Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
sknipper έγραψε:
bill33 έγραψε:sms απο cosmote σήμερα
ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI H ΣYNΔEΣH ΣAΣ BPEΘHKE ΣE MONIMH ΠEPIAΓΩΓH ENTOΣ E.E. TO TEΛEYTAIO 4MHNO. AN ΣYNEXIΣTEI H MONIMH ΠEPIAΓΩΓH ENTOΣ EE, ΣE 14 HMEPEΣ ΘA IΣXYOYN EΠIΠΛEON XPEΩΣEIΣ: EΞEPX.: 0,024€/Λ, EIΣEPX.: 0,0025€/Λ, 0,0016€/MB, 0,004€/SMS

Είμαι Αγγλία απο 1-12-2024. :hmmm:
Δεν βγαίνουν οι μήνες καρδιά μου. :iconcool:
Ούτε είναι ΕΕ η Αγγλία αλλά οκ.
Πάρε αγγλικό αριθμό που να επιτρέπει Ελλάδα, εγώ με 10 λίρες το μήνα έχω νομίζω 200 λεπτά Ευρώπη (και χωρίς όριο εντός UK και μερικά GB), η καλή μου με 20 έχει απεριόριστη Ελλάδα (και πιο πολλά GB). Αυτά με Lycamobile, υποστηρίζει και e-sim λέει.

Τι άσχημη έκφραση η σύνδεσή σας βρέθηκε σε μονιμη περιαγωγή... Η σύνδεση ή είναι συνδεμένη ή αποσυνδέεται, η σύνδεση δεν πάει βόλτα. Το τηλέφωνο πάει βόλτα, η κάρτα πάει βόλτα αλλά η σύνδεση το πολύ πολύ να μεταφέρεται σε άλλον αριθμο πχ.... 'Ακου βρέθηκε σε περιαγωγή, σιγά μην κάνει και γιόγκα.

Δεν με νοιάζει να καλώ ελληνικά νούμερα, να με καλούν θέλω αλλά και για την ελληνική τράπεζα και ΤΑΧΙΣ.Πάω Ελλάδα κάθε 4 μήνες οπότε θα μηδενίζει.
Εχω αφήσει μια σιμ Ο2 στην Ελλάδα στην :inlove: και την καλώ εκεί απο τα δικά μου απεριόριστα .Της έχω βάλει και whatsApp και γλύτωσα απο το σάπιο viber.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#882132 Αν η σύνδεση είναι μονίμως εκτός Ελλάδας...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
BARHonda έγραψε:Τι χαζομάρα είναι αυτό με την μόνιμη περιαγωγή εντός ΕΕ? Καινούριο φρούτο?

Νομίζω και η giffgaff μου είχε στείλει τέτοιο μήνυμα όταν είδε ότι είμαι πολύ καιρό εκτός
Άβαταρ μέλους
By Chris
BARHonda έγραψε:Τι χαζομάρα είναι αυτό με την μόνιμη περιαγωγή εντός ΕΕ? Καινούριο φρούτο?

Οχι, πολυ παλιο. Απο τοτε που καταργηθηκαν τα κοστη περιαγωγης. Βασικα προσπαθουν να αποφυγουν περιπτωσεις που καποιος θα βρει μια καλη προσφορα και θα κανει συμβολαιο σε αλλη χωρα απο αυτη που ζει.
Άβαταρ μέλους
By bill33
markvag έγραψε:Αν η σύνδεση είναι μονίμως εκτός Ελλάδας...

Στην περίπτωση μου δεν είναι.Πρώτη Δεκέμβρη έφυγα απο Ελλάδα.Ότι πολύ συχνά,το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, ειναι εκτός Ελλάδας το δέχομαι.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bill33 έγραψε:...Δεν με νοιάζει να καλώ ελληνικά νούμερα, να με καλούν θέλω αλλά και για την ελληνική τράπεζα και ΤΑΧΙΣ.Πάω Ελλάδα κάθε 4 μήνες οπότε θα μηδενίζει.
Εχω αφήσει μια σιμ Ο2 στην Ελλάδα στην :inlove: και την καλώ εκεί απο τα δικά μου απεριόριστα .Της έχω βάλει και whatsApp και γλύτωσα απο το σάπιο viber.
Σχετικά με τις τράπεζες μερικές δέχονται και ξένο αριθμό (η Εθνική είναι οκ με τον Αγγλικό αριθμό, η Πειραιώς όχι αλλά αυτό παλιότερα, ίσως τώρα να είναι οκ).
Άβαταρ μέλους
By bill33
#883053 Και σήμερα ήρθε το εξής,το διαφορετικό είναι η τελευταία πρόταση.
AΠO ΣHMEPA IΣXYOYN EΠIΠΛEON XPEΩΣEIΣ ΛOΓΩ MONIMHΣ ΠEPIAΓΩΓHΣ ΓIA XPHΣH TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΣAΣ ENTOΣ EE: EΞEPX. KΛHΣEIΣ: 0,024€/Λ, 0,0016€/MB, 0,004€/SMS. EIΣEPX. KΛHΣEIΣ: 0,0025€/Λ. OI EΠIΠΛEON XPEΩΣEIΣ ΠEPIAΓΩΓHΣ ΘA ΠAYΣOYN EΦOΣON H XPHΣH H H ΠAPOYΣIA ΣAΣ ENTOΣ EΛΛAΔAΣ ΓINEI MEΓAΛYTEPH THΣ ΠEPIAΓΩΓHΣ ENTOΣ EE ΣTO TEΛEYTAIO 4MHNO

