Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#884555
Geo f1 έγραψε:
Θελω να δειξω για να το κουβεντιασουμε αν θες, πως το μεγαλυτερο ποσοστο το μονο που τους νοιαζει ειναι να πεσει με κροτο.
Κοινως χεστηκαν για τις 57 ψυχες. Η να το πω καλυτερα το προσχημα ειναι οι 57 ψυχες.


Γιατι να μην πεσει με κροτο; Ποιος ειναι ο Μητσοτακης που πρεπει να μην πεσει οταν ειναι ανεπαρκης;

Η ζωη μας ειναι χειροτερη απο 20 χρονια πριν, ενω παιρνουμε τα ιδια λεφτα με τοτε, μονοι που οι τιμες εχουν υπερδιπλασιαστει.
Η υγεια επισης
Η παιδεια τα ιδια σκατα.

Ακομα κι η ασφαλεια που με αυτην σημαια βγηκε, ειναι χειροτερη απο ποτε. Οκ τα Εξαρχεια ειναι η πιο ασφαλης γειτονια της Αθηνας, πλεον. Του το δινω αυτο. Αλλου δεν ειναι ετσι.

Εσυ τι χαμπαρια; Οταν βγαζεις βολτα τον σκυλο φοβασαι;


Ο ιδιος ο Μητσοτακης το 18 μετα την τραγωδια στο Ματι ειχε πει οτι, η αναληψη της πολιτικης ευθυνης χωρις παραιτηση ειναι γραμμα κενο. Ψαχτο αν δεν με πιστευεις.

Αν μετα τα Τεμπη ανελαβε τις πολιτικες ευθυνες για το δυστυχημα γιατι εμεινε μονο σε αυτο; Στο κενο γραμμα κατ΄αυτον;

Ποιος δουλευει ποιον εδω;

Μεγαλος ανθρωπος εισαι, οικογενεια εχεις, θα πηγαινες με τρενο Θεσσαλονικη το ΣΚ;

και κατι ακομα. Ο ζουκοφ, η νταλαουρα, η μαρκα κλπ τρολ του διαδικτυου, ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος.
να σχολιασουμε ειδησεις, γεγονοτα, οχι τρολακια που πληρωνονται για να κανουν μια δουλεια και ν' αποπροσανατολιζουν την επικαιροτητα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#884559
Geo f1 έγραψε:Τωρα αυτο θα γινεται σε καθε ποστ μου? :shifty:

Θελω να δειξω για να το κουβεντιασουμε αν θες, πως το μεγαλυτερο ποσοστο το μονο που τους νοιαζει ειναι να πεσει με κροτο.
Κοινως χεστηκαν για τις 57 ψυχες. Η να το πω καλυτερα το προσχημα ειναι οι 57 ψυχες.


Ή αλλιώς θα μπορούσες να πεις πως δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα, εκτός από τους γαλάζιους κομματικούς φακούς σου.


kubiak έγραψε:Και ποιος θα ανεβει;


Ρε παιδιά, να τις σταματήσουμε τις εκλογές τότε. Να αλλάξουμε το σύνταγμα, να ορίσουμε την οικογένεια Μητσοτάκη ως ελέω θεού βασιλιάδες της Ελλάδας εις τον αιώνα τον άπαντα και να τελειώνουμε. Και όποιος διαφωνεί εξορία, τόσο ξερονήσια υπάρχουν!

Απλό είναι. Αφού η ΝΔ εκπροσωπεί τέτοια πλειοψηφία και μόνο μία μειοψηφία αντιδρά (σύμφωνα με τα λεγόμενα εδώ μέσα), ας το κάνει, να τελειώνουμε.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#884562
markvag έγραψε:
axel12p έγραψε:
Υ.Γ. Δε μου εξήγησες πως θα στείλεις το μήνυμα στο "λιγότερο κακό" που στηρίζεις, για να αλλάξει και να βελτιωθεί. :whistlink:


Στη φάση που έχω να επιλέξω μεταξύ του κακού και του λιγότερο κακού, δεν χρειάζεται να στείλω κανένα μήνυμα στο λιγότερο κακό. Θα το στείλω στο κακό, επιλέγοντας το λιγότερο κακό και το ίδιο θα κάνω και την επόμενη φορά. Έτσι λειτουργεί η αστική δημοκρατία και όχι λέγοντας πως όλοι ίδιοι είναι (γιατί ΔΕΝ είναι). Αν δεν σου αρέσει, υπάρχουν και άλλες λύσεις, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω προτιμάς την αστική δημοκρατία.

