George_Prix έγραψε:Σαν ανταβοιβη για τους βαθμους που πηρανε τα παιδια στο πρωτο 4μηνο, ενεδωσα και τους πηρα απο ενα Αηφον 14. Ειδικα ο γιος μου εδω και πολλα χρονια μου εχει φαει τα αυτια με τα Αηφον και θεωρει καταντια οποιοδηποτε Αντροιντ. Εγω παντα προσπαθουσα να τον συνετισω μιλωντας του για βαλιου φορ μανεη κτλ κτλ κτλ αλλα δεν καταφερα ποτε να του αλλαξω μυαλα και συνεχισε να μου ζαλιζει τα παπαργια.Κι εμένα η κόρη μου είχε πάρει τα αυτιά πρίν 2,5 χρόνια (είναι πολύ καλά, όμορφα, αντέχουν, έχουν όλες οι άλλες στο σχολείο κλπ) και της πήραμε 13mini.
Εχουμε και λεμε... Ειναι πολυ πιθανο το επομενο μου τηλεφωνο να ειναι Αηφον![]()
Κι εγώ προσπάθησα να την συνετίσω για VFM των Android κλπ αλλά δεν πέρασε.
Κι εγώ μετά από την αγορά της εκτίμησα Apple, αγόρασα Macbook pro και πλέον κι εγώ βλέπω το επόμενό μου τηλέφωνο να είναι iphone. Δεν είναι εύκολο να εξηγήσω, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις γιατί είναι πολλά, πάρα πολλά μικρά πράματα που όμως όλα μαζί δημιουργούν μια άλλη αίσθηση, πιο εύκολη και πιο ανθρωποκεντρική, πιο λειτουργική.
Dimitris_P έγραψε:Έχει βγάλει για σήμερα μόνο προσφορά 799€ τα macbook m2 το plaisioΠοιες παραχωρήσεις εννοείς;
https://www.plaisio.gr/collection?id=20 ... ook-air-m2
Ψήθηκα αρχικά γιατί θα ήθελα ένα mac να ξεκινήσω με iphone coding αλλά θέλει πολλές παραχωρήσεις απ'ότι βλέπω και δεν είμαι συνηθισμένος ακόμη. Επίσης είναι μοντέλο του 22.
Πάντως επειδή έκανα κι εγώ το βήμα πριν 2 χρόνια αισθάνθηκα ότι βγήκα κερδισμένος (οκ πήρα macbook pro αλλά συνολικά, από πολλές μικρές λεπτομέρειες).