Corto Maltese έγραψε:Αλλά και στη στεριά να έπεφτε είναι τέτοιου μεγέθους που εκτρέπεται.
Φαντάζομαι πως θα μπορούσαμε να το χτυπήσουμε με έναν πύραυλο για να αλλάξει λίγο την τροχιά του... Απλά δεν το έχουμε κάνει ποτέ, εκτός από μία μόνο φορά, που δεν ήταν ακριβώς το ίδιο...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Αλλά και στη στεριά να έπεφτε είναι τέτοιου μεγέθους που εκτρέπεται.
Φαντάζομαι πως θα μπορούσαμε να το χτυπήσουμε με έναν πύραυλο για να αλλάξει λίγο την τροχιά του... Απλά δεν το έχουμε κάνει ποτέ, εκτός από μία μόνο φορά, που δεν ήταν ακριβώς το ίδιο...
Tα τεστ του DART έγιναν σε μεγαλύτερο αντικείμενο αν δεν κάνω λάθος
Corto Maltese έγραψε:markvag έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Αλλά και στη στεριά να έπεφτε είναι τέτοιου μεγέθους που εκτρέπεται.
Κι εγώ αυτό πιστεύω, απλά ήταν με "βλήμα" που αφέθηκε από σώμα σε τροχιά γύρω από τον αστεροειδή. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε το χρόνο για κάτι τέτοιο. Ή για πάνω από μία προσπάθειες...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

The collision shortened Dimorphos' orbit by 32 minutes, greatly in excess of the pre-defined success threshold of 73 seconds.
Άρα χαλαρώστε, το χω. Αρκεί να πάρει η Liv, δεν καταλαβαινω γιατί καθυστερεί.
Chris έγραψε:177 μέτρα διάμετρος λεει η wikipedia. ΚαιΑρκεί να της τραγουδήσεις το σωστό τραγουδάκι στον αυτόματο τηλεφωνητή κι αμέσως θα σε καλέσει.The collision shortened Dimorphos' orbit by 32 minutes, greatly in excess of the pre-defined success threshold of 73 seconds.
Άρα χαλαρώστε, το χω. Αρκεί να πάρει η Liv, δεν καταλαβαινω γιατί καθυστερεί.
markvag έγραψε:Corto Maltese έγραψε:markvag έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Αλλά και στη στεριά να έπεφτε είναι τέτοιου μεγέθους που εκτρέπεται.
Κι εγώ αυτό πιστεύω, απλά ήταν με "βλήμα" που αφέθηκε από σώμα σε τροχιά γύρω από τον αστεροειδή. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε το χρόνο για κάτι τέτοιο. Ή για πάνω από μία προσπάθειες...
Για το συγκεκριμένο έχουμε άφθονο χρόνο γιατί θα κάνει άλλη μια αβλαβή διέλευση το 2028 όπου και θα μελετηθεί ακόμα καλύτερα. Και μετά θα έχει η Γη τέσσερα χρόνια προετοιμασίας. Μην ξεχνάμε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τρακάρει με το Τέσλα ή την ιπτάμενη πούτσα του Μπέζου
Corto Maltese έγραψε:markvag έγραψε:Corto Maltese έγραψε:markvag έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Αλλά και στη στεριά να έπεφτε είναι τέτοιου μεγέθους που εκτρέπεται.
Για το συγκεκριμένο έχουμε άφθονο χρόνο γιατί θα κάνει άλλη μια αβλαβή διέλευση το 2028 όπου και θα μελετηθεί ακόμα καλύτερα. Και μετά θα έχει η Γη τέσσερα χρόνια προετοιμασίας. Μην ξεχνάμε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τρακάρει με το Τέσλα ή την ιπτάμενη πούτσα του Μπέζου
Επίσης έχουμε στείλει και τη "δική" μας, ευρωπαϊκή HERA να του ρίξει μια ματιά τέλος του 2026.
Corto Maltese έγραψε:Για το συγκεκριμένο έχουμε άφθονο χρόνο γιατί θα κάνει άλλη μια αβλαβή διέλευση το 2028 όπου και θα μελετηθεί ακόμα καλύτερα. Και μετά θα έχει η Γη τέσσερα χρόνια προετοιμασίας. Μην ξεχνάμε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τρακάρει με το Τέσλα ή την ιπτάμενη πούτσα του Μπέζου
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

https://www.msn.com/el-gr/news/world/%C ... e355&ei=24
Μογκολία είναι η 2η Σημαία.