Forum για τη Formula 1

Θα αφήσει ιστορια στην Φ1?

16
21%
16
21%
5
6%
5
6%
16
21%
16
21%
2
3%
2
3%
Άβαταρ μέλους
By edmond
#882681 Όλοι οι υπόλοιποι δλδ που συνέχιζαν με το προσωπικό τους νούμερο ήταν χαζοί δλδ.
Ακόμα και στο motoGP ξερωγώ.
Οκ...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Όλοι οι υπόλοιποι δλδ που συνέχιζαν με το προσωπικό τους νούμερο ήταν χαζοί δλδ.
Ακόμα και στο motoGP ξερωγώ.
Οκ...

Αν θυμασαι παλια παντα ο πρωταθλητης επαιρνε το 1.
Η δυνατοτητα να κρατανε το νουμερο τους πρεπει να ειναι εδω και 25-27 χρονια
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Bayern7 έγραψε:Μέτριο. Τίποτα ιδιαίτερο. :lipsealed:
Συμφωνώ, παρδαλό χωρίς χαρακτήρα, ατάκτως τοποθετημένα στοιχεία, μέτριο στα μάτια μου.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#882698 Φυσικά και το θυμάμαι.
Έπειτα ήρθε η μόδα να το πω; που συνέχιζες με το προσωπικό σου νούμερο. Τόσα χρόνια όπως λες.
Κάτι ξέρει λοιπόν ο μάξ που δεν ήξεραν οι προηγούμενοι πρωταθλητές. :s_dunno
Αν με ρωτάτε, θα πω πως βγάζει ένα κόμπλεξ. Και θα πόνταρα πως αυτό το κόμπλεξ του το έχει φυτέψει ο μπαμπάκας του.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Αν με ρωτάτε, θα πω πως βγάζει ένα κόμπλεξ. Και θα πόνταρα πως αυτό το κόμπλεξ του το έχει φυτέψει ο μπαμπάκας του.
Λογικοτατο! Θα εχει μεγαλωσει με το 1 σαν στοχο, σαν το μεγαλυτερο κατορθωμα κι αφου τα καταφερε ηταν σιγουρο οτι θα το βαλει στο μονοθεσιο του.

Αν θυμαμαι καλα ο πρωτος στα MotoGP που δεν αλλαξε νουμερο ηταν ο Ροσσι το 2001 οταν πηρε το πρωτο του ΠΠ στην μεγαλη κατηγορια
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#882722 Απο μικρο παιδακι στις πιστες καρτ και φυσικα απο την Φ1, εμαθα οτι ο Ασσος, το Νουμερο 1, το επονομαζομενο "Παλουκι" ειναι το ονειρο του καθε οδηγου αγωνων :rtfm:

Νταξ, ειπαμε εμεις οι Αντρες Παλαιας Κοπης να εκμονδερνιστουμε και να ειμαστε ανοικτομυαλοι με τα παιδακια νεας κοπης. Να δεχομαστε τη συμπεριφορα τους, τα ντυσιματα τους, ακομα και οτι προτιμανε τον "ταδε αγαπημενο αριθμο" στο αγωνιστικο τους οχημα αντι για το σωστο νουμερο που παιρνει ο ξεζουμιστης της προηγουμενης χρονιας :s_empathy

Αλλα μην παμε στο αλλο ακρο ρε παιδες να ειναι οι νεας κοπης οι μεηνστριμ/σωστοι κι εμεις της Παλαιας να ειμαστε οι κομπλεξικοι :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Geo f1 έγραψε:Απο τον κυριο στα δεξια θα παρουμε πιο πολυ χαρα φετος
Εικόνα
Προσπαθο'υσα να καταλαβω ποιος είναι αυτός ο Μαρκ με τόσες νίκες που δεν είχα ξανακούσει μέχρι που βρήκα ότι είναι μοτοσυκλετιστής.... Εντελώς εκτός θέματος γκεάκο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#887587 Εχω ξαναπει οτι τη θεωρω κακιασμενη και κομπλεξικια την κωλογρια το Ναντο! :s_yes

Αυτη του η δηλωση του για το Μαξ ομως, την οποια εχει ξανακανει μερικες φορες στο παρελθον, τον ανεβασε πολυ στα ματια μου. Θελει πολλα κιλα @@ για να εισαι ο Ναντο που μια ζωη παλευες να αποδειξεις οτι εισαι η κατσικα και να λες ξανα και ξανα οτι "ο Μαξ ειναι η κατσικα". :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By g8777
#887651 viewtopic.php?p=765794#p765794

Μπράβο Γιώργη. Μόνο με 87 φεγγάρια καθυστέρηση, ποιός να το έλεγε. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Μεγαλη που%@%να :lol: :lol: :lol:
https://x.com/RBR_Daily/status/1908803381642097047

Κι εγω ο μαλακαςς ψαρωσα και νομιζα οτι εγινε ανθρωπος τωρα στα γεραματα ο Ναντο :lol:

Ολοι οι υμνοι για το Μαξ τελικα αποδειχτηκαν ο προλογος για να ακολουθησει αυτο που πραγματικα ηθελε απο την αρχη να ξεστομισει. Οτι με το 3ο-4ο μονοθεσιοω παραλιγο να κλεψει το κατσαρολι απο το Φεττελακο και το διαστημοπλοιο του :s_cool

Περα απο την πλακα, εγω περσι και φετος το ιδιο πραγμα σκεφτομαι. Οτι απο το στιντ του Ισπανου στη Φερραρι εχω να αισθανθω τετοια κλοπη κατσαρολικων που παει να γινει απο ενα χρεπι που ξεζουμιεται σε τετοιο βαθμο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#887724 Γι'αυτό η πίστα ήταν βρεγμένη χωρίς να βρέξει; :shifty: