Αν και ειναι πολυ νωρις και σε καμια περιπτωση δε θα πεσω να φαω το παλικαρι, δε μου αρεσε καθολου ο Ντουχαν απο κατι φασεις που τον ειδα μεσα απο το μονοθεσιο με την onboard καμερα
) μονο που τον σκεφτηκα, τελικα θα το παρει το ποταμι!!!
Geo f1 έγραψε:Εβλεπα και τον αλλον παππου τον Λουη. Δεν σταβρωσε σωστη εξοδο στην 4. Συνεχως την επαιρνε οπως το 2021
BARHonda έγραψε:Η σημερινή ημέρα για την Ferrari πρέπει να ήταν λίγο εφιαλτική

Nikos! έγραψε:BARHonda έγραψε:Η σημερινή ημέρα για την Ferrari πρέπει να ήταν λίγο εφιαλτική
Γιατί "εφιαλτικη"?
Τη τελευταία ώρα δε βρήκαν καθόλου αλλά νομίζω είναι κάπως υπερβολή αυτό
< >
BARHonda έγραψε:Φαίνεται McLaren 1η, αλλά το 2-3-4 μου μοιάζει ρευστό ακόμα
BARHonda έγραψε:Nikos! έγραψε:BARHonda έγραψε:Η σημερινή ημέρα για την Ferrari πρέπει να ήταν λίγο εφιαλτική
Γιατί "εφιαλτικη"?
Τη τελευταία ώρα δε βρήκαν καθόλου αλλά νομίζω είναι κάπως υπερβολή αυτό
< >
Πήγαν να κάνουν προσομοίωση αγώνα, στους 10 περίπου γύρους που έκανε ο Hamilton η φθορά ήταν τραγική, τον τραβήξανε μέσα για κάνα 40λεπτο, και μετά δεν ξέρω τι έγινε, αλλά το πρόγραμμα σίγουρα δεν βγήκε
Ο Piastri έκανε και αυτός προσομοίωση, όχι στο επίπεδο του Norris, αλλά εφάμιλλη.
Φαίνεται McLaren 1η, αλλά το 2-3-4 μου μοιάζει ρευστό ακόμα

George_Prix έγραψε:BARHonda έγραψε:Φαίνεται McLaren 1η, αλλά το 2-3-4 μου μοιάζει ρευστό ακόμα
Εγω δε μπορω να κανω προβλεψεις γιατι δεν ξερω τι καυσιμο κουβαλουσε ο καθενας, τι χαρτογραφηση ειχε στον κινητηρα και ποσο πιεζε στην καθε φαση...
Παντως απο οτι ακουσα στη μεταδοση κι απο οτι διαβασα δεξια/αριστερα στο νετ, ειναι οπως τα λες. Δηλαδη 1η (μαλιστα με διαφορα) ειναι η ΜακΛαρεν και μετα ολοι οι αλλοι ειναι κοντα μεταξυ τους. Η δε Αστον Μαρτιν στην οποια αναφερθηκε ο φιλος μου ο Γκεο, ακουγεται οτι ειναι η 7η δυναμη.
BARHonda έγραψε:Όταν κάνεις προσομοίωση αγώνα το καύσιμο το αφαιρείς σαν παράγοντα μιας και χρειάζεσαι συγκεκριμένη ποσότητα, δεν κάνεις 57 γύρους με 50 κιλά καύσιμο
BARHonda έγραψε:g8777 έγραψε:Προβλέπεται μεγάλη μάχη στα ελεύθερα δοκιμαστικά φέτος.Δεν έχει μείνει νύχι από πέρσι εν τω μεταξύ, θα το γυρίσω σε πασατέμπο
pik. έγραψε:Φετος άνετα 24-0 το πουλεν του ΓαβΓαβ τον 8κις
Το μόνο σίγουρο
Geo f1 έγραψε:Βαθιες ανασες fp2 ηταν μονο
Απο τι ακουγα στο sky ελεγαν οτι ο Μαξ εχει καλο ρυθμο αγωνα αλλα παλι εχει θεματα με τα upshifts κλπ...
Δε θα ναι και τοσο περιπατος τελικα....![]()
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Μην τα μπερδεύετε με αεροπλάνα. Αν δεν κουβαλάνε κ[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]