Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By ripper
#83891 Για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχει ένας διαγωνισμός στο autosport που λέγεται GP predictor, όπου προβλέπεις τους 10 πρώτους, pole position, fastest lap και most positions gained.
Εκεί πέρα από την παγκόσμια κατάταξη, μπορείς να φτιάξεις και λίγκες με άτομα τις επιλογής σου.
Έχουμε φτιάξει μία λίγκα με το όνομα petrolheads. Όποιος παίζει ή θέλει να παίξει στον διαγωνισμό αυτό θα βρει κάποιους από εμάς εκεί.

Το link για να μπείτε στην λίγκα των petrolheads είναι αυτό:
http://gppredictor.com/league/join/code/365d3165940c6225bf4dd92a49c4aab4

Όσοι πιστοί προσέλθετε. :)
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
mikeerfol έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Πολυ καλη προσπαθεια!!Επιτελους τοσα χρονια το ιδιο ηταν.

Όλως τυχαίως το παλιό site δε λειτουργεί πλέον :lol:

καλό αλλά έχω απορία.
Εμείς που έχουμε αγοράσει pass από την εφαρμογή για το κινητό, πρέπει να ξανα-αγορασουμε και για το site?????????? :x :rant:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Bayern7 έγραψε:
mikeerfol έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Πολυ καλη προσπαθεια!!Επιτελους τοσα χρονια το ιδιο ηταν.

Όλως τυχαίως το παλιό site δε λειτουργεί πλέον :lol:

καλό αλλά έχω απορία.
Εμείς που έχουμε αγοράσει pass από την εφαρμογή για το κινητό, πρέπει να ξανα-αγορασουμε και για το site?????????? :x :rant:

Formula 1
‏@F1
For those asking, if you purchased the 2015 @F1TimingApp, you’ll be soon able to get #F1Access on the web as part of your subscription (1/2)

Formula 1 ✔ @F1
For new #F1Access subscribers, the App & http://Formula1.com platforms will be merged. You won’t have to pay for 2 subscriptions (2/2)
Άβαταρ μέλους
By thazio
#88353 Καλή χρονιά και από εμένα (καλη διασκέδαση δηλαδή...) :)

Εντάξει το νέο site πιστέυω είναι overdesigned του κερατά!

Επίσης δεν μπορώ να βρώ πουθενά την πρόγνωση για τον καιρό και αναλυτικά απότελέσματα από τις προηγούμενες χρονιές.
(μόνο race results βρίσκω)
Η στραβομάρα μου χτυπάει την πόρτα;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#88398 Ξέρει κανείς που βρίσκουμε τις τελικές στο νέο τραγικό site? Κάτι μου λέει ότι δεν υπάρχουν γιατί ο πορνόγερος θέλει λεφτά!
Άβαταρ μέλους
By vengas
#88549 κλασική |λογοκρισία| της εποχής το νέο site να δίνει προτεραιότητα σε mobile συσκευές και αντιθετα στα laptop/PC να μην έχεις μια πανοραμική εικόνα για το που βρίσκεται αυτό που θες :thumbsdown: