με κάτι τέτοια σβήστηκε η αριστερά απ'το χάρτη και μυαλό δε βάλατε .
mousatos έγραψε:εγώ τι φταίω να ταλαιπωρηθώ για κάτι που μπορεί να γίνει το απόγευμα ;
mousatos έγραψε:εγώ τι φταίω να ταλαιπωρηθώ για κάτι που μπορεί να γίνει το απόγευμα ;
George_Prix έγραψε:Το ποιντ ειναι να μη δουλεψει ΚΑΝΕΝΑΣ ωρε Μουσατε. Να παρατησουμε ΟΛΟΙ τις δουλειες μας και να ξεχυθουμε στους δρομους. Να παραλυσει το κωλοκρατος που ζουμε, εστω και για λιγες ωρες
axel12p έγραψε:George_Prix έγραψε:Το ποιντ ειναι να μη δουλεψει ΚΑΝΕΝΑΣ ωρε Μουσατε. Να παρατησουμε ΟΛΟΙ τις δουλειες μας και να ξεχυθουμε στους δρομους. Να παραλυσει το κωλοκρατος που ζουμε, εστω και για λιγες ωρες
Είχα την εντύπωση ότι θέλαμε να πάψουμε να έχουμε ένα παράλυτο κράτος.![]()
Αν δεν είχε παραλύσει το κράτος, δεν θα είχαμε την μετωπική των τραίνων.
axel12p έγραψε:
mousatos έγραψε:γουστάρω τζαπανέζους απεργούς , στη δουλειά με το καπελάκι ανάποδα.
αλλά όχι , στο γιουνανιστάν ξέρουν καλύτερα. γι'αυτό δεν επενδύει ξένη εταιρεία.
saxon_747 έγραψε:axel12p έγραψε:
Παραδέχεσαι ότι έχουμε ένα παράλυτο κράτος, αλλά θες μια συγκεκριμένη μέρα να μην παραλύσει.![]()
Καλύτερα να παραλύσει το κρατος για μια, δύο, τρεις - όσες μέρες χρειαστεί - μήπως αρχισει να λειτουργει επιτέλους.
axel12p έγραψε:Κάτι που είναι ήδη παράλυτο δεν μπορεί να παραλύσει!![]()
mousatos έγραψε:11 το πρωϊ που όλος ο καλός κόσμος δουλεύει ; είναι σοβαροί ; δεν είναι.
γιατί όχι 9 το βράδυ ; να κλείσουν και τα μαγαζιά να βγούνε όλοι.
Dimitris_P έγραψε:Μια χαρά διαμαρτυρία γίνεται και το απόγευμα. Απλώς έρχεται 3ημερο και ο Έλληναρας μέσα μας θέλει το απόγευμα να έχει ήδη φύγει για να ετοιμάσει τα χταπόδια του

markvag έγραψε:mousatos έγραψε:11 το πρωϊ που όλος ο καλός κόσμος δουλεύει ; είναι σοβαροί ; δεν είναι.
γιατί όχι 9 το βράδυ ; να κλείσουν και τα μαγαζιά να βγούνε όλοι.
Και γι' αυτό έχει κυρηχθεί παννελαδική απεργία και επίσης οι εμπορικοί σύλλογοι (στις περισσότερες πόλεις τουλάχιστον) θα κλείσουν τις αγορές.
Ακόμα και τα μπουζούκια θα είναι κλειστά την Παρασκευή... Ακόμα και οι μαφιόζοι της νύχτας είπαν "κάπου ώπα"...Dimitris_P έγραψε:Μια χαρά διαμαρτυρία γίνεται και το απόγευμα. Απλώς έρχεται 3ημερο και ο Έλληναρας μέσα μας θέλει το απόγευμα να έχει ήδη φύγει για να ετοιμάσει τα χταπόδια του
Βέβαια, σε αυτό το σύμπαν, 28/2 είναι η επέτειος του δυστυχήματος και ο σκοπός είναι να παραλύσει η Ελλάδα μπας και πιάσουν το νόημα αυτοί που πρέπει να το πιάσουν.
Αλλά 'νταξ'...
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]