Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bebes
#884505 Βρέθηκα με δυο ντρόουν.
Το ενα εχει σχεδον 10 ωρες πτησεις (δεν εχει καποιο πρόβλημα) και το άλλο ειναι refurbished απο την dji.
Το ενα θα το πουλήσω.
Ποιό να κρατήσω;
Γνωρίζουμε τι ειναι τα refurbished; Το καλο ειναι οτι καλυπτονται κανονικα απο εγγύηση σαν να ειναι καινούρια
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#884517 Ανακατασκευασμένα.
Μηχανήματα που είχαν πιθανότατα κάποιο πρόβλημα, επισκευάστηκε και ελέγχθηκε από την εταιρεία και ξανά βγαίνει στην αγορά.
Στην θέση σου θα κρατούσα αυτό με τις 10 ώρες!
Άβαταρ μέλους
By bebes
#884877 Καλή η Dji.
Ανοιξα το πακέτο, και δεν εβρισκα ενα απο τα καλωδια που ενωνει το χειριστήριο με το τηλέφωνο (lighting).
Εστειλα μαιλ Σάββατο βράδυ, το πρωι της Κυριακής ειχα ηδη απάντηση. Μου εγραψαν να το αναζητήσω κουμπωμένο στο χειριστήριο (όπου και ήταν τελικά :oops:
Εικόνα
Τους ευχαρίστησα για την άμεση απάντηση και αποκαλώντας τον εαυτό μου "απρόσεχτο".
Μου ανταπάντησαν οτι "συμβαίνουν αυτά" και μου έστειλαν και 20€ πίστωση στον λογαριασμό μου.

Στο refurbished combo που παρέλαβα, ολα ειναι καινούρια (τσαντα μεταφοράς, μπαταρίες, καλώδια και χειριστήριο).
Το ντρόουν φαίνεται κι αυτο σαν καινούριο με τις ταινίες και τα αυτοκολλητάκια του...
Αποφάσισα να κρατησω το "καινουριο" τελικα, θα κανω και 2ετές care και βλέπουμε.

Χθες πηρα τα βουνα και δοκίμασα σε ανοιχτό πεδίο το μινι3.
Κυρίως τις προεπιλεγμένες επιλογες για φωτογραφίες σφαιρικές, διευρυμένες 180 μιρών, πανόραμα κλπ.
Πιστεύω σε κάποια κάστρα ή άλλα χαρακτηριστικά σημεία θα δείχνουν πολύ ωραία :)
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#902700 Καθαρά φιλολογικό ενδιαφέρον μέχρι στιγμής, αλλά επειδή ώρες ώρες με καίει η τσέπη μου, κοιτούσα το DJI Mavic Pro 4

Τι είδους δίπλωμα / πιστοποίηση / χαρτιά χρειάζεται αυτό ?
Άβαταρ μέλους
By Chris
#902701 Στην Τσεχία ή στην Ελλάδα?
Άβαταρ μέλους
By Chris
#902712 Άδεια και δίπλωμα. Άδεια γύρω στα 20 το χρόνο, ισχύει πανευρωπαϊκά, σου δίνει ένα κωδικό που πρέπει να τον βάλεις πάνω στο drone για αναγνώριση. Δίπλωμα, δίνεις εξετάσεις στην υπερεσία, κι αυτό υποθέτω πως ισχύει πανευρωπαϊκά. Ένα γκουγκλαρισμα είναι. Ή δεν κάνεις τπτ και δεν ασχολείται κανείς.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#902779 Καλό θα ήταν να είμαι νόμιμος για παν ενδεχόμενο, μικρό το κόστος εξάλλου

Θενκ γιου