Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#884490 Εικόνα

Τι ειναι αυτα τωρα?
Εγω νομιζα πως το σκετο 4K χωρις τα υπολοιπα (multi κλπ) θα επαιζε. Αλλα παπαρια απο τι βλεπω.
Μετα ελεγα να βαζω στον chrome τον αγωνα και να το βλεπω στην τηλεοραση (pc καλωδιο tv)
Παλι παπαρια.

Βεβαια εδω λεει οκ για web
F1 TV premium will be available on the following platforms and operating systems.
Αλλα μεχρι 1080 μονο.
(Premium Product Features
Multiview
up to 1080p SDR Video)
Web – [CHROME ONLY]
iOS
TVOS
Android [NOT CURRENTLY AVAILABLE]
Android TV [NOT CURRENTLY AVAILABLE]
Amazon Fire TV [NOT CURRENTLY AVAILABLE]
Airplay / Casting

Με το στανιο να παρουμε μηλο

Και εχω και την αλλη στο τσατ

If you wanted to use a TV to watch live with your family and friends, I guess you best is to buy an apple TV. Your idea is brilliant! :rant: :rant:

Την ευχαριστησα και μετα

No worries! I should be the one saying thank you, because by far, you are the coolest person I've spoke today!

:s_mad :rant:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#884513 Παντως ρε παιδες αυτη η κριτικη για το πως φτιαχνεται ο καθενας να ξοδευει τα λεφτα του με ξεπερναει :s_crazy

Ειμαστε στο 2025 που σωστα πλεον δεν κρινουμε τον αλλον με βαση το αν τον δινει ή αν τον παιρνει, που δε σχολιαζουμε τι ρουχα φοραει ο καθενας και συχνα πυκνα κραζουμε καποιον που γουσταρει κρυσταλινη 4κ εικονα (σαν το Γκεο) ή μπρασελε τιτανιου (σαν εμενα) :thumbsdown:

Το να κραζουμε ολοι μαζι τους ΝΔκρατες που η ψηφος τους επηρεαζει κι εμας, ΔΕΚΤΟΝ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Παντως ρε παιδες αυτη η κριτικη για το πως φτιαχνεται ο καθενας να ξοδευει τα λεφτα του με ξεπερναει :s_crazy

Ειμαστε στο 2025 που σωστα πλεον δεν κρινουμε τον αλλον με βαση το αν τον δινει ή αν τον παιρνει, που δε σχολιαζουμε τι ρουχα φοραει ο καθενας και συχνα πυκνα κραζουμε καποιον που γουσταρει κρυσταλινη 4κ εικονα (σαν το Γκεο) ή μπρασελε τιτανιου (σαν εμενα) :thumbsdown:

Το να κραζουμε ολοι μαζι τους ΝΔκρατες που η ψηφος τους επηρεαζει κι εμας, ΔΕΚΤΟΝ :shifty:

Ποιος εκραξε ποιον;

ΔΕΝ εχει 4Κ ακομα, βγαλανε μονο την αναβαθμιση για να παρουν τα γκαφρα. Δουλευει μονο σε μια πλατφορμα, αν δουλευει κι εκει.

Να στο πω αλλιως, αν με το που βγαζουν κατι προβληματικο αρχικα τρεχουμε και το πληρωνουμε για να αρχισουμε μετα τις κουβεντες με την τεχνικη υποστηριξη, του χρονου θα εχει 120€.

Κανονικα επρεπε να ειναι τσαμπα ή να εχει +10€. Δεν τους κοστιζει κατι παραπανω σε εξοπλισμο.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
BARHonda έγραψε:
BARHonda έγραψε:
cmarin έγραψε:
BARHonda έγραψε:
cmarin έγραψε:Με appleTV τι βλέπεις τελικά? Θέλει συνδρομή ή μόνο με την συνδρομή του F1TV. Δεν λέω για 4Κ, για FullHD μόνο.

