- 02 Μαρ 2025, 20:11
Hellenic tifosi έγραψε:Ακριβώς αυτή είναι και η δική μου ερμηνεία. Το πόρισμα αναφέρει ξεκάθαρα ότι ήταν όλο λάθος ως προς τη διαχείριση μετά, απλά προφανώς δεν μπορεί να τεκμηριώσει(ούτε να απορρίψει) τα περί συγκάλυψης.
Γιαυτό είπα για Hanlon's razor: ένα τόσο προφανώς ανίκανο κράτος, που τα κάνουν όλα λάθος σε μια τόσο σοβαρή περίπτωση

(κάπου είναι φάση
Keystone cops 
) δεν τους έχω ικανούς να στήσουν σε "dt" και να φέρουν σε πέρας μέχρι τέλους μια τέτοια πολύπλοκη και εκτενή επιχείρηση συγκάλυψης σε ένα τόσο απαιτητικό τεχνικό και κοινωνικό περιβάλλον (57 νεκροί... ούτε ένας ούτε δύο...), πόσο δε μάλλον να πειράξουν τα βίντεο...
Και για ποιό λόγο ?

Για να προστατεύσουν ένα μικρό παίκτη λαθρέμπορο καυσίμων ? (γιατί αν ήταν μεγάλος παίκτης θα είχε δικά του βυτιοφόρα με διπλες δεξαμενές κτλ. που θα κουβαλούσε δεκάδες κυβικά ξυλόλιο, δεν θα τα έβαζε "της προσκολήσεως" σε τρένα 3 κυβικά τη φορά)
Το μόνο που τους ένοιαζε ήταν να τα "σπρώξουν κάτω από το χαλί" στα γρήγορα, έρχονται και εκλογές, ποιός θα τα θυμάται μέχρι τότε... Και να μην φανεί ότι φταίνε, να βγάλουν λάδι τον Καραμανλή, τέτοια τυπικά ελλήνων πολιτικών διαχρονικά.
Ολα τα παραπάνω "ΙΜΟ" φυσικά, δεν αναφέρεται εννοείται τίποτα τέτοιο στο πόρισμα
Αυτό που μου κάνει αρνητική εντύπωση από το πόρισμα και δεν συμφωνώ είναι η ρητή επιλογή τους να μην ασχοληθούν με τη σύμβαση 717, την έλλειψη ETCSR κτλ. Κατά τα λοιπά φαίνεται μια χαρά δουλειά.