Επιλέγοντας το χειρότερο (επειδή όλοι ίδιοι είναι), πολύ απλά το διαιωνίζεις και αποκλείεις το ενδεχόμενο βελτίωσης.

Αυτοί που το διαιωνίζουν και έχουμε φτάσει σε αυτό το χάλι είναι αυτοί που στηρίζουν μετά από τόσα χρόνια και τόσες δοκιμές το κακό (λιγότερο ή περισσότερο).

Και η δικαιολογία για αυτό είναι ότι οι "άλλοι" είναι χειρότεροι. Είμαι σίγουρος ότι τα ίδια λένε και οι Νεοδημοκράτες για να δικαιολογηθούν. Ότι οι "άλλοι" είναι χειρότεροι, ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ είχαμε τους διπλούς νεκρούς στο Μάτι.

Και όλο αυτό για το "λιγότερο κακό" είναι απλά μια δικαιολογία για το κακό κόμμα που υποστηρίζουν οι μεν και οι δε.

Ευτυχώς όλο και περισσότεροι διαπιστώνουν την ματαιότητα αυτού του πράγματος και βγαίνουν από τον κύκλο του κακού.

Κάποιοι βέβαια συνεχίζουν να στηρίζουν ακόμα αυτό το σάπιο σύστημα. Θα έχουν τον λόγο τους φαίνεται...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#884564 Για να καταλάβω τη φορουμική ανάγνωση της μεγαλειώδους και πρωτοφανούς καθόδου κόσμου την προηγούμενη εβδομάδα: να πέσει γρήγορα και με κρότο, ν' ανέβει διάδοχη κατάσταση η οποία όμως θα εργαστεί με ζέση για την απουσία σταθμαρχικής δίωξης, καθώς εάν ξανακαβαλήσουμε ράγες που θα διαχειρίζονται τέτοια ταλέντα κατόπιν όλων των απαραίτητων βελτιωτικών κινήσεων σε υποδομές (εδώ περιέργως συναντάται merit), θα είμαστε αcφαλείc. Σούμα: δεν υφίσταται λιγότερο κακό εάν δεν προϋπάρξει έμπρακτη έναρξη (για τη συνέχιση και ολοκλήρωση βλέέέπουμε) διόρθωσης και λανσαρίσματος της κατάρτισης, τοποθέτησης, αξιολόγησης και τακτικής επαναξιολόγησης προσωπικού και υποδομών. Άρα, όχι, κανείς δε θ' ανέβει σε ράγες ελαφρά τη καρδία, για μπόλικα χρονάκια ακόμη, αίσθημα που δε θ' αλλάξει έστω κι αν πέσει με κρότο με του πατηθεί submit στο παρόν ποστίνι.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#884567
kubiak έγραψε:Και ποιος θα ανεβει;
markvag έγραψε:Ρε παιδιά, να τις σταματήσουμε τις εκλογές τότε. Να αλλάξουμε το σύνταγμα, να ορίσουμε την οικογένεια Μητσοτάκη ως ελέω θεού βασιλιάδες της Ελλάδας εις τον αιώνα τον άπαντα και να τελειώνουμε. Και όποιος διαφωνεί εξορία, τόσο ξερονήσια υπάρχουν!

Απλό είναι. Αφού η ΝΔ εκπροσωπεί τέτοια πλειοψηφία και μόνο μία μειοψηφία αντιδρά (σύμφωνα με τα λεγόμενα εδώ μέσα), ας το κάνει, να τελειώνουμε.
Ναι, εντάξει, αλλά, ποιος θα ανέβει;

Η Αφροδίτη; Η Ζωή; Ο Στέφανος; Ο Γιάνης; Ο (άλλος) Κυριάκος; Ο Σωκράτης; Ο Νίκος; Ο Δημήτρης;

Μήπως η πολιτική στασιμότητα και ολιγωρία οδηγήσει σε ένα -ακόμα- στρατιωτικό κίνημα; ( από τα πάρα πολλά τα τελευταία 200 χρόνια της ιστορίας αυτού του τόπου; )


reminder
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#884569 To ερώτημα είναι επίπλαστο. Θα ανέβει αυτός που θα επιλέξει ο λαός στις εκλογές. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη πως όλοι όσοι αναφέρθηκαν θα είναι χειρότεροι από την υφιστάμενη κυβέρνηση. Από τη στιγμή που η παρούσα κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς στα περισσότερα πράγματα, πρώτα τιμωρείς καταψηφίζοντάς τους και στη συνέχεια θα βρεθεί σίγουρα λύση να καλύψει το κενό.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#884570 Και όμως, το ερωτημα είναι πέρα για πέρα αληθινό...

