Dimitris_P έγραψε:Απαντάω μόνος μου. 2.50 είναι, δεν παρέχεται πλέον έκπτωση. Καλά είναι δεν πειράζει
Καταργησαν και τα προγραμματα ανα μηνα που ειχε η παλια διοικηση;
Fiat Panda 7,6l/100km
Dimitris_P έγραψε:Απαντάω μόνος μου. 2.50 είναι, δεν παρέχεται πλέον έκπτωση. Καλά είναι δεν πειράζει
Dimitris_P έγραψε:Δεν ξέρω αλλά κάπου διάβασα ή είδα στις ειδήσεις ότι κάποια συνδρομητικά προγράμματα που πρόσφεραν x δωρεάν διελεύσεις θα καταργηθούν ή θα μειωθούν οι δωρεάν.
Giuseppe Busso έγραψε:Η έκπτωση ήταν 5 λεπτά του ευρώ. Από 2,55 πήγε στα 2,50.
Dimitris_P έγραψε:Αν είναι να γλυτώνεις κανά μισάωρο κίνηση τα δίνεις. Αλλιώς τα δίνεις σε βενζίνες και χαλάς και την ψυχική σου ηρεμία.Giuseppe Busso έγραψε:Η έκπτωση ήταν 5 λεπτά του ευρώ. Από 2,55 πήγε στα 2,50.
Πριν την αλλαγή η κανονική χρέωση ήταν 2.80 (ή .85;) και με το express 2.55. Τώρα όλοι οριζόντια 2.50
PaNick67 έγραψε:οποτε εχει δικιο ο Busso
fokion έγραψε:το ολον βολευει αφανταστα τους ευκαιριακους σα και εμενα...
20 φορές με 30 το χρονο....... θα μου πεις 30 λεπτα λιγότερα στις 30 φορες σιγα το κερδος ρε μεγαλε...
ΥΠΟΘΕΤΩ ομως οτι θελουν ακριβως αυτο. να αποθαρρύνουν τους καθημερινους χρηστες ωστε να ξεφρακαρει...
Δηλ προτιμουν να "χασουν λεφτα" γιατι ο ογκος ειναι τοσος που ΠΛΕΟΝ πλησιαζει το οριο της μη δυνατοτητας διαχειρησης..
Οταν πχ βλεπω πηξιμο απο την εξοδο γερακα μεχρι την Μεταμορφωση ( για το γνωστο λογο την μιας λωρίδας) κι αυτο γινεται πλεον ολο και πιο συμχνα και οχι μονο σε εορταστικές εξόδους...
Λεω δε ξερω....

Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]