Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
Χρήστος Λάππας έγραψε:Καμία ιδέα γιατί στο ανανεωτήριο της Anytime μου έχουν σαφώς υψηλότερη τιμή από ότι αν κάνω την διαδικασία από την αρχή;

Ψάχνουν για κορόιδα;

Σε εμένα έγινε το ανάποδο σε HD.
viewtopic.php?p=831259&sid=fd99702f169b16e369aed69e183a24d8#p831259

Προχθες που ανανέωσα πλήρωσα για 249 μέρες €122,24 .Το ετήσιο μου έβγαινε 180κάτι € αλλά ήθελα να το ρίξω σε άλλη ημερομηνία απο τα τέλη κυκλόφορίας.
Αν δεν κάνετε ετήσιο συμβόλαιο στην HD δοκιμάστε να αυξήσετε μια μία τις μέρες ,δεν αλλάζει η χρέωση μέχρι τις επιπλέον 4 με 5 μέρες.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#879174 Εμένα η προσφορά ανανέωσης της HD ήταν 25€ φθηνότερη από την προσφορά του insurance market για την ίδια εταιρεία. Προφανώς για ίδιες καλύψεις.
Βγάλε άκρη
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#879177 Είμαι σίγουρος ότι παίζει dynamic pricing.

Μπαίνει ο Λάππας HD με iphone -> +10%
Μπαίνει ο panick με nokia 3210 -> -10%
Μπαίνει ο saxon που δεν έχει ακουμπήσει ούτε πεζοδρόμιο με Κορεάτη αξιόπιστο -> μικτή σε τιμή απλής
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ψάχνουν για κορόιδα;

Αυτό που ο κόσμος θεωρεί αφοσίωση, οι εταιρίες το βλέπουν ως αδράνεια και το χρεώνουν αναλόγως. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#879182 Όπως και να έχει, το πλήρωσα κάνοντας την διαδικασία από την αρχή, βάζοντας ένα κωδικό μέλους που είχα για επιπλέον έκπτωση και για να μην τα πολυλογώ, τελικά πλήρωσα €60 φθηνότερα από ότι ζητούσε το ανανεωτήριο παρόλο που αύξησα κατά €1000 την αξία του αυτοκινήτου.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Χρήστος Λάππας έγραψε:Όπως και να έχει, το πλήρωσα κάνοντας την διαδικασία από την αρχή, βάζοντας ένα κωδικό μέλους που είχα για επιπλέον έκπτωση και για να μην τα πολυλογώ, τελικά πλήρωσα €60 φθηνότερα από ότι ζητούσε το ανανεωτήριο παρόλο που αύξησα κατά €1000 την αξία του αυτοκινήτου.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.

Aπο περιέργεια δοκίμασα τι βγάζει για το δικό μου και για τις ίδιες καλύψεις/διάρκεια με την HD είναι στα 142€
Χωρίς χρήση κωδικού για έκπτωση.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Zorz έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ψάχνουν για κορόιδα;

Αυτό που ο κόσμος θεωρεί αφοσίωση, οι εταιρίες το βλέπουν ως αδράνεια και το χρεώνουν αναλόγως. :iconcool:
+1 και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Στέλνουν ένα ασφαλιστήριο με +10% για ανανέωση και όποιον πιάσουν κορόιδο.

