Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#835936 Φρέσκο, σημερινό, και υπενθύμιση γιατί καλό είναι ν'αποφεύγουμε να βάζουμε σε πρατήρια άγνωστα. Λεωφ. Κύπρου 39, Αργυρούπολη το συγκεκριμένο πρατήριο, πήγα με λαμπάκι και με κάνα 1-2 λίτρα λογικά στο 50άρι τεπόζιτο του T-roc και κατάφερε να μου βάλει 55 λτ απλής αμόλυβδης! :metalo:
Εικόνα
https://maps.app.goo.gl/VKxFmeKkFnFeHvjr8
Αυτά παθαίνεις αν βάζεις όπου να 'ναι, αλλά έτυχε να μην έχω βενζίνη και να μην έχω ξαναβάλει εκεί ποτέ πριν, απλά ήμουν στην περιοχή και έψαξα το κοντινότερο πρατήριο...
Εννοείται, τα review στην Google είναι αντίστοιχα.
Όσοι μένετε εκεί κοντά, αποφύγετέ το, χρόνια είχαν να με κλέψουν τόσο πολύ.
:help: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#866104 https://www.newsbomb.gr/oikonomia/story ... ton-geraka

Νομίζω στο Γέρακα είναι κάνα δύο κλασικές περιπτώσεις βλάβης... εμμμ... νοθείας.

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Geo f1 έγραψε:Αργυρούπολη: Ελεγκτές της ΑΑΔΕ σφράγισαν για δύο χρόνια πρατήριο - Είχε νοθευμένη βενζίνη κατά 85%

https://www.protothema.gr/economy/artic ... i-kata-85/

Ποιο να ναι?? :lipsealed:

Τι μαλάκες. Αντί να βάζουν καθαρή Ε85 να χεστούν στο τάλιρο.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#872396 Το ποιο πρατήριο είναι και που βρίσκεται είναι κανένα επτασφραγιστο μυστικό;
Ή μήπως θα είναι ανοιχτό από αύριο και τα περί λουκέτου πάνε περίπατο;
Άβαταρ μέλους
By bill33
#872432 Κανά αυτοκόλλητο ΑΑΔΕ κολλημένο πάνω απο την τάπα λέτε να μας γλίτωνε απο τους απατεώνες;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
edmond έγραψε:Πείτε μου λίγο...
Τα εταιρικά Shell ποιά είναι? Όχι φρανσάιζ δλδ.
Μυρτέα ή Ερμής?

Στην ταμπακιέρα. Τι έπαθες Αργύρη;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#881589 Τίποτα, πέραν του να είμαι λίιιγο πιο προσεκτικός με την ποιότητα του πετρελαίου που -πλέον- βάζω.
Ας κάνω τουλάχιστον ότι περνά από το χέρι μου για να ελαχιστοποιήσω τυχόν ζημιές σε αντλίες κλπ.
Τέσπα, βλέπω ότι 3 πρατήρια που με βολεύουν σε σπίτι και δουλειά είναι εταιρικά(έχει σχετικό χάρτη ο λύγκας της shell), οπότε βρήκα τι θα κάνω τις Πέμπτες :roll: με την σχετική προσφορά στο "καλό" πετρέλαιο.
Για άλλη φίρμα ξέρουμε κάτι;
Άβαταρ μέλους
By bill33
edmond έγραψε:Τίποτα, πέραν του να είμαι λίιιγο πιο προσεκτικός με την ποιότητα του πετρελαίου που -πλέον- βάζω.
Ας κάνω τουλάχιστον ότι περνά από το χέρι μου για να ελαχιστοποιήσω τυχόν ζημιές σε αντλίες κλπ.
Τέσπα, βλέπω ότι 3 πρατήρια που με βολεύουν σε σπίτι και δουλειά είναι εταιρικά(έχει σχετικό χάρτη ο λύγκας της shell), οπότε βρήκα τι θα κάνω τις Πέμπτες :roll: με την σχετική προσφορά στο "καλό" πετρέλαιο.
Για άλλη φίρμα ξέρουμε κάτι;

Μην βάζεις μονο απο το καλό,βάζε και απο το απλό.Λένε ότι είναι πιο ξηρό το ακριβό και μακροπρόθεσμα κάνει ζημιές στην τρόμπα,μπορεί να ειναι απλά σαχλαμάρες.

Εγώ βάζω απο BP ,και απο τα δύο που έχει.Η σύζυγος βάζει απο ένα cyclon που έχουμε κοντά στο σπίτι αλλά τον χειμώνα σαν να βγάζει λίγο καπνό.Με την ΒΡ δεν έχω δει ποτέ καπνό.
Άβαταρ μέλους
By edmond
George_Prix έγραψε:
edmond έγραψε:Για άλλη φίρμα ξέρουμε κάτι;

Εγω βαζω ΜΟΝΟ απο ΕΚΟ Καλυψω (τα εταιρικα) εδω και χρονια. Εγγυησις :s_yes

Πετρέλαιο; :iconcool:
Εννοείς προφανώς για την ποιότητα των καυσίμων.