- 22 Μαρ 2025, 16:20
George_Prix έγραψε:Παιδες σκεφτομαι να αλλαξω εκτυπωτη/πολυμηχανημα γιατι τα εχει παιξει το παλιο.
Επειδη εκτυπωνω κατι σχετικα σπανια, παντα ειχα προβληματα με τα μελανια που δεν παιζανε σωστα μετα απο λιγο καιρο.
Σκεφτομαι για κανενα λεηζερ, αλλα δεν ξερω τι παιζει με τα αναλωσιμα κι επισης με τη συγκεκριμενη τεχνολογια. Κατι διαβαζα για παραδειγμα στις κριτικες του Σκρουτζ για "...εκείνοι με τα ενσωματωμένα τύμπανα στα δοχεία, και εκείνοι με τα χωριστά τύμπανα..." και δεν εχω ιδεα για τι ακριβως ψαχνω.
Ασπρομαυρες εκτυπωσεις μου κανουν μια χαρα και προφανως δεν ψαχνω τιποτα πανακριβο απο το πανω ραφι. Μια συσκευη τιμια για τα λεφτα της με χαμηλο κοστος χρησης αν γινεται... Καμια πληροφορια/προταση? 
Ακριβώς αυτά κοίταζα κι εγώ και για τους ίδιους λόγους (ξεραμένα μελάνια) και δεν χρειάζομαι χρώματα και κατέληξα σε πολυμηχάνημα Brother από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μοντέλο MFC-L2710DW (που έχει και φαξ που τελικά δεν χρησιμοποίησα ποτέ). Καλή εφαρμογή, καλή σύνδεση Wifi, μαζεμένο σε μέγεθος με εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του, σελίδες χωράει πολλές από εμπρός, με αυτόματο τροφοδότη για αντίγραφα ή σκανάρισμα (που είναι και έγχρωμο), εκτύπωση και από τις δύο πλευρές (αλλά όχι σκανάρισμα), καλές κριτικές για μάρκα και μοντέλο και καλή τιμή.
Δε θυμάμου αριθμούς αλλά νομίζω το αρχικό μελάνι>τόνερ κρατάει για ~700 σελίδες αλλά το κανονικό που πήρα μετά αρκετά παραπάνω. Το τύμπανο πολλές χιλιάδες σελίδες.
Το μοντέλο δεν κυκλοφορεί πια λλά με βάση την εμπειρία μου από τον έναν εκτυπωτή/πολυμηχάνημα άνετα συστήνω τη μάρκα.
aka onyx !