Οπότε θα είμαι συνέχεια σε περιαγωγή. :x :x
Whatever!! :superman:
Άβαταρ μέλους
By glf
#883759 Λέω να βάλω ένα 4G router στο αυτοκίνητο και να έχει τη δική του sim αποκλειστικά για data. Τι παίζει αυτό τον καιρό;
Άβαταρ μέλους
By markvag
glf έγραψε:Λέω να βάλω ένα 4G router στο αυτοκίνητο και να έχει τη δική του sim αποκλειστικά για data. Τι παίζει αυτό τον καιρό;

Από πού θα παίρνει ρεύμα το 4g router στο αυτοκίνητο;

Πέραν αυτών στην Cosmote είναι πλέον 5€ data sharing SIM για 40GB / μήνα και € 25 για απεριόριστα GB.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#883780 Ηλεκτρικό έχει :lol:

Επιβεβαιώνω. Επίσης είχαν πει δεν θα βάλουν όρια στους παλιούς κατόχους data sim αλλά δεν, μας πήρε κι εμάς η μπάλα.
Άβαταρ μέλους
By glf
#883788 Δεν έχω απεριόριστα, έχω καρτοκινητή σε πακέτο προσφοράς.

Θέλω να έχω λοιπόν σταθερά 4G wifi στο αυτοκίνητο πρώτα πρώτα για το Android Auto για μουσικές κτλ και μετά και για μένα που μπορεί να είμαι με ένα tablet επιπλέον για έξτρα δουλειές κτλ και πρέπει να ανοίγω hotspot στο κινητό μου κτλ σενάρια χρήσης που έχω στο αυτοκίνητο (κάνω και λίγο fieldwork)

Στο Zoe έχει κανονική παροχή 12V από "αναπτήρα" ενώ έχει και USB παροχές μπρος και πίσω στους επιβάτες. Μπορώ να πάρω πανεύκολα παροχή ρεύματος για το 4G router και φαντάζομαι θα κλείνουν όταν κλειδώνει το αυτοκίνητο και μπαίνει σε "sleep" οπότε σταματάει να φορτίζει και τη 12v μπαταρία του.

Κοιτούσα πακέτα κτλ και βλέπω σαν ενδιαφέρον σενάριο

Cosmote Mobile Internet με κάρτα
SIM only - 20€ - 15GB με χρονική διάρκεια 12 μήνες
και μετά πακέτα data
10 GB - 30 ημέρες - 10€
250 GB - 30 ημέρες - 25€
300 GB - 3 μήνες - 55€
400 GB - 12 μήνες - 80€
Άβαταρ μέλους
By bill33
glf έγραψε:Δεν έχω απεριόριστα, έχω καρτοκινητή σε πακέτο προσφοράς.

Θέλω να έχω λοιπόν σταθερά 4G wifi στο αυτοκίνητο πρώτα πρώτα για το Android Auto για μουσικές κτλ και μετά και για μένα που μπορεί να είμαι με ένα tablet επιπλέον για έξτρα δουλειές κτλ και πρέπει να ανοίγω hotspot στο κινητό μου κτλ σενάρια χρήσης που έχω στο αυτοκίνητο (κάνω και λίγο fieldwork)

Στο Zoe έχει κανονική παροχή 12V από "αναπτήρα" ενώ έχει και USB παροχές μπρος και πίσω στους επιβάτες. Μπορώ να πάρω πανεύκολα παροχή ρεύματος για το 4G router και φαντάζομαι θα κλείνουν όταν κλειδώνει το αυτοκίνητο και μπαίνει σε "sleep" οπότε σταματάει να φορτίζει και τη 12v μπαταρία του.

Κοιτούσα πακέτα κτλ και βλέπω σαν ενδιαφέρον σενάριο

Cosmote Mobile Internet με κάρτα
SIM only - 20€ - 15GB με χρονική διάρκεια 12 μήνες
και μετά πακέτα data
10 GB - 30 ημέρες - 10€
250 GB - 30 ημέρες - 25€
300 GB - 3 μήνες - 55€
400 GB - 12 μήνες - 80€

Κοίτα και το https://www.vodafone.gr/eshop/internet- ... m/c-200128
Καρτοσυμβόλαιο μηδενικού πάγιου.
Άβαταρ μέλους
By glf
#883798 Είδα και το Voda. Μετά τις 6/3/2025 θα έχει και καλύτερες τιμές.

Αλλά οι ανανεώσεις θα πάνε ως εξής
15 GB - 30 ημέρες - 8€
50 GB - 30 ημέρες - 13€
250 GB - 30 ημέρες - 20€

και δε ξέρω αν συγκρίνεται το σήμα της Voda με αυτό της Cosmote. Και το θέλω να παίζει και σε δυσπρόσιτες περιοχές.
Δε με νοιάζει 5G κτλ. Να έχω σύνδεση θέλω έστω και με μικρές ταχύτητες.
Άβαταρ μέλους
By bill33
glf έγραψε:Είδα και το Voda. Μετά τις 6/3/2025 θα έχει και καλύτερες τιμές.

Αλλά οι ανανεώσεις θα πάνε ως εξής
15 GB - 30 ημέρες - 8€
50 GB - 30 ημέρες - 13€
250 GB - 30 ημέρες - 20€

και δε ξέρω αν συγκρίνεται το σήμα της Voda με αυτό της Cosmote. Και το θέλω να παίζει και σε δυσπρόσιτες περιοχές.
Δε με νοιάζει 5G κτλ. Να έχω σύνδεση θέλω έστω και με μικρές ταχύτητες.

Το σημαντικό ειναι το σήμα,τι να τα κάνεις τα απεριόριστα αν δεν έχεις σήμα.
Γενικά πιστευω η κοσμοτέ έχει καλύτερο σήμα.Αλλά αν έχεις κοσμοτέ στο κινητό και βονταφον στο ρουτεράκι τότε έχεις την εναλλακτική του hotspot .