Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#884348 Εγώ χρησιμοποιώ το παρακάτω, που είναι πολύ καλό:
https://www.ghostery.com/ghostery-ad-blocker
Είναι συμβατό και με τον Safari σε iOS.

Εναλλακτικά, αλλάζεις browser, όχι βέβαια πως και εκεί υπάρχουν οι άπειρες επιλογές , πρακτικά ή Opera ή Brave. Ο πρώτος έχει και ένα δωρεάν VPN που αν και αργό, είναι πάντα χρήσιμο.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#884627 Και μένα μου έβγαλε ειδοποίηση για το Ublock ότι σταμάτησε να λειτουργεί, αλλά πήγα στις ρυθμίσεις των addons και το ξαναενεργοποίησα.
Δουλεύει κανονικότατα όπως πριν. Ενα κλικ ήταν. :lol: Ψαρεύει αντιδράσεις η google? :hmmm:
Τώρα θα δούμε μέχρι πότε θα δουλεύει.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Bayern7 έγραψε:Και μένα μου έβγαλε ειδοποίηση για το Ublock ότι σταμάτησε να λειτουργεί, αλλά πήγα στις ρυθμίσεις των addons και το ξαναενεργοποίησα.
Δουλεύει κανονικότατα όπως πριν. Ενα κλικ ήταν. :lol: Ψαρεύει αντιδράσεις η google? :hmmm:
Τώρα θα δούμε μέχρι πότε θα δουλεύει.

Εγώ δεν ασχολούμαι παραπάνω,δεν βλέπω και διαφορά με το ghostery να πω την αλήθεια.

Και μόλις θυμήθηκα να το σταματήσω απο το παρόν φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#885214 Εικόνα

Διαβασα οτι οι pcie ειναι ψιλοξεπερασμενες.
Οποτε χτυπησα μια τετοια.
150€ μεσα στο μπατζετ.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#886210 Παιδες σκεφτομαι να αλλαξω εκτυπωτη/πολυμηχανημα γιατι τα εχει παιξει το παλιο.

Επειδη εκτυπωνω κατι σχετικα σπανια, παντα ειχα προβληματα με τα μελανια που δεν παιζανε σωστα μετα απο λιγο καιρο.

Σκεφτομαι για κανενα λεηζερ, αλλα δεν ξερω τι παιζει με τα αναλωσιμα κι επισης με τη συγκεκριμενη τεχνολογια. Κατι διαβαζα για παραδειγμα στις κριτικες του Σκρουτζ για "...εκείνοι με τα ενσωματωμένα τύμπανα στα δοχεία, και εκείνοι με τα χωριστά τύμπανα..." και δεν εχω ιδεα για τι ακριβως ψαχνω.

Ασπρομαυρες εκτυπωσεις μου κανουν μια χαρα και προφανως δεν ψαχνω τιποτα πανακριβο απο το πανω ραφι. Μια συσκευη τιμια για τα λεφτα της με χαμηλο κοστος χρησης αν γινεται... Καμια πληροφορια/προταση? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
George_Prix έγραψε:Παιδες σκεφτομαι να αλλαξω εκτυπωτη/πολυμηχανημα γιατι τα εχει παιξει το παλιο.

Επειδη εκτυπωνω κατι σχετικα σπανια, παντα ειχα προβληματα με τα μελανια που δεν παιζανε σωστα μετα απο λιγο καιρο.

Σκεφτομαι για κανενα λεηζερ, αλλα δεν ξερω τι παιζει με τα αναλωσιμα κι επισης με τη συγκεκριμενη τεχνολογια. Κατι διαβαζα για παραδειγμα στις κριτικες του Σκρουτζ για "...εκείνοι με τα ενσωματωμένα τύμπανα στα δοχεία, και εκείνοι με τα χωριστά τύμπανα..." και δεν εχω ιδεα για τι ακριβως ψαχνω.

Ασπρομαυρες εκτυπωσεις μου κανουν μια χαρα και προφανως δεν ψαχνω τιποτα πανακριβο απο το πανω ραφι. Μια συσκευη τιμια για τα λεφτα της με χαμηλο κοστος χρησης αν γινεται... Καμια πληροφορια/προταση? :hmmm:
Ακριβώς αυτά κοίταζα κι εγώ και για τους ίδιους λόγους (ξεραμένα μελάνια) και δεν χρειάζομαι χρώματα και κατέληξα σε πολυμηχάνημα Brother από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μοντέλο MFC-L2710DW (που έχει και φαξ που τελικά δεν χρησιμοποίησα ποτέ). Καλή εφαρμογή, καλή σύνδεση Wifi, μαζεμένο σε μέγεθος με εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του, σελίδες χωράει πολλές από εμπρός, με αυτόματο τροφοδότη για αντίγραφα ή σκανάρισμα (που είναι και έγχρωμο), εκτύπωση και από τις δύο πλευρές (αλλά όχι σκανάρισμα), καλές κριτικές για μάρκα και μοντέλο και καλή τιμή.
Δε θυμάμου αριθμούς αλλά νομίζω το αρχικό μελάνι>τόνερ κρατάει για ~700 σελίδες αλλά το κανονικό που πήρα μετά αρκετά παραπάνω. Το τύμπανο πολλές χιλιάδες σελίδες.
Το μοντέλο δεν κυκλοφορεί πια λλά με βάση την εμπειρία μου από τον έναν εκτυπωτή/πολυμηχάνημα άνετα συστήνω τη μάρκα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
George_Prix έγραψε:Παιδες σκεφτομαι να αλλαξω εκτυπωτη/πολυμηχανημα γιατι τα εχει παιξει το παλιο.

