Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
bibendum έγραψε:Τι τιμή είναι τίμια;

60 ευρώ το χρόνο είναι ΤΣΆΜΠΑ.

Έχεις δοκιμές, free practice, quali αγώνα με δύο διαφορετικες περιγραφες (f1 tv ή sky sports), track map και εννοείται on demand.

Εννοείται και live timing σε άλλη συσκευή.

Δε ξέρω πως βλέπεις σπίτι αλλά να ξέρεις η εφαρμογή υπάρχει σε android tv, android box και apple tv.

Εγώ βλέπω από το απλ τιβι στον ενισχυτή και μετά στη τηλεόραση.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#883006 γι'αυτό το τσίρκο δεν προτίθεμαι να σπαταλήσω ούτε 1 σέντς .
Βρίσκεις ακόμη free sky sports .
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
mousatos έγραψε:γι'αυτό το τσίρκο δεν προτίθεμαι να σπαταλήσω ούτε 1 σέντς .
Βρίσκεις ακόμη free sky sports .

Στριμακια είχαμε στα 15 μας μουσατε.

Ή σε ενδιαφέρει και το παρακολουθεις με άνεση χωρίς προβλήματα ή όχι και τη πέφτεις για ύπνο Κυριακή μεσημέρι.

Όλα τ αλλά είναι απλά ταλαιπα ειδικά αν έτσι όπως το γραφεις δε σε ενδιαφέρει κιόλας

< >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Nikos! έγραψε:

Έχεις δοκιμές, free practice, quali αγώνα με δύο διαφορετικες περιγραφες (f1 tv ή sky sports), track map και εννοείται on demand.

Δε ξέρω πως βλέπεις σπίτι αλλά να ξέρεις η εφαρμογή υπάρχει σε android tv, android box και apple tv.

< >

Με hdmi απο laptop στην tv μια χαρά βολεύομαι αρκεί να το επιτρέπει. Σε αυτό δεν έχω πάρει απάντηση.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#883012 Τι τηλεοράσεις έχετε ρε παίδες και παίρνετε όλα αυτά τα μπλιμπλικια; Δηλαδή ασύρματη προβολή του laptop στην ΤV τι δυσκολία έχει;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#883014 Παντως εγω εδω και καμια 15αρια χρονια βλεπω F1 μονο στο PC. Παλιοτερα κουβαλουσα 2-3 τηλεορασεις στο σαλονι για να το ευχαριστηθω οπως ηθελα αλλα πλεον δεν αλλαζω το γραφειακι μου με τιποτα :s_yes

Με 3 διαφορετικα παραθυρα εικονας (1 την κανονικη μεταδοση κι αλλα 2 με onboards απο διαφορετικους οδηγους). Και το σημαντικοτερο, 1 ακομα παραθυρο με το live timing. Ολα αυτα σε ενα 4k monitor 32" στα 70cm μπροστα απο τα ματια μου. Αυτο το σεταπ ειναι ο μονος τροπος να χορτασω πληροφορια και να ρουφηξω οσο το δυνατον περισσοτερες λεπτομερειες απο εναν αγωνα :metalo:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#883015 Όπως βολεύεται ο καθένας.
Ο Geo θέλει 137Κ σε 500 ίντσες, εσύ έχεις το main feed σε κάτι μικρότερο από tablet.
Εγώ θέλω το main feed σε full screen 50αρα. Το live timing σε διαφορετική οθόνη/συσκευή.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#883018 Μετά από τόσο χρόνια έχω βαρεθεί να βλέπω και μπάσκετ και F1.
Τα 10 λεπτα στιγμιότυπα με τα χρονομετρημένα και αγώνα είναι μια χαρά.
Να κι άμα δω live , να κι άμα με πιάσει ο ύπνος. Αλλά πρέπει να το παραδεχτώ , η F1 είναι το καλύτερο υπνωτικό.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
bibendum έγραψε:
Nikos! έγραψε:

< >

Με hdmi απο laptop στην tv μια χαρά βολεύομαι αρκεί να το επιτρέπει. Σε αυτό δεν έχω πάρει απάντηση.

nai δεν έχει τέτοια θέματα.

Δεν έχεις κάποιο τάμπλετ ή κινητό? Να στριμάρει στη τιβί.

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#883021 ε όχι και να πληρώνω για να βλέπω το τσίρκο της red B . να μην έχει έτοιμα λάστιχα στα πίτς και τη φεράρι να κάνει το ένα λάθος στρατηγικής μετά το άλλο. Τη FIA να τεντώνει τους κανονισμούς για την τηλεθέαση και τα στοιχήματα.
Όχι γι'αυτό το τσίρκο ρεεεε.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#883027 Μουσατε σχωρα με που θα το πω, αλλα τα τελευταια σου ποστακια ειναι τα πιο τραγικα που εχω διαβασει εδω μεσα. Σεβομαι την αποψη σου για το θεσμο και δικαιωμα σου να το θεωρεις τσιρκο. Απλα ειναι αστειο το να εχεις ποσταρει αποψη τοσες δεκαδες φορες για ενα σπορ που θεωρεις τσιρκο.

Εγω για παραδειγμα θεωρω τσιρκο το Αμερικανικο κατς/ρεστλινγκ. Θα αισθανομουνα πολυ γελοιος να ποσταρω 10 φορες το μηνα "ο ταδε ειναι γαμω τους αθλητες"... "ο δεινα εκανε μια τρομερη λαβη"... "τι γαματο αγωνα ειδαμε παλι"...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Όπως βολεύεται ο καθένας.

Προφανως! Δεν υπαρχει σωστο και λαθος στο συγκεκριμενο θεμα :s_smile

Παντως εχω δοκιμασει και το δικο σου το σεταπ με 2 διαφορετικες παραλλαγες...
1) Μια λιγο μικροτερη τηλεοραση για το live timing διπλα απο την κεντρικη του σαλονιου που επαιζε τη βασικη μεταδοση του αγωνα.
2) Ενα λαπτοπ με το live timing στο τραπεζακι που εχω μπροστα απο τον καναπε του σαλονιου (και στο βαθος προφανως η μεταδοση του αγωνα στη μεγαλη Τιβι).

Το τωρινο σεταπ λοιπον που τα εχω ολα μαζεμενα στο 32αρι μονιτορ τοσο κοντα στα μουτρα μου ειναι με διαφορα το πιο βολικο για μενα. Το ματι μπορει να κανει το ταχυτερο δυνατο φοκους στο παραθυρο που επιλεγει την καθε φορα κι επισης ειναι πιο ευκολο το μουλτιτασκινγκ αναμεσα σε 2 διαφορετικα παραθυρα με την περιφερειακη οραση κι ενα σχετικο αλληθωρισμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
mousatos έγραψε:ε όχι και να πληρώνω για να βλέπω το τσίρκο της red B . να μην έχει έτοιμα λάστιχα στα πίτς και τη φεράρι να κάνει το ένα λάθος στρατηγικής μετά το άλλο. Τη FIA να τεντώνει τους κανονισμούς για την τηλεθέαση και τα στοιχήματα.

Ειλικρινής απορία.

Αφού σε χαλάει τόσο πολύ γιατί το βλέπεις (το τσίρκο)?

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Nikos! έγραψε:
mousatos έγραψε:ε όχι και να πληρώνω για να βλέπω το τσίρκο της red B . να μην έχει έτοιμα λάστιχα στα πίτς και τη φεράρι να κάνει το ένα λάθος στρατηγικής μετά το άλλο. Τη FIA να τεντώνει τους κανονισμούς για την τηλεθέαση και τα στοιχήματα.

Ειλικρινής απορία.

Αφού σε χαλάει τόσο πολύ γιατί το βλέπεις (το τσίρκο)?

< >

Εδω βλεπει μπασκετ ενω ξερει οτι ολοι οι αγωνες ειναι στημενοι :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#883037 Βλέπω οτιδήποτε βρίσκω δωρεάν . Φέτος σφίξαν τα γάλατα και δεν έχει free ευρωλίγκα. Ε , δε βλέπω , δεν έχω καμία διάθεση να πληρώσω κάποιους που κατέστρεψαν το μπάσκετ, βαριούνται να αλλάξουν 3 πάσες και απλά βαράνε 3ποντα στο γάμο του καραγκιώζη. ειδικά στο NBA . Η ευρωλίγκα κρατιέται λίγο καλύτερα.
Βρίσκω ακόμα free ΝΒΑ . Δεν έχω κάτσει να δω αγώνα φέτος. είναι τσίρκο groso .