Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Jason Bourne
#879592 Καλή χρονιά!
@Focusman1991 σου είναι εύκολο να μας πεις δυο λόγια για το ευέλικτο leasing του Formentor σου; Εταιρεία που το κάνει, κόστος κ.λπ...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#879824 Τωρα δεν ξερω αν θα θεωρηθεί διαφημιση, αλλα τεσπα.
Με τη Flexcar συνεργαζομαι. Ειχε διαθέσιμο ένα του 2022. Δινεις δύο μισθώματα προκαταβολή και μετα παει με το μήνα. Δεν ασχολεισαι (προς το παρον) με ασφαλειες, τελη, σερβις.
Το κοστος ειναι αρκετα τσιμπημενο για ληζινγκ (700 € περιπου) αλλα ουσιαστικά πληρωνεις την όποια ευελιξια υπάρχει.
Μέχρι στιγμής δεν έχει δημιουργηθει καποιο ζητημα και ελπιζω να μεινει ετσι γιατι δεν εχω καμια διαθεση για μανουρες.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#879831 Από ότι κατάλαβα έχεις το formentor του 2022 δηλαδή το pre facelift. Να ξέρεις ότι η οθόνη δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την οθόνη του facelift τόσο σε ανταπόκριση όσο και σε ταχύτητα επεξεργαστή. Οι ζάντες ήταν παραγγελία γιατί με αυτές που έβγαινε δεν μου άρεσαν καθόλου.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#879835 700€ μηνιάτικο;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
edmond έγραψε:700€ μηνιάτικο;; :hmmm:

Ναι είναι αρκετα τσιμπημένο. :help:

@thanasisr16 ποσο καιρο εκανε να σου ερθει η παραγγελια?
Άβαταρ μέλους
By GTS
Focusman91 έγραψε:

το αφηνεις οποτε ναναι και σου επιστρεφουν τους 2 μηνες, η 1 μηνα αν δεν εχει ζημιες;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#879854 Μετά από τον 14ο μήνα αναφέρει ο λύγκας.
Δεν ξέρω ρε γμτ, 700€ (760 λέει :s_dunno ) είναι ένα ικανότατο ποσό δανείου, στο οποίο φυσικά στο τέλος σου μένει το κεφάλαιο, όση "φύρα" και αν προκύπτει στην πορεία με ασφάλειες, τέλη κλπ.
Προφανώς αναφέρομαι για ιδιώτες.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#879855 Και για επαγγελματίες από τη στιγμή που 99% των ΚΑΔ δεν μπορούν να εκπέσουν το ΦΠΑ του leasing, το όφελος είναι σπάνια σημαντικό.

Εχω κολαστεί κατά καιρούς με κάτι Audi S3 που δίνει η spotawheel, αλλά 3-4 χιλιάρικα για ένα εξάμηνο είναι σοβαρή επένδυση που θα μπορούσε να συμμετάσχει στο budget για αγορά κάτι καλύτερου αύριο μεθάυριο.

Απ'΄την άλλη σε μία δύσκολη ψυχολογικά περίοδο που μπορεί να θελει κανείς να ξεδώσει κάπου ή σε περίοδο που υπάρχει ανάγκη για πολλά ταξίδια έχει φάση το θέμα της ευέλικτης μισθωσης , απλά την χρυσοπληρώνεις αυτή την φαση.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
Focusman91 έγραψε:

Η παραγγελία έγινε 4/10 και εγώ παρέλαβα 3/12
Πρόσθεσα τα ηχεία Sennheiser την ηλιοροφή και τις ζάντες.
Άβαταρ μέλους
By Jason Bourne
Focusman91 έγραψε:Τωρα δεν ξερω αν θα θεωρηθεί διαφημιση, αλλα τεσπα.
Με τη Flexcar συνεργαζομαι. Ειχε διαθέσιμο ένα του 2022. Δινεις δύο μισθώματα προκαταβολή και μετα παει με το μήνα. Δεν ασχολεισαι (προς το παρον) με ασφαλειες, τελη, σερβις.
Το κοστος ειναι αρκετα τσιμπημενο για ληζινγκ (700 € περιπου) αλλα ουσιαστικά πληρωνεις την όποια ευελιξια υπάρχει.
Μέχρι στιγμής δεν έχει δημιουργηθει καποιο ζητημα και ελπιζω να μεινει ετσι γιατι δεν εχω καμια διαθεση για μανουρες.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
#881695 Το αυτοκίνητο το έχω σχεδόν 2 μήνες και έχω κάνει 4.400 χιλιόμετρα. Με το που το έβαλα μπρος στην έκθεση άναψε Check engine και πήγα κατευθείαν στο συνεργείο όπου ο τεχνικός σύμβουλος μου είπε να βάλω καύσιμο και ότι το λαμπάκι θα σβήσει γιατί το ρεζερβουάρ έχει μια βαλβίδα μέσα λόγω ότι είναι υβριδικό. Έφυγα γέμισα με καύσιμο έκανα κάποια χιλιόμετρα και δεν έσβησε. Αποφάσισα να το σβήσω μόνος μου και να δω πως θα πάει στην πορεία. Στις 10 μέρες πάω να πάρω κάτι από το αυτοκίνητο και το αμάξι ήταν νεκρό. Ούτε άνοιγε με το keyless entry ούτε με το τηλεχειρισμό του κλειδιού ούτε όταν το άνοιξα χειροκίνητα άναβε κάτι μέσα ήταν τελείως νεκρό. Τελικά έκαψε στοιχείο η μπαταρία στις 10 μέρες έτσι μου είπαν. :dizzy:
Αλλαχτηκε και το παρέλαβα. Μετά από 5 ημέρες άναψε ξανά check engine πήγα στο συνεργείο και μου έσβησαν την βλάβη γιατί είπαν ότι ήταν σποραδική κάτι με την βαλβίδα καυσίμου. Κάνω ένα ταξίδι στην βόρεια Ελλάδα και ξανά ανάβει ξανά πηγαίνω συνεργείο και η διάγνωση ήταν ότι πρέπει να κατέβει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου για να αλλαχθεί η ρεζέρβα που ήταν μέσα. Την αλλάζουν και το παραλαμβάνω και πάω να το πλύνω από κάτω στο πλυντήριο λόγω αλατιων και βλέπω ότι στο πίσω ψαλίδι αριστερά ένα πλαστικό κάλυμμα που πιάνει με 3 βίδες οι 2 βίδες λείπουν και κρέμεται. :metalo:
Συνοπτικά έχω πάει 6 φορές στο συνεργείο για βλάβες και για παραλείψεις της αντιπροσωπείας. Α και σε ένα ταξίδι ο εσωτερικός φωτισμός ambient άρχισε να αναβοσβηνει και να αλλάζει μόνος του χρώματα. :yahoo: Μου είπαν ότι θα βγει update και θα πραγματοποιηθεί από απόσταση μέσω online. Αυτά τα ολίγα με την εμπειρία μου με το Cupra. Προφανώς και έχω ξενερώσει με το αυτοκίνητο και έχω μετανιώσει ως ένα βαθμό που έδωσα το FR για να πάρω αυτό.
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

img host
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#881699 Νομίζω είχα αναφέρει τα προβλήματα σε κουπρα φορμεντορ συναδέλφων.

Ένα μουλαρωσε τελείως, δεν έκανε τίποτα και του έφεραν καινούριο. Κούτα. Δε το έχω ξαναδεί αυτό.

< >
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
Nikos! έγραψε:Νομίζω είχα αναφέρει τα προβλήματα σε κουπρα φορμεντορ συναδέλφων.

Ένα μουλαρωσε τελείως, δεν έκανε τίποτα και του έφεραν καινούριο. Κούτα. Δε το έχω ξαναδεί αυτό.

< >

Νέκρωσε τελείως?
Σε περίπτωση που συνεχιστούν τα προβλήματα μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση του οχήματος?