Έχεις το box του apple tv?

Το έχει η κόρη και δεν το χρησιμοποιεί εδώ και 1 χρονο. Για αυτό ρωτάω. Αρκεί συνδρομή μόνο στο F1tv?

Απ’ότι καταλαβαίνω ναι

Επειδή δεν έχω εμπειρία από το box αυτό, έχει πρόσβαση σε App Store να κατεβάσεις την εφαρμογή του F1TV? Λογικά έτσι θα παίζει, το συνδέεις σε τηλεόραση με hdmi και έγινες

ναι έτσι πρέπει να γίνεται. Ωστόσο το ίδιο δεν είναι και για android TV? Θα φέρω ένα Xiaomi box που έχω στο χωριό να το δοκιμάσω.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
cmarin έγραψε:
BARHonda έγραψε:
cmarin έγραψε:Με appleTV τι βλέπεις τελικά? Θέλει συνδρομή ή μόνο με την συνδρομή του F1TV. Δεν λέω για 4Κ, για FullHD μόνο.

Έχεις το box του apple tv?

Το έχει η κόρη και δεν το χρησιμοποιεί εδώ και 1 χρονο. Για αυτό ρωτάω. Αρκεί συνδρομή μόνο στο F1tv?

Ναι κι εγώ έτσι παίζω. Με f1tv στο Apple tv.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Geo f1 έγραψε:No worries! I should be the one saying thank you, because by far, you are the coolest person I've spoke today!

Και με αυτά τα αγγλικά δουλεύει customer support? :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mikeerfol έγραψε:Κάτι πήρε το μάτι μου για κουπόνι "F1TVPremium2025" για όποιον ενδιαφέρεται.

Για 7 μέρες δωρεάν λέει. Αλλά δεν παίζει σε Android. Οπότε δώρον αδωρον.

Μια χαρά είναι και το full HD
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
George_Prix έγραψε:Γκεο - Μπαροντα τελικο σκορ 0 - 3

Σημειωσατε 2

:lol:
Οχι δε θα τους κανω τη χαρη ρε φιλε. Πηρα chromecast για το f1 tv. Ε δε θα παρω και αλλο tv box για το 4κ
Οταν το βγαλουν για αντροιντ το ξανασυζηταμε.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
BARHonda έγραψε:Too late for sorries

Παρέλαβα Apple TV σήμερα και το έστησα, άντε να σκάσει η Παρασκευή

To added bonus του apple tv ειναι ότι βάζεις AirPods και δεν ενοχλείς κανένα.

Ε συν ότι έχεις όλα τα streaming services σε ένα κουτί.

< >
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#885076 Τα Airpods συνδέονται και με την τηλεόραση απευθείας επίσης, οι περισσότερες smart tv υποστηρίζουν Bluetooth. Τα δικά μου συνδέονται και σε WebOS και σε AndroidTV, δοκιμασμένα.
Τώρα ασφαλώς σε tvOS θα δουλεύουν καλύτερα, απλώς δεν είναι απαραίτητο εννοώ να έχει κάποιος AppleTV για να μην ενοχλεί τους υπόλοιπους.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
ripper έγραψε:Τι είναι το Apple TV ρε παίδες και τι σχέση έχει με την F1?

https://www.apple.com/apple-tv-4k/
Εικόνα

Είναι το streaming device της Apple.
Ωραίο, ακριβό, και τρέχει tvOS, δικό του λειτουργικό.
Το μόνο που υποστηρίζει πλήρως το F1TV σε υψηλή ανάλυση.

Αν έχεις άλλα προϊόντα Apple ίσως αξίζει, προσωπικά δεν έχω βρει ακόμη το λόγο, παρόλο που είμαι κάτοχος AirPods Pro2, iPhone και iPad. To γράφω για να μην πει κάποιος πως έχω κάποια προκατάληψη εναντίον της εταιρείας.