Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#875379 Εγώ θέλω Τάκη και μόνο Τάκη. Βασικά δε χρειάζομαι περιγραφή με τις οθόνες μου, θέλω τον Τάκη για το κάτι παραπάνω στη διασκέδαση
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#875812 Που μας άφησες μισή ώρα Τάκη; Φαΐ; Σιέστα; Σιμοχέ;
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#877818 Χάλια και σήμερα μετάδοση ο Αντ1+, όλο διακοπές το live. Θα το σκεφτώ αν θα ανανεώσω του χρόνου :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mousatos έγραψε:Αυτοί της ΕΡΤ δεν ήταν κακοί.

Μια χαρά ήταν. Ο Κορόβηλα είναι γνωστός μου και είναι τρελαμένος φορμουλάκιας (και έχει ευρείες γνώσεις γενικά). Δεν είναι εύκολο να σπικάρεις αγώνα, αλλά ντάξ, ένα 15χρονο να βάλεις καλύτερο θα είναι από τον Πουρναράκη...
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#882519 Η ποπη ηταν το προβλημα στην μεταδοση της ΕΡΤ...μετα αφου την σουταρανε,το βαριεστημενο στυλ περιγραφης ηταν επισης ενα προβλημα,οι ανθρωποι δεν ειχαν διαθεση να περιγραψουν αγωνες,ακομη και αν ενας τετοιος,πχ μονακο ηταν προβλεψιμος η βαρετος απο μονος του.

Περυσι παντως αρκετους αγωνες τους εδειξαν και live,παρα το συνδρομητικο καναλι,ειδαν οτι κανεις δεν θα πληρωσει οσα ζητουν απλα για να βλεπουν χαλια εικονα και μεταδοση πουρναρακη.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Sijune21 έγραψε:το βαριεστημενο στυλ περιγραφης

Το ήρεμο εννοείς; Αυτό θέλουμε!
Αν κάποιος αρχίζει και φωνάζει σαν βλαμμένος, τον κλείνω.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#882888 Για φέτος τι έχουμε;

Το ΑΝΤ1+ ούτε τζάμπα δεν παλεύετε. Δεν παίζει ποτέ από την τηλεόραση και στα κινητά / tablet θέλει κάνα δυο restart στον αγώνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
bibendum έγραψε:Για φέτος τι έχουμε;

Το ΑΝΤ1+ ούτε τζάμπα δεν παλεύετε. Δεν παίζει ποτέ από την τηλεόραση και στα κινητά / tablet θέλει κάνα δυο restart στον αγώνα

Ο,τι είχαμε και τα προηγούμενα χρόνια. F1tv

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bibendum έγραψε:Τι τιμή είναι τίμια;

60€ τον χρόνο για όλα. Τριήμερο, live timing, ρεπορτάζ, αναλύσεις, on demand όλους τους αγώνες κλπ
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#882902 μπορείς να βρεις και free sites αλλά αυτό απαιτεί κάποιο επίπεδο expertise στο διαδικτυακό ψάξιμο , πλέον .
Άβαταρ μέλους
By bibendum
PaNick67 έγραψε:
bibendum έγραψε:Τι τιμή είναι τίμια;

60€ τον χρόνο για όλα. Τριήμερο, live timing, ρεπορτάζ, αναλύσεις, on demand όλους τους αγώνες κλπ

59,99 δλδ που τρέχει τώρα είναι η νορμαλ τιμή ή προσφορά?