Μπορεί να ανέβει και μια μαϊμού αν την ψηφίσει ο λαός, αυτό συζητάμε;

Αν ναι, τότε ok, κάποιος κάποτε κάπως...

Μπορει να εμφανιστεί και κανένας Ντε Γκρες ξέρω γω...
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#884571 Μπορεί! Μπορεί επίσης να ξαναβγει ο Κούλης αν και αποτυχημένος, αφού - όπως λέει και ο Μπρεχτ - ο λαός δε είναι ακόμη έτοιμος για αλλαγές και θέλει να παραμένει δούλος.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#884572
cmarin έγραψε:Μπορεί! Μπορεί επίσης να ξαναβγει ο Κούλης αν και αποτυχημένος, αφού - όπως λέει και ο Μπρεχτ - ο λαός δε είναι ακόμη έτοιμος για αλλαγές και θέλει να παραμένει δούλος.

Eτσι.

Μπορει να φυγει ο Κουλης και να αναλαβει κανας αλλος. Δενδιας, μπουμπουκος, διαλεχτε κοσμε!

Η δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#884599
Isambard έγραψε:To ερώτημα είναι επίπλαστο. Θα ανέβει αυτός που θα επιλέξει ο λαός στις εκλογές. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη πως όλοι όσοι αναφέρθηκαν θα είναι χειρότεροι από την υφιστάμενη κυβέρνηση. Από τη στιγμή που η παρούσα κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς στα περισσότερα πράγματα, πρώτα τιμωρείς καταψηφίζοντάς τους και στη συνέχεια θα βρεθεί σίγουρα λύση να καλύψει το κενό.

Ο λαός στις εκλογές επιλέγει πρώτο και με διαφορά τον "Κανένα". Και ειλικρινά δεν τον αδικώ!

Κάποιος απλά τους αρκεί να καλυφθεί το κενό. Ευτυχώς, οι περισσότεροι πλέον ενδιαφέρονται όχι απλά να καλυφθεί το κενό, αλλά με τι θα καλυφθεί το κενό.

Για αυτό θεωρώ αισιόδοξες τις διαμαρτυρίες των τελευταίων ημερών. Γιατί είχαν τεράστια συμμετοχή και δεν ήταν απλά ενάντια στην κυβέρνηση, αλλά ενάντια στο σύνολο του πολιτικού συστήματος.

Το μόνο που φοβάμαι, δεν είναι μια δικτατορία, αλλά η πιθανότατα να δούμε καταστάσεις αντίστοιχες των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ουγγαρίας.

Αν και νομίζω πως οι διαδηλώσεις έδειξαν μια μεγάλη ωριμότητα του Ελληνικού λαού. Μακάρι αυτό να καταγραφεί και στις εκλογές, μέσα από νέες και αξιόλογες πλέον κινήσεις.

ΥΓ. Στις ΗΠΑ πάντως δεν το πέτυχαν. Φωνές όπως η παρακάτω σπανίζουν και δεν έχουν την απαιτούμενη υποστήριξη. 83 ετών παρακαλώ ο Μπέρνι! :thumbsup:

Άβαταρ μέλους
By cmarin
#884604 Ακούστε τον Κουσουλη, πόσο λογικά αναλύει την πολιτική κατάσταση και προτείνει ολικό reset αλλιώς θα μείνουμε στον πάτο.

https://www.facebook.com/zaaaf/videos/2131649650602410/

Η δική μου άποψη λέει ότι, μέχρι να ωριμάσουμε σαν λαός και να γίνουν αυτά που προτείνει, η άγνοια, το βολεμα και η αμορφωσιά, θα μας οδηγήσουν σε ακροδεξιές καταστάσεις όπως συμβαίνει και σε άλλα κράτη με τέτοια αδιέξοδα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#884620
axel12p έγραψε:Ευτυχώς όλο και περισσότεροι διαπιστώνουν την ματαιότητα αυτού του πράγματος και βγαίνουν από τον κύκλο του κακού.


