Εγω θα ελεγα υπομονη, μπορει να το φτιαξουν στην αρχη και μετα να εισαι οκ. Οσο εισαι στα 4 χρονια της εγγυησης μονο λιγο ταλαιπωρια ειναι. Μετα θα ειναι τα δυσκολα.
Ομως το αμαξι ειναι σουπερ.
thanasisr16 έγραψε:Nikos! έγραψε:Νομίζω είχα αναφέρει τα προβλήματα σε κουπρα φορμεντορ συναδέλφων.
Ένα μουλαρωσε τελείως, δεν έκανε τίποτα και του έφεραν καινούριο. Κούτα. Δε το έχω ξαναδεί αυτό.
< >
Νέκρωσε τελείως?
Σε περίπτωση που συνεχιστούν τα προβλήματα μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση του οχήματος?
Isambard έγραψε:Οι Κινέζοι κατασκευαστές έχουν έρθει και το μόνο ανάχωμα φαίνεται πως θα είναι οι δασμοί και τα γραφειοκρατικά εμπόδια, γιατί οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές φαίνονται ανέτοιμοι και τα προϊόντα τους τελικά μάλλον δεν έχουν και την ποιότητα που λένε πως έχουν.
thanasisr16 έγραψε:Nikos! έγραψε:Νομίζω είχα αναφέρει τα προβλήματα σε κουπρα φορμεντορ συναδέλφων.
Ένα μουλαρωσε τελείως, δεν έκανε τίποτα και του έφεραν καινούριο. Κούτα. Δε το έχω ξαναδεί αυτό.
< >
Νέκρωσε τελείως?
Σε περίπτωση που συνεχιστούν τα προβλήματα μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση του οχήματος?

PaNick67 έγραψε:Isambard έγραψε:Οι Κινέζοι κατασκευαστές έχουν έρθει και το μόνο ανάχωμα φαίνεται πως θα είναι οι δασμοί και τα γραφειοκρατικά εμπόδια, γιατί οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές φαίνονται ανέτοιμοι και τα προϊόντα τους τελικά μάλλον δεν έχουν και την ποιότητα που λένε πως έχουν.
Γκουχ γκουχ, να μην πιασουμε τους Κινεζους ομως γιατι πχ κατοχοι MG εχουν αρκετα παραπονα, οπως και καποιοι με BYD για χαζομαρουλες μεν αλλα.
Στις μοτοσυκλετες δε που υπαρχει μεγαλυτερο δειγμα τους σωζει το νεον του πραγματος συν η φιλοτιμια της εισαγωγικης , καθως για ενα μπεκ πχ αλλαζουν ολη την μοναδα ψεκασμου.
Πως ομως θα συμπεριφερθουν σε μοντελα που αλλαξαν, εγγυησεις που τελειωσαν , ανταλακτικα που παλιωσαν, κανεις δεν ξερει
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]