόρισμα δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν ικανοποιητικά τα σχετικά με τις εκρήξεις/φωτιές.
Hellenic tifosi έγραψε:Προφανώς και υπήρξε η διάθεση για να φτιαχτεί ο χώρος όσο πιο γρήγορα γινόταν. Απλά αυτό που δε νομίζω ότι μπορεί να αποδειχτεί σε δικαστήριο είναι ότι έγινε σκόπιμα εν' όψει εκλογών ή για να καλύψουν κάποιον μικρομεσαίο λαθρέμπορο.
Μεταξύ μας, προφανώς και πιστεύω ότι τους πήγε το σκ@τό στην κάλτσα και θέλανε να το μαζέψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, προφανώς και ήταν κατάπτυστο όλο αυτό, αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να σταθεί ότι ήταν εσκεμμένη απόπειρα καταστροφής στοιχείων. Αν όλα τους τα μαιλ και οι επικοινωνίες αναφέρουν ότι ήθελαν "αποκατάσταση του χώρου" και δε συμμαζεύεται, δε μπορούν να οχυρωθούν πίσω από αυτό;
Νομικός δεν είμαι. Μπορώ να βγάλω συμπεράσματα όμως από το τι βλέπω...
Πχ
dimviii έγραψε:με εντολη πρωθυπουργου η διαχειρηση(μπαζωμα) επι 5 μερες στο σημειο του δυστυχηματος λεει ο Τριαντοπουλος σε συνεντευξη.
https://www.zougla.gr/greece/tragika-ps ... ntopoulos/
αυτό ίσως θα μπορούσε να ληφθεί υπόψη σε ένα δικαστήριο για την καταλόγιση ευθυνών. Βέβαια, δεν ξέρω αν ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ είναι αξιόπιστος όταν δηλώνει δημοσίως πως ο πρωθυπουργός του έδωσε παράνομη εντολή και αυτός την ακολούθησε... Συνομωσιολόγος και αυτός;
Καλά, όλα αυτά βέβαια θα ήταν σοβαρά σε μία ευνομούμενη χώρα, όχι σε μπανανίες, όπως η Ελλάδα.
Hellenic tifosi έγραψε:
Θέλω να πω, το πρόβλημα εδώ είναι ότι συγκρουστηκαν τα τρένα, όχι η..... τυχόν τελωνειακη παράβαση.
Αυτό είναι το ΕΝΑ πρόβλημα. Ένα ακόμα πρόβλημα είναι το γιατί υπήρχε μη δηλωμένο φορτίο (και ότι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια των μεταφορών στη χώρα) και πως φορτώθηκε, από ποιόν, κτλ. και γιατί δεν γίνεται καμία έρευνα να εξιχνιαστεί αυτό (που είναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ και αφορά όσους κυκλοφορούν σε δρόμο στην Ελλάδα). Ένα άλλο πρόβλημα είναι γιατί μπαζώθηκε ο χώρος, χωρίς να δοθεί χρόνος να γίνει σωστή έρευνα (και μάλιστα μπαζώθηκε με εξαιρετικά άμεσες και αποτελεσματικές κινήσεις).
Ένα ακόμα ερώτημα είναι γιατί και πως ο πρωθυπουργός έβγαλε συμπέρασμα ΠΡΙΝ γίνουν καν έρευνες. Υπάρχουν και άλλα ερωτήματα βέβαια...
Ξαναλέω, όλα αυτά θα ήταν σοβαρά ζητήματα σε μία σχετικά ευνομούμενη χώρα, όχι σε μπανανίες όπως η Ελλάδα.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Geo f1 έγραψε:Μα δεν εχεις καταλαβει οτι με το στανιο καποια πραγματα πρεπει να βγουν για να ταιριαξει στο αφηγημα?
Συγκαλυψη και μπαζωμα οι αγαπημενες τους λεξεις.
Ε όχι και με το στανιό.
Όταν διαβάζεις το παρακάτω, αναγκαστικά αναρωτιέται κανείς.
Τέμπη: Σοκάρουν οι καταθέσεις των πυροσβεστών - «Μας πίεσαν να υπογράψουμε την αυτοψία»
https://www.ethnos.gr/greece/article/35 ... hnaytopsia
NirApp έγραψε:Ναι αλλα για την αξιολογηση των πυροσβεστων δεν λετε τιποτε.
Οι πυροσβέστες δε χρειάζονται αξιολόγηση.
Αυτό-αξιολογούνται.
μιλουν οι γονεις, οι επιζησαντες πραγματογνώμονες κλπ κλπ....
https://www.skai.gr/tv/episode/ntokiman ... ESXqrbuJgA