Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
pro έγραψε:Ενα καλό running δεν είναι απαραίτητα άνετο για καθημερινή και πολύωρη χρήση. Για παράδειγμα τα ultraboost που έχω για τρέξιμο, είναι σφιχτά στο πόδι κι αυτό εμένα στη δουλειά ας πούμε δεν μ αρέσει, θέλω χαλαρά κορδόνια κλπ. Η σόλα είναι εξαιρετική, αλλά το πόδι είναι σε κοπκιτ, κι αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό για 10ωρα.
Αυτό, τα running πλέον είναι φοβερά αλλά όχι απαραίτητα για την καθημερινότητα.

Για αυτό προσωπικά την βρίσκω με μπασκετικά τύπου AF1 η τεννιστικα τύπου Stan Smith, ειδικά εφόσον έχουν ίσια σόλα αρκετού πάχους και βγαίνουν σε διάφορα χρώματα ώστε να μην φαίνεται ότι μόλις ήρθες από γυμναστήριο.

Εναλλακτικά Birkenstock ή Geox των οποίων sneakers έχω επίσης φορέσει και ήταν πολύ άνετα.

Αυτά για casual, αν κάποιον δεν τον νοιάζει τότε και Asics Gel whatever μοντέλο μπορει ΝΑ του κάνουν.

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
#881227 Απο το καλοκαίρι έχω αγοράσει 2 ζευγάρια για καθημερινή χρήση .Το πρώτο
Under Armour Hovr Infinite 5 - Black/Lime Yellow/Team Royal (θυμίζουν χρωματικά τα crevit του lidl :lol: )
Εικόνα
Μαλακό,ελαφρύ.Αλλά μάλλον ήθελα ένα νουμερο μεγαλύτερο γιατί ήταν σφιχτό στο κουντεπιέ.
Κάποια στιγμή με πόναγε η φτέρνα και υπέθεσα ότι φταίει το παπούτσι οπότε πήρα τα Puma FlexFocus Lite Modern
Εικόνα
Πιο άνετα αυτά ,το ίδιο ελαφριά .

τελικά δεν έφταιγαν τα παπούτσια για τον πόνο αλλά η πελματιαία απονευρωσίτιδα.Με ασκήσεις,ibuprofen και ειδικούς πάτους έχει μειωθεί πολύ ο πόνος
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#881849 Δεν έβγαλα άκρη τελικά σε δοκιμές που έκανα αλλά πήρα αυτά για να έχω άνετα "καλά" γιατί αυτά που έχω πονάω με το που τα φοράω

https://www.skechers.gr/product/3284818 ... on-Ratlon/

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By otso
#881874 εχει και στο Ali express τετοια πολυ φτηνοτερα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#881924 Όχι ρε , έχω δοκιμάσει διάφορα τέτοια ανά καιρούς, πονάει το πόδι στο 5 λεπτο. Αυτά είναι άνετα σαν σπορτεξ, καμία σχέση
Άβαταρ μέλους
By dimik
#881927 Γιατί να φοράς τέτοια παπούτσια όμως αν δεν υπάρχει dress code.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Dimitris_P έγραψε:Αυτά είναι άνετα σαν σπορτεξ, καμία σχέση

Πλακα μας κανεις ρε φιλε? Με πονεσε η μεση μου μονο που ειδα τη φωτο που ποσταρισες :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
dimik έγραψε:Γιατί να φοράς τέτοια παπούτσια όμως αν δεν υπάρχει dress code.

< >
Σε μια έξοδο ή κοινωνικό event
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#882780 Feedback για τον Chris :s_roses

Τα φόρεσα προχθές πρώτη φορά σε έξοδο για θέατρο. Μιας και πήγα με τα μέσα περπάτησα λίγο.
Δεν μ'ενόχλησαν καθόλου στην ορθοστασία και στο περπάτημα, αντιθέτως.
Όμως καθιστός ένιωθα την πίεση που ασκούσαν. Εντάξει δέρμα είναι πιστεύω θ'ανοίξει με τον καιρό.

Θα έχω και το νου μου αν βρω κάτι απ'τ'αναφερθέντα sneakers σε καλή προσφορά τώρα που τελειώνουν οι εκπτώσεις
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#884249 Πήρα κι ένα ζευγάρι Nike SB
https://www.skroutz.gr/c/3363/sneakers/ ... hrase=2750

Μου φάνηκαν άνετα και ήταν και σε καλή τιμή. Μια μέρα που τα φόρεσα ήταν οκ. Ο καιρός θα δείξει. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#891420 Βάζει ή έβαζε κάνεις αυτά τα αποσμητικά με κρύσταλλο;
Το 'χω στη δούλεψη τελευταία και σαν να μου κάνει νερά..
Χρήση όπως προβλέπεται φυσικά, καθημερινά, βρεγμένη επιφάνεια, στέγνωμα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#895203 Είχα πάρει μια ωραία αυτόματη ομπρέλα από το Λονδίνο, περίπου 30 λίρες, τόσα χρόνια είχε αντέξει ταξίδια επιτυχώς και λύγισε στις λυσσασμένες από αέρα βροχές του Άμστερνταμ. Έχουν σπάσει κάποια συνδετικά πλαστικά τα οποία δεν εκτυπώνονται και η επισκευή δε νομίζω να συμφέρει.

Αυτή είναι μάλλον και έχει σπάσει εκεί στην ένωση των 2 τμημάτων μιας ακτίνας.
https://www.next.co.uk/style/su321964/q60616#q60616

Οπότε θα περιμένω τα Χριστούγεννα που θα ξαναπάω Λονδίνο να πάρω μια άλλη καλή, γιατί δεν βρίσκω κάτι άλλο αξιόλογο εδώ σ'αυτά τα λεφτά. Με είχε βολέψει και για το αυτόματο άνοιγμα-κλείσιμο και για το μεγάλο άνοιγμα 120
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#895204 Δες σε βενζινάδικα avin έχει σε προσφορά κάτι ομπρέλες dunlop όπου με καύσιμα συν κάποια δέκα ευρώ ας πούμε μπορείς να την πάρεις.
Είναι ίδια με την δική μου. Pirelli f1,αυτόματη,μεγάλη διάμετρο πολύ καλή ομπρέλα.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#895205 Πωωωω μετα από πολλλαααα χρόνια επέστρεψα στην παλιά μου αγάπη ... Ίδιο άρωμα όπως τότε ...απλά απίθανο
Kenzo Homme Εικόνα

< >
Τελευταία επεξεργασία από bujinkan και 16 Αύγ 2025, 16:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά