Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By sknipper
glf έγραψε:Και γω έχω καταφέρει να βρω στο μπροστά μέρος κάνοντας όπισθεν.
Εγώ έχω καταφέρει να βρω στο πίσω μέρος κάνοντας πρόσω.... επίσης με μηδενική ταχύτητα και πεζουλάκι... Όλα γίνονται.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#879707 Γεια σας παιδιά, καλή χρονιά σε όλους.
Θα χρησιμοποιώ προσωρινά, αλλά για αρκετό καιρό, ένα εταιρικό Golf TDI 1.6 Comfortline του 2019 (Mk7.5).
Έχω μερικές ερωτήσεις μετά τα πρώτα χιλιόμετρα:
1. Adblue βάζουμε οποιοδήποτε ή υπάρχουν προδιαγραφές; Στο πρατήριο βενζίνης συμπληρώνω ή στο σέρβις;
2. Οι αισθητήρες παρκαρίσματος σταμάτησαν να λειτουργούν μετά από λίγες μέρες. Το αυτοκίνητο δεν έχει κάμερα και "park assist", μόνο ηχητικό σινιάλο από αισθητήρες πίσω. Στο μενού δεν βρίσκω επιλογή, ούτε βλέπω κάποιο διακόπτη που να απενεργοποίησα κατά λάθος. Έχω καθαρισει εξωτερικά τα σημεία που βρίσκονται. Ξέρει κανείς από που ανοίγουν - κλείνουν;
3. Δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό με το Android auto. Μου βγάζει μήνυμα να απευθυνθώ στον dealer για να πάρω κωδικό. Οι υπηρεσίες connect έχουν λήξει. Έκανα λογαριασμό στο VW app και δηλώθηκα σαν κάτοχος, συνδέθηκα με WiFi hotspot, αλλά το τηλέφωνο δεν το βλέπει (ενσύρματα προσπαθώ). Δεν πιστεύω να χρεώνουν για να έχεις Android auto;

Κάθε βοήθεια δεκτή.
Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#879711 1.Adblue βάζεις όπου βρεις , μην το φοβάσαι
2. 99% δεν είναι εργοστασιακοί, για αυτό δεν τους βρίσκεις στο μενού
3. Δεν χάνεις τίποτε να πάρεις ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

:s_bye :s_bye :s_bye :s_bye :s_bye :s_bye :s_bye :s_bye :s_bye :s_bye

1.8λτ EA888gen3 CJS στοκ μοτέρ
Garrett Powermax Stage1 GT2260s (47mm inducer φτερό κομπρέσορα - 45mm έχει η IS38 αντίστοιχα)
Αιθανόλη 85% και 500 άλογα.

Ρε τους ψεύτες...
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#880613 ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΣ

Κάνα 2.5 5κύλινδρο κρύβει κάτω από το καπώ
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#883333 Η νέα γενιά T-Roc θα έχει έστω ήπια υβριδική έκδοση κινητήρα? Μόλις πριν λίγες ημέρες διάβασα πως το group αναπροσαρμόζει τα σχέδια του και πάει για πλήρως ηλεκτρικό Golf από το 2028-29.
Άβαταρ μέλους
By antonis78
#905401 Καλημέρα σε όλους.

Αγόρασα προχτές ένα EOS 2008 από φίλο/γνωστό. Το αυτοκίνητο έχει 200.000χλμ, είναι επιμελώς συντηρημένο μηχανικά (με έμφαση στην οροφή), δεν έχει διαρροές και είναι ατρακάριστο. Από εξοπλισμό έχει αυτόματα φώτα (δεν ξέρω αν έχει και αισθητήρα βροχής), αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες και ένα καθρέπτη οπισθοπορείας με ένα κουμπάκι, μάλλον για να μην σε στραβώνουν ( :s_dunno ) καθώς και δερμάτινο σαλόνι.

Όμως, ήταν σε ακινησία 2 χρόνια (και εκτός γκαράζ) και όπως είναι λογικό έχει φθορές στα πλαστικά, και τα κινούμενα μέρη (από καθρέπτες και παράθυρα μέχρι διακόπτες φλας) μου φαίνονται "δυσκίνητα". Επιπλέον, έχω αρκετούς τριγμούς και κοπανήματα από την οροφή.

Έχω κλείσει service μηχανικό και οροφής σε άνθρωπο που εξειδικεύεται σε αυτό το αυτοκίνητο, οπότε θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς τους θορύβους θα μειωθούν και προφανώς καταλαβαίνω ότι είναι αυτοκίνητο σχεδόν 20ετίας και cabrio οπότε δεν έχω υψηλές απαιτήσεις. Επίσης έχω άνθρωπο που θα το κάνει ένα καλό detailing οπότε και το σαλόνι θα ζωντανέψει.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι

1. Πως μπορώ να φτιάξω λίγο τα κινούμενα μέρη που σας είπα, ώστε να είναι λίγο πιο smooth, να βάλω πχ WD40 στους καθρέπτες; Να αλλάξω διακόπτες φλας;
2. Τι άλλο μπορώ να κάνω ώστε να μειωθούν οι τριγμοί και οι θόρυβοι;
3. Τι στο καλό είναι αυτό το κουμπάκι κάτω από τον καθρέπτη οπισθοπορείας;
Άβαταρ μέλους
By Chris
#905403 1. Σπρευ σιλικονης και στους καθρεφτες και στα φλας και παντου, βαθια μεσα να φτασει στην αρθρωση.
2. Ασε το σπρευ στο ντουλαπακι και γραφοντας χιλιομετρα οπου ακους θα ριχνεις κι απο λιγο. Επισης δες σε τι κατασταση βρισκεται η αναρτηση, αν εχει ξεραθει τιποτα κλπ.
3. Αν δουλευει οπως σε ενα τογιοτα παρομοιας χρονολογιας που ειχα, αν το αφησεις ως εχει σκουραινει αυτοματα ο καθρεφτης οταν πεσουν τα φωτα του πισω πανω του. Αν το πατησεις απενεργοποιειται η αυτοματη συσκοτιση.
Άβαταρ μέλους
By antonis78
#905407 @Chris Ευχαριστώ για την απάντηση. Μόλις το πάρω από το service (εκεί θα δουν και αναρτήσεις, όπως και ότι άλλο χρειαστεί μηχανικά) θα ξεκινήσω τον ψεκασμό. Όχι WD40 λες; Καλύτερα σιλικόνης;

@Giuseppe Busso Έχω ένα βαζάκι για ιδιωτική χρήση :whistlink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Σε ποια σημεία; Στα αντίστοιχα που λέει και ο Chris; Πως θα το αλείψω; Να λύσω τους καθρέπτες πχ; ΥΓ: πόσα χρόνια πίσω ρε φίλε οι εικόνες...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#905411 Βαλε οτι εχεις. Αλλα το wd40 δεν ειναι λιπαντικο, μυριζει κιολας, θα το ριξεις μεσα στην καμπινα?