Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#870601 Μου ήρθε αυτό από την Cosmote αλλά δεν βλέπω κάπου ρητά και ξεκάθαρα τις αλλαγές που αναφέρουν

ΣΑΣ ENHMEPΩΝOYME ΟΤΙ ΛΟΓΩ TPOΠOΠOIHΣHΣ TOY KANONIΣMOY ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ AΠO THΝ EETT, ΑΠΟ 26/8/2024 ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (ΣΤΑΘΕΡΗΣ/ΚΙΝΗΤΗΣ), ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΚΙΝΗΤΗΣ/ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΤΕ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΑ Ή ΣΕ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ. ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΛEΠTOMEPEIEΣ EΔΩ: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/tr ... logia.html ΚΑΙ ΣΤΟ COSMOTE App: https://cosmote.page.link/openCard_gene ... ms_changes .
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Dimitris_P έγραψε:Μου ήρθε αυτό από την Cosmote αλλά δεν βλέπω κάπου ρητά και ξεκάθαρα τις αλλαγές που αναφέρουν

ΣΑΣ ENHMEPΩΝOYME ΟΤΙ ΛΟΓΩ TPOΠOΠOIHΣHΣ TOY KANONIΣMOY ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ AΠO THΝ EETT, ΑΠΟ 26/8/2024 ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (ΣΤΑΘΕΡΗΣ/ΚΙΝΗΤΗΣ), ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΚΙΝΗΤΗΣ/ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΤΕ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΑ Ή ΣΕ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ. ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΛEΠTOMEPEIEΣ EΔΩ: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/tr ... logia.html ΚΑΙ ΣΤΟ COSMOTE App: https://cosmote.page.link/openCard_gene ... ms_changes .

στις 26 θα τα ανεβασουν
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Dimitris_P έγραψε:Ξέρουμε τι αλλάζει ή περιμένουμε;

ε cosmote ειναι και δη καρτελ

υπαρχει μια πιθανοτητα πως θα μιλανε για την αυξηση του upload γιατι η δεη τους εχει κανει να φοβουνται πως θα χασουν αρκετο κοσμο και γρηγορα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
cabala10 έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Ξέρουμε τι αλλάζει ή περιμένουμε;

ε cosmote ειναι και δη καρτελ

υπαρχει μια πιθανοτητα πως θα μιλανε για την αυξηση του upload γιατι η δεη τους εχει κανει να φοβουνται πως θα χασουν αρκετο κοσμο και γρηγορα

:inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#880402 υπαρχει καποιο πακετο σταθερου ιντερνετ που να σου επιτρεπει να ανεβασεις ενα αρχειo 16 γκιγκα σε 10 λεπτα;

κοστος;
Τελευταία επεξεργασία από GTS και 15 Ιαν 2025, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#880405 Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο εμπορικό πακέτο είναι 1Gbps down/500 Mbps up. Προσεχώς θα ανακοινωθεί και 3/1.5
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#880411 Να προσθέσω ότι πρέπει και ο απέναντι να υποστηρίζει το αντίστοιχο down για να δεχτεί full speed. Ακόμα και για enterprise server να πρόκειται, δεν έχουν όλοι τέτοιες ταχύτητες, πολλοί είναι ακόμα στα 100
Άβαταρ μέλους
By GTS
Chris έγραψε:500 Mbps/sec -> 500/8 = 62.5 mb/sec -> 16gb σε 256 sec ή 4.3 min

Οποτε και με 250 κανω την δουλεια που θελω,, βεβαια η ταχυτητα δεν ειναι ποτε αυτη που υποσχοντε αλλα εστω ας παει και 12 λεπτα.

YouTube στελνω
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Chris έγραψε:16 gb = 16000 mb

Όχι, δεν πάει έτσι. Πρακτικά είναι binary όχι decimal

1 KB=1024 bytes
1 MB=1024 KB
1 GB=1024 MB
κοκ.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#882072 sms απο cosmote σήμερα
ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI H ΣYNΔEΣH ΣAΣ BPEΘHKE ΣE MONIMH ΠEPIAΓΩΓH ENTOΣ E.E. TO TEΛEYTAIO 4MHNO. AN ΣYNEXIΣTEI H MONIMH ΠEPIAΓΩΓH ENTOΣ EE, ΣE 14 HMEPEΣ ΘA IΣXYOYN EΠIΠΛEON XPEΩΣEIΣ: EΞEPX.: 0,024€/Λ, EIΣEPX.: 0,0025€/Λ, 0,0016€/MB, 0,004€/SMS

Είμαι Αγγλία απο 1-12-2024. :hmmm:
Δεν βγαίνουν οι μήνες καρδιά μου. :iconcool:
Ούτε είναι ΕΕ η Αγγλία αλλά οκ.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bill33 έγραψε:sms απο cosmote σήμερα
ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI H ΣYNΔEΣH ΣAΣ BPEΘHKE ΣE MONIMH ΠEPIAΓΩΓH ENTOΣ E.E. TO TEΛEYTAIO 4MHNO. AN ΣYNEXIΣTEI H MONIMH ΠEPIAΓΩΓH ENTOΣ EE, ΣE 14 HMEPEΣ ΘA IΣXYOYN EΠIΠΛEON XPEΩΣEIΣ: EΞEPX.: 0,024€/Λ, EIΣEPX.: 0,0025€/Λ, 0,0016€/MB, 0,004€/SMS

Είμαι Αγγλία απο 1-12-2024. :hmmm:
Δεν βγαίνουν οι μήνες καρδιά μου. :iconcool:
Ούτε είναι ΕΕ η Αγγλία αλλά οκ.
Πάρε αγγλικό αριθμό που να επιτρέπει Ελλάδα, εγώ με 10 λίρες το μήνα έχω νομίζω 200 λεπτά Ευρώπη (και χωρίς όριο εντός UK και μερικά GB), η καλή μου με 20 έχει απεριόριστη Ελλάδα (και πιο πολλά GB). Αυτά με Lycamobile, υποστηρίζει και e-sim λέει.

Τι άσχημη έκφραση η σύνδεσή σας βρέθηκε σε μονιμη περιαγωγή... Η σύνδεση ή είναι συνδεμένη ή αποσυνδέεται, η σύνδεση δεν πάει βόλτα. Το τηλέφωνο πάει βόλτα, η κάρτα πάει βόλτα αλλά η σύνδεση το πολύ πολύ να μεταφέρεται σε άλλον αριθμο πχ.... 'Ακου βρέθηκε σε περιαγωγή, σιγά μην κάνει και γιόγκα.