Και πώς ακριβώς το κάνουν αυτό; Απέχοντας από τις εκλογές και άρα ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ότι θα βγει αυτός ακριβώς που δεν θέλουν;

Εικόνα

Τώρα το παραπάνω +

diplomat έγραψε:Για να καταλάβω τη φορουμική ανάγνωση της μεγαλειώδους και πρωτοφανούς καθόδου κόσμου την προηγούμενη εβδομάδα: να πέσει γρήγορα και με κρότο, ν' ανέβει διάδοχη κατάσταση η οποία όμως θα εργαστεί με ζέση για την απουσία σταθμαρχικής δίωξης, καθώς εάν ξανακαβαλήσουμε ράγες που θα διαχειρίζονται τέτοια ταλέντα κατόπιν όλων των απαραίτητων βελτιωτικών κινήσεων σε υποδομές (εδώ περιέργως συναντάται merit), θα είμαστε αcφαλείc. Σούμα: δεν υφίσταται λιγότερο κακό εάν δεν προϋπάρξει έμπρακτη έναρξη (για τη συνέχιση και ολοκλήρωση βλέέέπουμε) διόρθωσης και λανσαρίσματος της κατάρτισης, τοποθέτησης, αξιολόγησης και τακτικής επαναξιολόγησης προσωπικού και υποδομών. Άρα, όχι, κανείς δε θ' ανέβει σε ράγες ελαφρά τη καρδία, για μπόλικα χρονάκια ακόμη, αίσθημα που δε θ' αλλάξει έστω κι αν πέσει με κρότο με του πατηθεί submit στο παρόν ποστίνι.


+

kubiak έγραψε:Ναι, εντάξει, αλλά, ποιος θα ανέβει;

Η Αφροδίτη; Η Ζωή; Ο Στέφανος; Ο Γιάνης; Ο (άλλος) Κυριάκος; Ο Σωκράτης; Ο Νίκος; Ο Δημήτρης;

Μήπως η πολιτική στασιμότητα και ολιγωρία οδηγήσει σε ένα -ακόμα- στρατιωτικό κίνημα; ( από τα πάρα πολλά τα τελευταία 200 χρόνια της ιστορίας αυτού του τόπου; )


reminder


= Δεν υπάρχει τίποτα πλην Μητσοτάκη.

Δεν βγάζω άλλο λογικό συμπέρασμα.

Οπότε είτε συμφωνούμε όλοι να αλλάξουμε το σύνταγμα να γίνει ο Κούλης ελέω θεού απόλυτος βασιλιάς της Ελλάδας, είτε δεν πάει κανείς μας να ψηφίσει, να πάνε μόνο τα κομματόσκυλα και τα μέλη των κομμάτων και άρα να βγαίνει μέχρι να παγώσει η κόλαση.

Βέβαια, στο πολίτευμά μας, η λύση είναι αυτή:

Isambard έγραψε:To ερώτημα είναι επίπλαστο. Θα ανέβει αυτός που θα επιλέξει ο λαός στις εκλογές. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη πως όλοι όσοι αναφέρθηκαν θα είναι χειρότεροι από την υφιστάμενη κυβέρνηση. Από τη στιγμή που η παρούσα κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς στα περισσότερα πράγματα, πρώτα τιμωρείς καταψηφίζοντάς τους και στη συνέχεια θα βρεθεί σίγουρα λύση να καλύψει το κενό.


:rtfm: :rtfm:


Το ότι πρέπει να γίνει ολικό reset στο πολιτικό μας σύστημα είναι δεδομένο. Γιατί ήδη ζούμε σε ένα Ορμπανιστάν. Το ότι σχεδόν το σύνολο του πολιτικού σκηνικού είναι γτκπ είναι επίσης δεδομένο. Το ότι αυτά τα δύο γεγονότα οδηγούν ένα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων να συμπεραίνει πως η αποδεδειγμένα σάπια και τέρμα διεφθαρμένη κυβέρνηση που μας κυβερνάει είναι το καλύτερο που μπορεί γίνει και πως η ενδεδειγμένη λύση είναι η αποχή από τις εκλογές, εξασφαλίζοντας τη διαίώνιση της κατάστασης (και τη χειροτέρευσή της), ειλικρινά με ξεπερνάει. Το συμπέρασμα δεν προκύπτει από τα δεδομένα.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#884652 Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτοί που απέχουν, αν επιστρέψουν, δεν αποκλείεται να δώσουν ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό στην ΝΔ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#884711 Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας σε πορεία για την Ημέρα της Γυναίκας -
https://www.protothema.gr/greece/articl ... oggrafies/
Εικόνα

Ποση ψυχασθενεια η παραπανω φωτο...Ισλαμ και γυναικα...
Εκτος αν τρολαρουν :s_dunno :s_dunno