3.599,00 €
https://www.plaisio.gr/anavathmisi-dikt ... gb_4706773
Chris έγραψε:Εσύ γελάς??? Ή χαίρεσαι επειδή την παρήγγειλες?
dimik έγραψε:QsisVTS έγραψε:Και Intel που έχω εγώ σε Thinkpad είναι φούρνος σε σημείο που να έχεις θέματα ειδικά το καλοκαίριΑν έχει φτάσει στο σημείο να έχεις θέματα μάλλον έχει μαζέψει πολύ πράμα μέσα στο fan.
Η γρήγορη λύση είναι να το φυσήξεις με σπρέι η καλύτερη λύση να το ανοίξεις και να βγάλεις με ένα τσιμπιδακι ότι έχει μαζευτεί στην είσοδο του fan.
Αν το φυσήξεις από το πλάι μπορεί όλα τα χνούδια να χωθούν βαθύτερα στο ρουλεμάν του fan και μετά να αρχίσουν τα όργανα από εκεί.
Γενικά είναι ζεστά από κάτω αλλά αν φτάνουν σε σημείο να καίνε κάτι πάει λάθος με την ψύξη.
Ανεξάρτητως επεξεργαστή.
Για την ιστορία δεν τα βάζουμε ποτέ πάνω σε βάσεις για λαπτοπ, δεν τα δουλεύουμε πάνω σε τραπεζομαντηλα, σεντόνια και κουβέρτες, και φυσικά αν υπάρχει κατοικίδιο στο σπίτι μπορείς να βγάλεις αρκετό τρίχωμα από μέσα, πλέον μπορώ και μαντεύω και την ράτσα
< >

QsisVTS έγραψε:Επανέρχομαι μετά από δραματικά σκληρή χρήση.. με δύο λόγια Lenovo μόνο για σουβέρ και αν ήταν να έδινα τα δικά μου χρήματα dell χωρίς δεύτερη κουβένταΑυτά είναι γνωστά, ότι Dell καλά και με καλή υποστήριξη ειδικά για επαγγελματική χρήση και τα Lenovo πλέον είναι κινεζιές-σουβέρ. Αν και οι καλές σειρές της Lenovo οι επαγγελματικές, αυτές που μοιάζουν με τις παλιές ίσως κρατάνε ακόμα.
Ή παλιά λενοβο μιας και έχω ένα άνω της 10ετιας που είναι σκυλί, τα νέα είναι χάλια
BARHonda έγραψε:Από την εταιρεία πέρσι πήραμε Thinkpad T16 Gen2. Το οποίο κοίταξα αργότερα τιμή αγοράς με βάση αυτά που φοράει και έβγαινε ένα διχίλιαρο κοντάΠεριμένω ένα τέτοιο...

BARHonda έγραψε:Η πολιτική της εταιρείας πάντως είναι ότι στα 3.5 χρόνια το παίρνεις σαν προσωπικό και σου δίνει καινούριο για τη δουλειά, το οποίο για μένα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία με βάση αυτά που ζούσα στην προηγούμενη, πολυεθνική και τηλεπικοινωνιακό κολοσσό, εταιρεία με κάτι χρεπάκια dell που η χρήση RAM ήταν μονίμως 90+ %
kostis20 έγραψε:Παιδιά adblock εχτενσιον για Chrome τι προτείνετε?
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]