Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
#881706 Στο εφτιαξαν αυτο το πλαστικο που κρεμονταν;

Εγω θα ελεγα υπομονη, μπορει να το φτιαξουν στην αρχη και μετα να εισαι οκ. Οσο εισαι στα 4 χρονια της εγγυησης μονο λιγο ταλαιπωρια ειναι. Μετα θα ειναι τα δυσκολα.

Ομως το αμαξι ειναι σουπερ.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#881707 Γμένα μηχανοκίνητα πως σου πηδάνε την διάθεση με το έτσι θέλω :x

Εύχομαι γρήγορα ξεμπερδέματα
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#881710 Κατάφερε το γμημένο να τον κάνει να ζει με το φόβο κάθε φορά, αν θα το βρει νεκρό ή όχι.
Δεν υπάρχει χειρότερο αυτοκινητιστικό feeling απ ' αυτή την ανασφάλεια.
Μακάρι να μη ξαναπροκύψει θέμα!
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#881715 Αν δεν το είχα σηκώσει δεν θα το είχα πάρει χαμπάρι λογικά εκτός και αν ακουγόταν κάποιος θόρυβος σε πιο υψηλές ταχύτητες γιατί το είχα κινήσει μόνο εντός πόλεως. Τους το πήγα και τους λέω βάλτες δύο βίδες γνήσιες αλλιώς παραγγείλετε. Άντε δεν το είδαν οι βίδες που περίσσεψαν τι τις έκαναν?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
thanasisr16 έγραψε:
Nikos! έγραψε:Νομίζω είχα αναφέρει τα προβλήματα σε κουπρα φορμεντορ συναδέλφων.

Ένα μουλαρωσε τελείως, δεν έκανε τίποτα και του έφεραν καινούριο. Κούτα. Δε το έχω ξαναδεί αυτό.

< >

Νέκρωσε τελείως?
Σε περίπτωση που συνεχιστούν τα προβλήματα μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση του οχήματος?

Τελείως! Νεκρωσε. Δεν έκανε τίποτα και ήταν στο γκαράζ 2 ορόφους κάτω. Δυσκολευτηκαν να το πάρουν!

Δε ξέρω. Αν έχεις συνέχεια θέματα ζήτα το.

< >
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#881717 Ο ποιοτικός έλεγχος έχει πάει περίπατο, όταν όλοι βιάζονται να βγάλουν αυτοκίνητο για να προλάβουν τον ανταγωνισμό. Δε θα έπρεπε να παραλάβεις βέβαια αυτοκίνητο με check engine, είναι απίστευτο κιόλας που δεν το είχε ελέγξει κανείς πριν και στο παρέδωσαν έτσι.
Το χειρότερο είναι πως μάλλον δεν έχουν ιδέα για το πρόβλημα, δε γνωρίζουν πού οφείλετε και τι πρέπει να κάνουν για να το διορθώσουν.
Παρόλα αυτά, ελπίζω σε γρήγορη και μόνιμη λύση γιατί είναι κρίμα να έχεις δώσει τα ωραία σου λεφτά και να ξενερώνεις έτσι άσχημα με ένα προϊόν.
Οι Κινέζοι κατασκευαστές έχουν έρθει και το μόνο ανάχωμα φαίνεται πως θα είναι οι δασμοί και τα γραφειοκρατικά εμπόδια, γιατί οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές φαίνονται ανέτοιμοι και τα προϊόντα τους τελικά μάλλον δεν έχουν και την ποιότητα που λένε πως έχουν.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#881718 Ήταν λάθος μου που παρέλαβα το αυτοκίνητο μες check engine αλλά υποτίθεται ότι ο τεχνικός σύμβουλος με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και δεν ασχολήθηκα. Το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε 29/10/2024 και εγώ το πήρα στα χέρια μου 3/12/2024. Τώρα το πώς με άφησε από μπαταρία ένας θεός ξέρει. Ελπίζω να τελείωσαν τα προβλήματα γιατί εάν συνεχιστούν θα αλλάξω την στάση μου προς την εταιρεία γιατί δεν μπορώ να ζω με τον φόβο κάθε στιγμή όπου πάω μαζί με μωρό παιδί.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Isambard έγραψε:Οι Κινέζοι κατασκευαστές έχουν έρθει και το μόνο ανάχωμα φαίνεται πως θα είναι οι δασμοί και τα γραφειοκρατικά εμπόδια, γιατί οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές φαίνονται ανέτοιμοι και τα προϊόντα τους τελικά μάλλον δεν έχουν και την ποιότητα που λένε πως έχουν.

Γκουχ γκουχ, να μην πιασουμε τους Κινεζους ομως γιατι πχ κατοχοι MG εχουν αρκετα παραπονα, οπως και καποιοι με BYD για χαζομαρουλες μεν αλλα.

Στις μοτοσυκλετες δε που υπαρχει μεγαλυτερο δειγμα τους σωζει το νεον του πραγματος συν η φιλοτιμια της εισαγωγικης , καθως για ενα μπεκ πχ αλλαζουν ολη την μοναδα ψεκασμου.

Πως ομως θα συμπεριφερθουν σε μοντελα που αλλαξαν, εγγυησεις που τελειωσαν , ανταλακτικα που παλιωσαν, κανεις δεν ξερει
Άβαταρ μέλους
By markvag
thanasisr16 έγραψε:
Nikos! έγραψε:Νομίζω είχα αναφέρει τα προβλήματα σε κουπρα φορμεντορ συναδέλφων.

Ένα μουλαρωσε τελείως, δεν έκανε τίποτα και του έφεραν καινούριο. Κούτα. Δε το έχω ξαναδεί αυτό.

< >

Νέκρωσε τελείως?
Σε περίπτωση που συνεχιστούν τα προβλήματα μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση του οχήματος?

Αν είναι σοβαρά, ναι.

Το τι θα δεχτούν βέβαια...

Εάν φτάσει ως εκεί (που το απεύχομαι, μακάρι να τελειώσουν εδώ τα προβλήματα), μίλα με δικηγόρο.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
PaNick67 έγραψε:
Isambard έγραψε:Οι Κινέζοι κατασκευαστές έχουν έρθει και το μόνο ανάχωμα φαίνεται πως θα είναι οι δασμοί και τα γραφειοκρατικά εμπόδια, γιατί οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές φαίνονται ανέτοιμοι και τα προϊόντα τους τελικά μάλλον δεν έχουν και την ποιότητα που λένε πως έχουν.

Γκουχ γκουχ, να μην πιασουμε τους Κινεζους ομως γιατι πχ κατοχοι MG εχουν αρκετα παραπονα, οπως και καποιοι με BYD για χαζομαρουλες μεν αλλα.

Στις μοτοσυκλετες δε που υπαρχει μεγαλυτερο δειγμα τους σωζει το νεον του πραγματος συν η φιλοτιμια της εισαγωγικης , καθως για ενα μπεκ πχ αλλαζουν ολη την μοναδα ψεκασμου.

Πως ομως θα συμπεριφερθουν σε μοντελα που αλλαξαν, εγγυησεις που τελειωσαν , ανταλακτικα που παλιωσαν, κανεις δεν ξερει

Οι Κινέζοι δίνουν καλύτερες τιμές, μεγαλύτερες εγγυήσεις και προσπαθούν να πάρουν μερίδιο στην αγορά. Υποτίθεται οι κλασικοί κατασκευαστές προσφέρουν καλύτερη ποιότητα και εμπειρία. Αν δεν είναι καλύτεροι, τότε αρχίζουν τα προβλήματα για τους Ευρωπαίους κατασκευαστές, όχι τους Κινέζους.
Δε νομίζω να είπα πως δεν έχουν και αυτοί θέματα, αλλά αυτά που διαβάζω τώρα για το αυτοκίνητο του ανθρώπου, είναι πολύ σοβαρά προβλήματα και θα έπρεπε να έχει άλλη αντιμετώπιση.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#883972 ΧΑ ΧΑ πολύ αστείο, ας πάω το πρωί με 4 ώρες ύπνου στο πρωτοδικείο Αθηνών με σχεδόν 4μιση μέτρα αμάξι και να προσπαθήσω να βρω να παρκαρω στο Γκύζη.
Άλλες δύο γρατζουνιες στη ζάντα (4 εν συνόλω). :oops:

Αργεί το b suv της Cupra? :sorry:
Λέμε έτσι καμιά βλακειουλα να δίνουμε content στο θέμα.
Άβαταρ μέλους
By Jason Bourne
#885077 Δεν υπάρχει στο πλάνο B suv από την Cupra. Το Raval θα είναι το επόμενο μοντέλο (αρχές του 2026 μάλλον) και πρόκειται για B ηλεκτρικό hathcback...