Ξεκινάς από Brother DCP-1622WE

Τα κάνει όλα, φθηνό τόνερ και drum (το αυθεντικό τονερ κοστίζει 20-25€ και έχει απόδοση ΕΩΣ 1500 Σελίδες.)

Από εκεί και πέρα, ανεβαίνεις μοντέλο ανάλογα με απαιτήσεις πχ auto feeder στο scanner, μεγαλύτερη ταχύτητα κτλ
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
sknipper έγραψε:Ακριβώς αυτά κοίταζα κι εγώ και για τους ίδιους λόγους (ξεραμένα μελάνια) και δεν χρειάζομαι χρώματα και κατέληξα σε πολυμηχάνημα Brother από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μοντέλο MFC-L2710DW (που έχει και φαξ που τελικά δεν χρησιμοποίησα ποτέ). Καλή εφαρμογή, καλή σύνδεση Wifi, μαζεμένο σε μέγεθος με εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του, σελίδες χωράει πολλές από εμπρός, με αυτόματο τροφοδότη για αντίγραφα ή σκανάρισμα (που είναι και έγχρωμο), εκτύπωση και από τις δύο πλευρές (αλλά όχι σκανάρισμα), καλές κριτικές για μάρκα και μοντέλο και καλή τιμή.
Δε θυμάμου αριθμούς αλλά νομίζω το αρχικό μελάνι>τόνερ κρατάει για ~700 σελίδες αλλά το κανονικό που πήρα μετά αρκετά παραπάνω. Το τύμπανο πολλές χιλιάδες σελίδες.
Το μοντέλο δεν κυκλοφορεί πια λλά με βάση την εμπειρία μου από τον έναν εκτυπωτή/πολυμηχάνημα άνετα συστήνω τη μάρκα.

Θενκς Σκνιπερ!

Κι εγω με 2-3 φιλτρακια που εβαλα στο Σκρουτζ σε αυτον (ο κωδικος δειχνει παρομοιος με το δικο σου) ειχα καταληξει αλλα σκεφτηκα μπας και παιζει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα...

https://www.skroutz.gr/s/48093663/Broth ... Print.html
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
George_Prix έγραψε:
sknipper έγραψε:Ακριβώς αυτά κοίταζα κι εγώ και για τους ίδιους λόγους (ξεραμένα μελάνια) και δεν χρειάζομαι χρώματα και κατέληξα σε πολυμηχάνημα Brother από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μοντέλο MFC-L2710DW (που έχει και φαξ που τελικά δεν χρησιμοποίησα ποτέ). Καλή εφαρμογή, καλή σύνδεση Wifi, μαζεμένο σε μέγεθος με εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του, σελίδες χωράει πολλές από εμπρός, με αυτόματο τροφοδότη για αντίγραφα ή σκανάρισμα (που είναι και έγχρωμο), εκτύπωση και από τις δύο πλευρές (αλλά όχι σκανάρισμα), καλές κριτικές για μάρκα και μοντέλο και καλή τιμή.

Θενκς Σκνιπερ!

Κι εγω με 2-3 φιλτρακια που εβαλα στο Σκρουτζ σε αυτον (ο κωδικος δειχνει παρομοιος με το δικο σου) ειχα καταληξει αλλα σκεφτηκα μπας και παιζει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα...

To τόνερ του L2800 κοστίζει περίπου 50€ για έως 1200 σελίδες (για αυτό που σου πρότεινα , κοστίζει 22€ για 1500 σελίδες) . Αλλά ο L2800 έχει adf ενώ ο 1622 flatbed scanner
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
saxon_747 έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Θενκς Σκνιπερ!

To τόνερ του L2800 κοστίζει περίπου 50€ για έως 1200 σελίδες (για αυτό που σου πρότεινα , κοστίζει 22€ για 1500 σελίδες) . Αλλά ο L2800 έχει adf ενώ ο 1622 flatbed scanner

Ευχαριστω πολυ Σαξονα!!! Αν καταλαβα καλα με λιγο ψαξιμο που εκανα, το adf ειναι η αυτοματη τροφοδοτηση εγγραφων. Για τη χρηση που το θελω το adf δε νομιζω να το χρησιμοποιησω ποτε, οποτε η χαμηλοτερη τιμη αγορας και το χαμηλοτερο κοστος χρησης, κανουν το DCP-1622WE που προτεινες να κερδιζει τη μαχη :metalo:
Άβαταρ μέλους
By marmagas
#888361 Δεν ξερω αν ανηκει εδω αλλα θελω τις γνωμες σας για αγορα πληκτρολογιου+ποντικιου
σε bluetooth συνδεση για ταμπλετα Samsung A8 και λαπτοπ με win10.
Απαραιτητα ελληνικο πληκτρολογο και φωτισμος.
αν δεν ανηκει εδω να μεταφερθει
ευχαριστω πολυ