Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#884443 Εντωμεταξυ πανω στην γρηγοραδα του ποστ καταλαβα οτι εγραψα μλκια και πηγα να το σβησω.
Και ο αλλος προλαβε και το τραβηξε screen. (ωραιο δειχνει το αβαταρ :inlove: )

Θεουλης

Τεσπα η ουσια ειναι το 4Κ
Νιραπ θα βαλεις? για να μαστε και ον τοπικ?
Άβαταρ μέλους
By NirApp
#884455 Εικόνα
To διορθωσες αφου καποιος προλαβε και σου απαντησε, αρα αλλος σε διορθωσε, οχι μονος σου.
Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος εισαι που δεν ξερει μαθηματικα, μην νοιωθεις ασχημα.

Ον τοπικ ειμαι παντως, με μηνυματα που γραφτηκαν στο τοπικο ασχολουμαι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#884456 Οχι το διορθωσα μονος μου και εκεινη την ωρα απαντουσε ο Νικος.

Τι σου κανει εντυπωση εσυ δεν ελεγες οτι ουτε απεξω δεν εχω περασει απο πανεπιστημιο?
Αστα να πανε
Άβαταρ μέλους
By ripper
#884466 Ποσοστά διδάσκονται δυστυχώς τελευταία φορά στην Α Γυμνασίου και ακόμα και οι καλοί μαθητές δυσκολεύονται όπως είναι λογικό.

Στο θέμα μας η διαφορά 1080p με 4Κ και με 8Κ ultra κτλ κτλ ναι είναι αμελητέα για μένα γιατί πολύ απλά και στο 1080p η εικόνα είναι παραπάνω από ικανοποιητική.
Το βασικότερο εδώ βέβαια είναι ότι δεν έχουν ΤV app, οπότε που να το δω το 4Κ? Σε monitor υπολογιστή?
Πρώτα φτιάχνεις τα βασικά (app για smart TV) και μετά βάζεις τα φρου φρου. Λύσεις τύπου Chromecast είναι τελείως αστείες.

Ακόμα και αν είχαν τα βασικά τα παραπάνω χρήματα που ζητούν είναι υπερβολικά και από μένα απορρίπτονται χωρίς δεύτερη σκέψη.
Το multiview μπορείς να πεις ότι είναι κάτι extra αλλά για μένα στο live το μόνο που πραγματικά θέλω εκτός από την κυρίως εικόνα είναι το live timing.
Αν θέλεις κάτι άλλο (πχ onboard) το βλέπεις και μετά.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#884468 Προτιμώ να βλέπω νίκες της Φεράρι σε SD παρά παπάγια και κατρουλοποτά σε 15Κ
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
Geo f1 έγραψε:Εγω θα μεινω με το chromecast για αρχη και βλεπουμε
TV CASTING DEVICES

Apple TV Airplay

From supported Apple devices only

Chromecast

Chromecast – 3rd Gen+

Chromecast Ultra

Chromecast with Google TV (4th Gen)

Απλα εχει δαγκωσει το τηλεκοντρολ ο σκυλος και δε δουλευει καλα!!!! :s_mad :s_mad

Το casting υποστήριζει μόνο HD αυτή τη στιγμή.
Μόνο tvOS και Roku βλέπω να έχουν UHD.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
cmarin έγραψε:Με appleTV τι βλέπεις τελικά? Θέλει συνδρομή ή μόνο με την συνδρομή του F1TV. Δεν λέω για 4Κ, για FullHD μόνο.

Έχεις το box του apple tv?
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#884483 Δυστυχώς στην Αγγλία έχουμε μόνο το F1 TV Access που με 20 λίρες το χρόνο βλέπεις τηλεμετρία κλπ αλλά όχι τον αγώνα αυτόν καθαυτόν, δεν έχει το live καθόλου. Και δεν έχουμε ούτε το Pro ούτε το Premium.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
BARHonda έγραψε:
cmarin έγραψε:Με appleTV τι βλέπεις τελικά? Θέλει συνδρομή ή μόνο με την συνδρομή του F1TV. Δεν λέω για 4Κ, για FullHD μόνο.

Το έχει η κόρη και δεν το χρησιμοποιεί εδώ και 1 χρονο. Για αυτό ρωτάω. Αρκεί συνδρομή μόνο στο F1tv?
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
cmarin έγραψε:
BARHonda έγραψε:

Το έχει η κόρη και δεν το χρησιμοποιεί εδώ και 1 χρονο. Για αυτό ρωτάω. Αρκεί συνδρομή μόνο στο F1tv?

Απ’ότι καταλαβαίνω ναι
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
sknipper έγραψε:Δυστυχώς στην Αγγλία έχουμε μόνο το F1 TV Access που με 20 λίρες το χρόνο βλέπεις τηλεμετρία κλπ αλλά όχι τον αγώνα αυτόν καθαυτόν, δεν έχει το live καθόλου. Και δεν έχουμε ούτε το Pro ούτε το Premium.

Ελέω Skysports υποθέτω
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
BARHonda έγραψε:
cmarin έγραψε:
BARHonda έγραψε:

Απ’ότι καταλαβαίνω ναι

Επειδή δεν έχω εμπειρία από το box αυτό, έχει πρόσβαση σε App Store να κατεβάσεις την εφαρμογή του F1TV? Λογικά έτσι θα παίζει, το συνδέεις σε τηλεόραση με hdmi και έγινες