Κάθε χρόνο περνάω τα ίδια, κι επειδή είναι πονηροι η σελίδα τους δεν βγάζει ηλεκτρονική προσφορά αν το αυτοκίνητο είναι ήδη ασφαλισμένο σε αυτούς, οπότε κάθε χρόνο μιλάω στο τηλέφωνο να ακυρώσουν την ασφάλεια για να μπω να την κάνω ηλεκτρονικά που βγαίνει φτηνότερα.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#882608 Διαθέτουμε γάτα και κάθε πρωί η καλή μου παίρνει ένα φακελάκι με υγρή τροφή που το ζεσταίνει για λίγο με τρεχούμενο νερό μέσα σε ποτήρι. Το ίδιο ποτήρι παίρνω εγώ μετά από λίγο για να βάλω τον καφέ μου. Εγώ πίνω κρύο καφέ τύπου cool brew που διατηρώ σε κανάτα στο ψυγείο. Σήμερα καθώς έβαζα καφέ άκουσα ένα ελάχιστο τικ. Όχι κράκ, όχι τακ, όχι κριιικ, μόνο τικ, σχεδόν ανεπαίσθητο. Σκέφτομαι, λες; να έγινε καμιά ρωγμή στο γυάλινο ποτήρι. Ας το σηκώσω προσεκτικά να το βάλω στο νεροχύτη να το τσεκάρω. Και το σήκωσα αλλά όχι όλο… ο πάτος του ποτηριού δεν σηκώθηκε καθόλου, έμεινε στον πάγκο και ο καφές δεν έμεινε πουθενά! Ευτυχώς δεν ήταν καυτός καφές να πάθουμε καμιά ζημιά. Πολύ εντυπωσιακό, σαν να το έκοψες τέλεια οριζόντια και το υπόλοιπο ποτήρι στεκόταν από πάνω με τον καφέ μέσα χωρίς διαρροή.
Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο, όχι να κάνει ρωγμή κάθετη αλλά τέτοιο πράμα, οριζόντια διάτμηση;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#882610 Οι νόμοι της φυσικής.
Βοήθησε με λίγο...
Μόνο εγώ ας πούμε, δεν υπήρχε περίπτωση να έφτιαχνα τον καφέ μου έπειτα από...τραβολογήματα με οτιδήποτε; πόσο μάλλον ένα φακελάκι που το έχουν πιάσει 500 χέρια ξερωγώ μέχρι να φτάσει στο ράφι του σμ;
Πες με περίεργο, σε ΙΚΕΤΕΥΩ!!!
Άβαταρ μέλους
By sknipper
edmond έγραψε:Οι νόμοι της φυσικής.
Βοήθησε με λίγο...
Μόνο εγώ ας πούμε, δεν υπήρχε περίπτωση να έφτιαχνα τον καφέ μου έπειτα από...τραβολογήματα με οτιδήποτε; πόσο μάλλον ένα φακελάκι που το έχουν πιάσει 500 χέρια ξερωγώ μέχρι να φτάσει στο ράφι του σμ;
Πες με περίεργο, σε ΙΚΕΤΕΥΩ!!!
Δεν κατάλαβα τι εννοείς με τα 500 χέρια για το φακελάκι της γατοτροφής ή για τον καφέ;
Η γατοτροφή σε συσκευασία από χαρτόνι με 10-12 φακελάκια κατευθείαν από το μηχάνημα στο εργοστάσιο, αυτά είναι αυτοματοποιημένα, δεν νομίζω να το πιάνουν χέρια. Αλλά και πάλι, το ποτήρι πλύθηκε, ο καφές αγοράζεται καινούργιος και συσκευασμένος που τον κόβω εγώ στο μύλο μου και τον βάζω σε πλυμμένη κανάτα με καπάκι που χρησιμοποιείται μόνο για αυτό το σκοπό και στο ψυγείο.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#882613 Μου έχει τύχει, το 2004 σε ένα αεροδρόμιο, με νερό. Και έχω ακούσει και για άλλες περιπτώσεις. Ακριβώς ίδια συμπεριφορά πάντα, ο πάτος μένει στο τραπέζι. Υπερσπανιο πάντως.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#882614 αυτο το κολπο με τον σπασμενο πατο, το καναμε πιτσιρικαδες με τα μπουκαλια απο το lucozade.
γεμιζες το μπουκαλι μεχρι 1 εκατοστο απο το στομιο πανω πανω.
Επιανες με το ενα χερι το μπουκαλι απο το λαιμο πανω πανω.Με το αλλο χερι πολυ αποτομα εκλεινες το στομιο του μπουκαλιου, σαν να το ταπωνες με το κεντρο της παλαμης.
εφευγε μονο ο πατος του μπουκαλιου,λες και το ειχες κοψει με λειζερ.
Μια φορα ομως μου εσπασε το μπουκαλι μεσα στο χερι,και εχω ακομα το σημαδι στο μεγαλο δαχτυλο του αριστερου χεριου.
Άβαταρ μέλους
By glf
#882650 Κύκλος θερμικών καταπονήσεων και στον πάτο είναι το σημείο που από χοντρό (πάτος) περνάει στο λεπτό τοίχωμα.
Δες βιντεάκια "How to cut glass with cold and hot water"
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#883467 Πόσο ηλίθιους θεωρούνε τους τηλεθεατές τους οι παραγωγοί του Χόλυγουντ ώστε να συνεχίζουν να βάζουν ανθρώπους κάτω από αυτοκίνητα, και με αέρα μάλιστα, μη λερωθούν. Το σκέφτονατι καθόλου; Έχει δοκιμάσει να το κάνει κανείς;
'Εβλεπα την 3η σειρά του Reacher και για μια ακόμα φορά κάποιος κρύβεται κάτω από ένα αυτοκίνητο. Πρόκειται για ένα Audi σειράς Α, σεντάν δηλαδή Α4-Α6-Α8. Αν κάποιος έχει προσπαθήσει να πιάσει κάτι κάτω από αυτοκίνητο, ειδικά με τα ογκώδη μαρσπιέ για αεροδυναμικούς λόγους, με το ζόρι να βάλει τον ώμο του. Τα περισσότερα αυτοκίνητα έχουν περί τους 15 πόντους χώρο, τα κοινά σουβάκια 16-18 τα πιο ψηλά 19-22. Ακόμα και σε αυτά δεν νομίζω να χωράει ενήλικας, μόνο σε πειραγμένα υπερυψωμένα τζιπάκια παίζει να βάλεις ενήλικα. Και σίγουρα το να συρθείς από κάτω χωρίς να μπορείς να λυγίσεις γόνατα θέλει κάμποσα δευτερόλεπτα κάτι που επίσης δεν ισχύει στις ταινίες, τσουπ μπαίνουν τελευταία στιγμή, τσουπ πετιούνται έξω και όρθιοι επιτίθενται στον κακό αμέσως μετά.... Καταντάει γελοίο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#883562 Δηλαδή, ειλικρινά τώρα... Ταινίες με υπερήρωες που πετάνε, ταινίες που ο Ράμπο έχει δύο καλάσνικωφ και διαλύει 4-5 μεραρχίες τεθωρακισμένων, ενώ όλες οι σφαίρες των κακών αστοχούν, ταινίες που ο ήρωας πετάγεται 50 μέτρα στον αέρα από έκρηξη και αδειάζει 3 γεμιστήρες και κάθε σφαίρα βρίσκει στόχο και εσένα σε πείραξε το ότι δεν χωράει ένας άνθρωπος κάτω από ένα Audi;; :lol: :lol: :lol: :lol: